Dla niego muzyka jest pasją,z uporem wspinał się na szczyty sławy i dzięki Bogu udało mu sie to.Jest wielu złych ludzi którzy są zawistni i zle życzą temu nastolatkowi,ja jednak codziennie modle sie o to aby nie brakło mu sił w kontynuowaniu kariery.
Wspólczuje też tym którzy tak go oczerniają,swoją postawą prezentujecie tylko to co najgorsze,czyli zawiść i zazdrość,do tego posługujecie się wulgarnym językiem tylko po to aby go zdeptać,na szczęście Justin ma się dobrze i nie zrażony waszymi szykanami dalej tworzy swą muzykę.
Niechaj Bóg będzie i z wami biedacy...
janina weź wyp****alaj z tego portalu bo pogrążasz siebie parówo dać ciperowi 10/10 XD
do kuchni ,a nie zawyżasz średnią tej dziewczynce
ty kretaczu,ja żem nie oceniła tegto dzieciaka na 10,kłamiesz jak z nut,pomawiasz i chcesz osmieszyć.To ty wynocha stąd bo mi sie niedobrze robi jak czytam takie glupoty.
nie drzyj tej mordy wariacie,pewnie znowu żeś sie nachłał denaturatu albo tego kleju nawąchał i szalejesz.
Jak długo jeszcze będziesz obrażał ludzi na tym forum?.Jesteś opętany,nie ma w tobie nawet krzty dobra,odejdz w mroki z których przybyłeś i nie kuś ludzi swoją wizją beztroskiego życia szatanie...
dlaczego The Dirty ma odejsc w mroki??
przciez Bog miluje kazdego tak samo i nam nakazuje robic tak samo...
wiec nie wiem dlaczego piszesz cos wbrew Bogu ;-);-);-)
luzik ja nie chce Ci
nic narzucac ale olej te "madrosci", po co sie denerwowac ;-)
przeciez wiemy ze to biedny chlopiec...
niech mnie nikt zle nie zrozumie gdyby nie ten GLUPI TEMAT to nawet bym nic nie pisal o Justinie(bo go po prostu nie znam., znam go z kilku piosenek (wybaczcie albumow jego nie slucham :-P )wiec moja wiedza o nim jest znikoma, ale to co znam upowaznia mnie do wystawienia oceny 1/10, za co Justin ma film biograficzny? tak wiele osob zadaje sobie to pytanie..
odpowiedz jest prosta swiat schodzi na psy lata 70-90 to najlepsza epoka muzyczna teraz nastala era Justinow, Lady Gag.. Ale to nic.zapomnimy o nich za jakis czas nie bedzie ich juz w tv a prawdziwi muzycy na zawsze zostana w naszych sercach i beda zawsze mieli solidne oceny krytykow muzycznych, czy innych szanowanych muzykow.bo jak narazie to Justin ma poparcie gwiazdek typu Usher czy Ludacris wiec o czym tu wogole mowa jest ;-);-);-)
ty psiu synu,powinnnes to odszczekac na kolanach.Ty zadnemu proboszczowi do piet nie dorastasz,pewnie żeś siedzial w poprawczaku,żadny szkoły nie skonczyles a teraz chlasz denaturat w krzakach z tobie podobnymi typami.
nic o mnie nie wiesz a sie wypowiadasz!!!
zeby bylo w temacie
nie jestes BOGIEM zeby wiedziec cos o mnie ;-)
Yeah, kurde mol!!!!!xD
To będzie PRAWDZIWA RZEŹNIA!!!!!!!!!!!!!!:)))))
I oby tylko cenzura nie poskracała filmu, bo inaczej... kurvva mać!
bardzo mnie to cieszy ;-)
Niech Bog bedzie i z Toba biedaczko ;-)
pamietaj Bog nakazuje kroczyc sciezka dobra i milowac kazdego kogo sie napotka na swojej sciezce, zwanej zyciem
a "Pani" radze troszke wiecej kultury bo to forum, z ktorego rowniez i dzieci korzystaja ;-)
nie tylko ludzie wysokiego pokroju jak np.Pani
Coraz więcej złych osób pojawia się w mym temacie,czy każdy kto ma zdanie inne od waszego musi zostać sponiewierany?.
Tylko modlitwa,prawdziwa i gorliwa może oczyścić was z grzechu i złych myśli...