cały czas o nim myślę...
Jak go słuchm to ciarki mnie przechodzą...:)
Dlaczego w Polsce nie ma takich Justinów? On jest Idealny, ten jego czysty głos i cudowna uroda...do tego w moim wieku. Ja go checeee!! ;(
KOCHAM !!!
Czysty głos? Ekhem...z której strony,jęsli mogę spytac by nei zabiły mnei fanki tego gówniarza?
Idealna uroda...czyli kopia kena? A raczej lalki barbie z krótkimi włosami?
Nie! Bo nawet ken ma więcej mięśni niż on...
Po przeczytaniu niektórych wypowiedzi mam koszmarną deprechę...
,,ja was nie czaje ;/
dlaczego krytykujecie wypowiedź kogoś kto ma dobre zdanie na temat J.B??''
I nikt nie każe Ci czaic!
Krytykujemy bo mamy prawo...demokracja,słonko,demokracja!
,,mogę sie założyc ,że Wy też macie swoich fanów."
Może i mielibyśmy swoich fanów gdybyśmy byli sławni...teraz co najwyżej możemy miec swoich IDOLI lub byc FANAMI...
I mamy,i jesteśmy...ale nie wymoczków!
słonko to sobie możesz mówic do swojego chłopaka xD o ile go masz !
ja nie jestem po niczyjej stronie ani jego ani ich ale szkoda mi was i to tak na maxa.!
same żaleee !
"same żaleee !"
Ludzie drodzy i kochani... Nie zmuszajcie mnie do tego, żebym wypierdzieliła komputer za okno. Dlaczego, DLACZEGO pytam na świecie istnieją takie dzieci?
Dziwię się kacza666, że nie dodałaś tam jeszcze pięciu "xd", dwudziestu "<3" i może z siedmiu ":*". No, przepraszam, bo zapomniałam też o " LoL ". Mam 13 lat, a przy Tobie czuję się na jakieś 20, przynajmniej. Przerastam Cię WSZYSTKIM o głowę, jeżeli nie dwie. Dlatego pozwolę sobie powiedzieć:
POWALIŁO CIĘ?
Przykro mi, ale muszę Cię rozczarować. Nie jestem zarozumiała. Postanowiłam napisać to co napisałam, ponieważ chciałam podkreślić jaki poziom trzymają teraz ludzie w moim wieku. Staram się trzymać fason nawet w momentach kiedy jestem masowo oblegana przez te wszystkie fanki na różnych portalach społecznościowych, tudzież gadu-gadu.
Bardzo proszę Klee, nie obrażaj mnie.
OK, nie jesteś zarozumiała, napisałaś tylko posta, który stanowi przejaw zarozumialstwa. Nie wiem czyjego, skoro nie Twojego, ale może musi to pozostać tajemnicą. ;-) No i miałem wrażenie, że nie pisałaś o jakichś ludziach, tylko do tych ludzi, ewidentnie po to, żeby ich obrazić właśnie, więc apelowanie o nieobrażanie Ciebie, zwłaszcza że nikt tego nie robi rzecież, nie bardzo trzyma się fasonu, nie uważasz?
I znowu: uważam. Masz jak najbardziej rację. Przepraszam bardzo. Wybaczysz? Źle to ujęłam. Ale naprawdę, uważam, że to przekracza ludzkie pojęcie. Pisząc "to" mam na myśli, wszystkie konta na naszych klasach i to jak bardzo kochają Bieberka.
Przykro mi, nadal nie będę go lubiła. Ale wezmę sobie twoje uwagi do serca.
:-) Powiem Ci tak. Nie lubię na przykład Radia Maryja, ale w związku z tym nie szukam go w Internecie. A jeśli gdzieś się na nie natykam, zamykam stronę. Tak najlepiej. Biebera też nie szukam. Może spróbuj tak samo. ;-)
Staram się tak robić.
Ale nie masz ochoty się czasem pośmiać z ludzkiej głupoty? I może czasami specjalnie wchodzisz na takie strony? Właśnie dla śmiechu? :)
Nie. Każdy ma prawo być, jaki chce, nawet jeśli ja uważam bycie takim za głupie. Jak chcę się pośmiać, włączam sobie serial komediowy. Tam się wyśmiewa również ludzką głupotę. Wolę się śmiać z serialowych postaci, niż z ludzi wokół mnie, bo tym sposobem nikt nie ponosi krzywdy.
