cały czas o nim myślę...
Jak go słuchm to ciarki mnie przechodzą...:)
Dlaczego w Polsce nie ma takich Justinów? On jest Idealny, ten jego czysty głos i cudowna uroda...do tego w moim wieku. Ja go checeee!! ;(
KOCHAM !!!
Zrobiła swoją wersje tej piosenki bo to chyba Izabella Trojanowska śpiewała w oryginale.
Z niej to porażka jest... Chyba z jedną jej piosenkę słyszałam to myślałam, że się załamię... O dyskotece xD I teledysk straszny.
Ale fani takiego czegoś się zawsze znajdą - wystarczy poczytać komentarze pod jej teledyskami xD
Raczej największą katastrofą w historii internetu xD Oprócz bejbera oczywiście :P
Obawiam się że już wyrosło, tylko nie jestem w stanie powiedzieć dokładnie czym to coś jest xD
On jest taki boski.Boże ludzie wy se jaja robicie tymi tekstami czy tak na poważnie ? Zastanawiam się jak można uważać ,że on jest męski i nie wiem .
PS.Jak mogłaś się w nim zakochać jeśli go nie znasz ?
Młode dzieffcynki jak widać mylą zakochanie z zauroczeniem xD Chociaż i tak nie wiem w czym się tu zauraczać xD
Ave! Jak widać Cezar Achilles15 prowadzi wojnę z Bieberem. Brawo! Gratuluje trzeźwego myślenia! Ave Cezar!
Właśnie... Nie wiem jak w takim małym, brzydkim gównie da się zakochać.... Pewnie myślisz że piosenka Bejbe bejby ohhh jest dla ciebie.. :P
Odpowiadając na pytanie zadane w temacie, a mianowicie:
Dlaczego w Polsce nie ma takich Justinów?
Odp.: Polska to w miarę pożądny kraj (choć jak patrzę na nasze autostrady, to nóż aż się sam w kieszeni otwiera) dlatego nie wydaje takiego pomiotu Belzebuba, jakim jest Bieber :P
Ale wydaje pomioty typu doda, mandaryna, frytka, luntek, gracjan roztocki, piotr kupicha ( i feel :P ), gocha andrzejewicz itp, itd........
Cóż jedna ciemna masa (Bieber) porusza inną ciemną masę ( jego fanki), prawie jak Rydzyk i mocherowe berety XD
Jakiś czas temu widziałam na youtubie filmik z koncertu Biebera- ' Mówi do swoich fanów że ich kocha, a tu nagle z widowni wylatuje jakiś przedmiot (chyba butelka) i prosto Justina w łep potem z jego ust wyrwało się AŁ, poczym dalej kontynuował wypowiedź że kocha fanów" jak dla mnie rzucenie czymś w niego było czynem bohaterskim XD
Albo dwa, swoją drogą miał odwage, jego czyn można porównać do pokazania fakera Peji na koncercie XD
Haha widziałam też http://www.youtube.com/watch?v=3WXIETZW-xs ,a co do nagrody to wystarczy wypchać Biebera i dać tem gościowi.Jak się nazywa zabawa co się wali w zabawkę i wysypują się cukierki.No to damu mu kij baseball'owy i będzie miał zabawę;D