Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

cały czas o nim myślę...
Jak go słuchm to ciarki mnie przechodzą...:)
Dlaczego w Polsce nie ma takich Justinów? On jest Idealny, ten jego czysty głos i cudowna uroda...do tego w moim wieku. Ja go checeee!! ;(
KOCHAM !!!

karolusia94

karolusia my też oglądamy demoty więc nie zaszpanujesz tymi tekstami ; )

Joker_WhySoSerious

He he.... mistrz ciętej riposty zawsze czuwa :)

Dark666Lady

"cały czas o nim myślę...
Jak go słuchm to ciarki mnie przechodzą...:)
Dlaczego w Polsce nie ma takich Justinów? On jest Idealny, ten jego czysty głos i cudowna uroda...do tego w moim wieku. Ja go checeee!! ;(
KOCHAM !!!"

1.nie ma o CZYM myśleć
2.Jak ja go pierwszy raz w życiu usłyszałem to ledwo powstrzymałem wymioty i stwierdziłem że życie jest bad.
3.W Polsce nie ma takich Bieberów, bo takich jak on nikt nie chce, a po drugie wrosła by u nas wtedy przestępczość bo dresy by go zajebały. i on nie jest przystojny tylko ma typową pedalską "urodę".

Tak po za tym tylko bezmózg mówi cokolwiek pozytywnego o tej chale i mnie dopiero ciarki przechodzą jak słucham takim ludzi. .

Gotrek09

Co zrobić, teraz bardzo wiele osób lubi "lukrowany syf"

Dark666Lady

I słitaśne dzieczynki ;P

Sophie1926

Loffffciające Justinka xD

Dark666Lady

I inne transwestyty xD

Sophie1926

Ach ta dzisiejsza młodzież xD

Dark666Lady

Za moich czasów... xD

Sophie1926

....było inaczej XD

Dark666Lady

Tak, hehehe xD
Tyle lat czekałam na to żeby powiedzieć ulubioną kwestię mojej mamy :)

Sophie1926

Ale w duecie brzmi lepiej XD

Dark666Lady

Większa siła wyrazu xD

Sophie1926

Dokładnie

Gotrek09

Gotrek09 zgadzam się z tobą w 100%.

użytkownik usunięty
maxior

Powinni to wyłapać i pozamykać. Ciekawe czy mają jeszcze wolne miejsca w Rybniku? ;P

użytkownik usunięty

To było do BUKA, nie wiem czemu poszło wyżej :P

Ooo hehe? Na Gliwickiej przyjmą go od razu! xD

marstas09

Eee ich :PP

KOLEŚ JESTEŚ MISTRZEM HAHAHAHAHAHA z tym Rybnikiem mnie rozwaliłeś - rządzisz.

Gotrek09

http://www.youtube.com/watch?v=ruFvg9T3P8Y&feature=popular
Ludzi o słabej psychice ostrzegam! Nie klikać w link! T

Jakiś komentarz? Cywilizajca upada...

BUKA1991

Aż wierzyć mi się nie chce że w Polsce jest tyle fanek. Załamałem się jak to zobaczyłem. Żeby to coś było czyimś idolem. Po prostu szkoda gadać. Rośnie nam pokolenie debili.

BUKA1991

I to w dodatku w moim rodzinnym mieście wstyd :(, aż boli taka bezsilność wobec takiej głupoty, bo za to 1 rok w kamieniołomach i by się odechciało faneczkom BOBERA. Szkoda że nie ma już łagrów.

Gotrek09

no wiesz, państwo do którego bieber ma pojechać (według ankiety na jego stronie, głosowali internauci) to Korea Północna. Zawsze tam się znajdzie jakiś obóz pracy ; )

Joker_WhySoSerious

oooo więc odżyła we mnie nadzieja xD

BUKA1991

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

leah44

To dość stary temat. Może już jej przeszło zauroczenie ( bo to nie jest zakochanie)?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
nowik97

Nie podpowiadaj jej.

użytkownik usunięty
leah44

Zbyt chomikowaty. Poza tym wolę starszych od siebie...

