Dla niego muzyka jest pasją,z uporem wspinał się na szczyty sławy i dzięki Bogu udało mu sie to.Jest wielu złych ludzi którzy są zawistni i zle życzą temu nastolatkowi,ja jednak codziennie modle sie o to aby nie brakło mu sił w kontynuowaniu kariery.
Wspólczuje też tym którzy tak go oczerniają,swoją postawą prezentujecie tylko to co najgorsze,czyli zawiść i zazdrość,do tego posługujecie się wulgarnym językiem tylko po to aby go zdeptać,na szczęście Justin ma się dobrze i nie zrażony waszymi szykanami dalej tworzy swą muzykę.
Niechaj Bóg będzie i z wami biedacy...
"Coraz więcej złych osób pojawia się w mym temacie" - Nie złych, tylko mających inną opinię.
"czy każdy kto ma zdanie inne od waszego musi zostać sponiewierany?." Nie, ale argumenty jakich używasz w obronie Dżastina są śmieszne. Nie dziw się, że ludzie tobą poniewierają jak narzucasz im tok myślenia np. religia.
"Tylko modlitwa,prawdziwa i gorliwa może oczyścić was z grzechu i złych myśli..." To już twoja sprawa w co wierzysz ale nie musisz się z tym obnosić w każdym poście, a potem się dziwić że ludzie zbulwersowani, ehh ludzka logika.
Powiem ci,że to co ona piszę,to straszne,wasze komentarze nie skomentuje,ale to już naserio jest Poje*ane.Ciekaw jestem ile takich buraków w Polsce jest,co lubi Justina Pimpka.
Ja na pewno go nie lubię i nie zamierzam - moimi Faworytami za to są Ozzy Osbourne & Black Sabbath!:)))
To prawda, że otwieram wino porzucił cię po tym, jak się dowiedział o tym, że robisz trójkąt razem z JestemDamian i Jadwigą Wrzos?
Jakie są Twoim zdaniem najlepsze płyty??
Moje Faworyty to:
1. Down To Earth
2. Scream
3. Ozzmosis
4. The Ultimate Sin!:)))
Do autora tematu:
Zobaczysz, gdy na świecie rozpęta się wojna przetrwają tylko najsilniejsi, ci którzy nie zamykają oczu i wtedy zobaczymy kto jest ,,biedakiem".
Zazdroszczą chłopakowi że coś osiągnął,dlatego tak desperacko go atakują.
Nie wiem czy słyszała Pani,ale ostatnio Justin wytatuował sobie podobiznę Jezusa na nodze,piękny gest prawda?.
Mi okazują Szacunek ci co mają a ja im, zaś na całą resztę wraz z tobą na czele - sram rzadkim gównem!
"Nie wiem czy słyszała Pani,ale ostatnio Justin wytatuował sobie podobiznę Jezusa na nodze,piękny gest prawda?." ..
.. http://www.sadistic.pl/pics/eed98e1ad63c.gif
1.Zawsze jest mi dobrze.
2.Oczywiście że bym cię nie chciała,zoofilia jest ochydna i prawnie zabroniona.
Justin to przykład na to jak beztalencie może osiągnąć szczyt popularności.Myślisz ze bez ładnej buźki by gdzieś zaszedł.Ty się lepiej pomódl aby nam kraju nie rozje..bali .Albo za dzieci w afryce a justin i tak dostanie swoje miliony od wiernych fanów . I od ciebie pewnie też .
Justin to przykład tego że uporem i konsekwencją można spełnić swoją pasję.
Codziennie modlę się o to aby naszego kraju ateistyczna zawierucha nigdy nie dosięgła,aby mocarni tego świata pomagali biednym dzieciom w afryce...
chyba muszę się podpisać pod już napisanym tekstem tj.:
"Pozdrawiam... Do jakiego szpitala psychiatrycznego mam ci wysłać kartkę?"
nie wiem jakim cudem on ma taka wysoką notę 1.9 ???
aaa, zaraz przecież wiem ktoś taki jak ( nie będę wymieniał nicku każdy wie o kogo chodzi) daje mu 10/10
A ja gdybym mógł dałbym nawet 0/10 !!!!