Taka postawa nie ma przecież nic wspólnego z dobroczynnością, natomiast z poszanowaniem odmienności ma sporo. Wybór studiów, podobnie jak młodzieńcze fascynacje gwiazdami muzyki, mam już za sobą, niestety. :-( Nie padł na filozofię.
sam sie zaplatales w to co gadasz czemu horrorowej obronco ucisnionych nie pozwalasz byc taka jak chce? chce krytykowac jak to sama nazwala "ludzka glupote" to niech krytykuje wzgledem niej sam zaczynasz byc zarozumialy. A aktem hipokryzji bylo"Bieber nie szukam" to co tu robisz? zapomniales zamknac strone? Nie podoba mi sie to co sie puszcza nastolatkom w telewizji i to co reprezntuje soba Bieber i mlodych ludzi nalezy uswiadamiac, ja za MacGyvera czy swoich idoli nie musialem sie wstydzic a jesli smarkacz lata po imprezach dla doroslych pije alkohol i prezentuje artystyczna tandete to czemu odbierasz innym mozliwosc krytyki.... ja malym glupim dziewczynkom nie odbieram mozliwosci ohowania i ahowania ale niech nikt inny nie odbiera mi prawa do mowienia ze sa male i glupie. Toleruje ale nie akceptuje drwie i bujam sie na granicy ponizania jest to zgodne z normami zycia w spoleczenstwie
Cóż... każdy ma prawo do własnej opinii. Niech ci się ten Bieber podoba, wychwalaj go, nazywaj najwybitniejszym muzykiem w historii, najbardziej męskim facetem na świecie... Twoje zdanie.
Ja tymczasem pozwolę sobie wyrazić swoje zdanie. Uważam, że należy do najmniej utalentowanych artystów, ma głos jak dziewczyna... wiem, to nie jego wina, ale nikt nie kazał mu być piosenkarzem... ma kiepskie piosenki i wygląda bardzo przeciętnie. Dużo bardziej wolę Miley Cyrus, bo ona przynajmniej ma w miarę dobry głos i ciekawe piosenki.
Hmm... Ja myślę że J.B. jest skrzyżowaniem pawiana i pudla francuskiego, z szacunkiem dla obu zwierząt. Pomyślmy... Rok 94, Rysiek z Dżemu umiera a K. Cobainowi rozwalili łeb, straszne wydarzenia włączaj w to narodziny tego pseudo-piosenkarza. Piosenki denne, bez przesłania, ciągle "śpiewa" o dziewczynach itp., w każdym teledysku jest z inną laską. Tępawy uśmiech, w ogóle jego styl przedstawia się nisko, już ja (z kolei jestem krzyżówką hipisa z '70 i metalowca z '90 ale to już szczegóły) mam lepszy styl od niego. Poza tym wielu moich znajomych po prostu gardzi nim i jego muzyką.
Powiedzcie mi fanki J.B. czy poważnie słuchałyście kiedykolwiek jakiegoś zespołu które zaraz wymienię:
- Pink Floyd
- Depeche Mode
- Led Zeppelin
- AC/DC
- Nirvana
- Jimmi Hendrix (Boże czuwaj nad jego duszą)
- The Beatles
- Hole (aż żałuję że muszę wymienić ten zespół...)
- Jim Morrison
- Queen (coś pięknego)
- Guns n' Roses (Axl Rose - jeden z najlepszych wokalistów tamtych czasów do teraz)
- Metallica (szczególnie w '81-'90)
- Anthrax
(Niepotrzebne skreślić)
Jest jeszcze wiele zespołów które grają do teraz (Boże czuwaj nad Angus'em Y. i nie pozwól mu umrzeć przedwcześnie) i grają muzykę przy której tylko chyba ja płaczę, bo chce mi się płakać gdyż ta muzyka ma w sobie to coś co potrafiło przyciągać miliony ludzi, miliony ludzi zjeżdżało się na ich koncerty. Jego muzyka z kolei ogranicza do ciągłego powtarzania "Bejbe, bejbe... Ou Bejbe, bejbe" i nie wnosi żadnych nowych doświadczeń... Zacytuję mojego przyjaciela "Mam piosenkę Bimbera ustawioną na budzik... Każdego dnia wstaję bez problemu, jedynie mojemu telefonowi się obrywa" I dobrze, ponieważ jego muzyka wywołuje i większości ludzi wytrzeszcz oczu, ślinotok, wścieklizna, zniszczone Ściany/Komputery/Mp-trójki/ect.
Podam przykład tekstu piosenki Nirvany (Boże czuwaj nad duszą K.Cobaina)
"Come as you are,
as you were,
as I wanted you to be[...]"