użytkownik usunięty
leah44

Generalnie to Justin mi aż tak nie przeszkadza. Przeszkadza mi raczej efekt ubocznym, który ciągnie się za tym, co on wyczynia. Chodzi mi o wypieranie tego, co kocham właśnie takimi piosenkami, czy filmami utrzymanymi w dzisiejszych, standardowych potrzebach szerokiego odbiorcy. Szkoda mi oldschoolowej sztuki. I wiem, że decydujący głos ma większość. Jeżeli większość będzie wolała Biebera, to Bieber zdominuje i wyprze na amen zepsoły, które mogły by być np. drugim Queenem. Czy też fani "Transformers" pozbawią świata "nowych Bergmanów i Kubricków". Ale, póki sił mi jeszcze starcza, będę walczył o dawną sztukę.
To też mówię "nie" Bieberowi. Mówie, że jego barwa głosu jest nieciekawa, i (z całym szacunkiem dla Pana Biebera) jego cienkie brzmienie uwiera nieco. Nie podoba mi się styl, jaki ów artysta prezentuje, a jego "babe babe babe oooooooooo like" nie jest tekstem, który by mnie poruszył, czy dał do myślenia. Na prawdę nie wiem, jak ten człowiek korzysta z tej niepowtarzalnej szansy, kiedy to cały świat może usłyszeć to, co masz mu do powiedzenia. I co mówisz? To samo co inne gwiazdki, dodając swoje "babe"?

"z całym szacunkiem dla Pana Biebera"

Chyba chciałeś raczej powiedzieć Pani Bieber? :)

leah44

To się uśmiałam. ^^
bimbErEk FoReVer x33 : ** :* ! <3 błahaha. żal

leah44

Co wy dziewczynki nastoletnie możecie wiedzieć o prawdziwym facecie.
yyy...nic?

anoonimy

Zgodzę się:) prawdziwy facet to taki co ma głos a nie wydaje dźwięki jakby mu jajca podkręcali...

leah44

Złapałam pokemona :DDDDD
Tak na serio to właśnie takie fanki jak ty niszczą tego dzieciaka, bo osobiście nic do niego nie mam. Co prawda jego muzyka gryzie ucho, ale o gustach (jeśli można to tak nazwać) się nie dyskutuje. Pozdrawiam anty fanów :)

leah44

Jaki on ,,utalentowany" , ,,słodki", ,,piękny" o Boże. <lol2>
Jestem tolerancyjna, i chyba już po raz drugi ślepa i głucha , bo naprawdę jakoś tego wszystkiego nie widzę.

Dokładnie, tylko się załamać, bo ludzie którzy na prawdę mają talent nie dostają takiej szansy,a Bieber zaczesze sobie włosy z tyłu na przód, zaśpiewa jakieś bzdety beznadziejnym głosem ( nie chodzi tylko o to, że nie przeszedł jeszcze mutacji ) i myśli, że są gwiazdą. : //

Dobrze, że spada liczba jego fanów, może w końcu do ludzi dotrze, że nie ma talentu.

Jak już mówiłam wcześniej rozumiem jak ktoś go lubi, ja osobiście nie potrafię tego zrozumieć.

leah44

a ja Ci współczuję, mogę sobie wyobrazić, przez co przechodzisz, jeśli naprawdę go kochasz. przecież to nie do urzeczywistnienia! mam bliską znajomą, w moim (nie zdradzę, jakim, ale ponastoletnim) wieku, która jest w podobnym stanie (broń Boże, nie w stosunku do tego dzieciaka Justina). szkoda mi na nią patrzeć... :( nie da się przekonać, że wokół jest mnóstwo ludzi wartych jej uwagi.

a Tobie rzeknę tyle (chociaż pewnie i tak nie przeczytasz): jeśli wkrótce Ci nie przejdzie fascynacja nim - znajdziesz swojego Justina w Polsce! a jeśli przejdzie: to bardziej normalnego człowieka dla siebie znajdziesz :P

leah44

Cieszmy się wszyscy że w Polsce nie ma takich beztalenciów. Ostatnio słyszałem że ma mieć swój lakier do paznocki ;D

snuff_gawith96

już nawet wyszedł!

snuff_gawith96

Popieram ciebie w 100%.

użytkownik usunięty
leah44

Wiesz czemu w Polsce nie ma takich Justinów??Bo Polska nie zeszła tak daleko;P

leah44

Bieber to najprawdziwszy skarb, a skarby grzebie się głęboko po ziemią by nikt ich nie odnalazł

leah44

przez rfanki chyba przestanę go słucha nie nożart ale aż suie nogi uginają lubie jak możecie kocha, lubić, nienawidzić, osoby której nie znacie nie mam siły ide z tąd

YouBetterLookAtYourself

skupisko pokemonów :D

Shenanigans

O mnie gadasz pokemon.? Udzielasz mądrych rad ale się do nich nie stosujesz i pewnie nie wiesz o którą mi chodzi, ale OK

i nie jestem żadnym jeb*nym pokemonem, ani je*aną fanką `justina bober` i mam prawo słuchać co mi się podoba

Shenanigans

pisze o biebierze dobrze - jest źle pisze o nich źle -> jest źle dla anty fanek zdecydujcie się