Piosenka mówi o tym żeby być tym kim się chce być. (ciekawostka: 1 wers tej piosenki jest na tabliczce witającej do miasteczka w którym urodził się Kurt)
A teraz, zacytuję refren utworu Baby autorstwa w/w J.B.
"[...}And i was like
Baby, baby, baby oooh
like baby, baby, baby nooo,
like baby, baby, baby ooh
I thought you'd always be mine, mine
Babay, baby, baby ooooh[...]"
Czy widzicie różnicę? Bo ja chyba tak... W refrenie pojawia się 11 lub więcej słów baby, utwór skierowany raczej dla tekstowej "dziecinki" czyli dziecka, małego dziecka, niemowlaka ect. no głównie chodzi o dzieci xD. Poza tym jak taki nastolatek jak on może śpiewać o miłości, gdzie tam.... Ma dopiero 16 lat... Gimnazjalista po naszemu można by powiedzieć. A wiemy co po gimnazjalistach można się spodziewać...
"And the rest is silence"
Mam nadzieję że ten skromny wykład pomoże wam pozbyć się durnych ideologi że J.B. bije na głowę każdego wytrawnego muzyka bądź zespół.
Panie liamdarkcross, wielu ludzi czyta demotywatory, więc nie błyśniesz tym 94. A co do śpiewania o dziwczynach: no co, naoglądał się Californication i się robi na "Foxa Moody'ego". :P Nawet fryz podobny. A w ogóle to on jest taki słitaśny. Świat się stacza. Najpierw doznałem szoku patrząc na popularność HP, Zgagi i Zmierzchu, i myślałem, że gorzej nie będzie. A tu wyskakuje Bimber! Nibiru, przybywaj! Rozpieprz tą Ziemię albowiem świat ten zmierza donikąd. Amen.
liamdarkcross, przywracasz mi wiarę w ludzi! Depeche Mode!- toż to miód na moje serce! Gunsi!- kocham! Hendrix i Quenn- cudowna klasyka!
Iiamdarkcross, twa wypowiedź jest wspaniała, długa itp. Tylko czy uważasz, że ona ma jakiś sens? Ludzie normalni czytając to będą w większości to znali, a fanki "Bimbru" po dwóch zdaniach powiedzą: "Jaki żaaal, on nawet nie pisze Loluw i emotek, słiiiT x d < 3 ,33333333333333 x d : D : o", więc o czym my mówimy. I proszę nie porównuj Nirvany do Justina, gdyż to obraża Kurta i jego wiernych fanów. Ten wybryk natury... brr. A fankom i tak nie przemówisz do rozumu : (
HoRRoRowa_PanieNka - Popieram cię. Sama patrząc na ludzi z mego pokolenia / gatunku (a mam lat 12) mam ochotę się zabić. A tym bardziej, że gdy powiesz ile masz lat, utożsamiają cię właśnie z dziećmi Bieberka. No, ale ba.
Moim zdaniem portal FilmWeb powstał tylko i włącznie dla aktorów!! Miley Cyrus pojawiła się na nim ponieważ znamy ją pod postacią Hannah Monntana. Owszem zagrała w serialu oraz filmie pełnometrażowym. Jedni sądzą że jej gra jest świetna i ma talent a inni że do dupy i beznadziejna. A co do chłoptasia to nie mam zielonego pojęcia jakim prawem ktoś go tutaj umieścił. Niech zasłuży na to miejsce. Bo równie dobrze każdy z nas mógłby podpisać się jako aktor i przypisać sobie filmową historię. Większość osób mnie poprze i nie dziwię się wcale jesli zdania zostaną podzielone.
Wg. ta cała spiral nienawiści, która nakręcacie, jest dosyć zabawna. Każdy zna twierdzenie o akcji i reakcji i wiadomo, że cały szum medialny, który podsycają antyfani, tylko pomaga w jego wzroście popularności. Pocieszę Was; każdy z czasem przemija, "nawet Mona Lisa" się sypie.
A wyobraż sobie co by się działo gdyby antyfani siedzieli cicho :P Świat zostałby opanowany przez pokemony.
"Przytulić Cię?;D" - nie ma jak ;D
"Na szczęście są jeszcze normalni ludzie którzy dzielnie stawiają opór." - niezmiernie mnie to raduje :D
Obawiam się, że nie zrozumieją, czego dowodem jest sama obecność tego dzieciaka na portalu filmowym, ech.
To prawda:) Trwała i niezmienna, hehehe. No i pokrzepić się można, wiedząc, że nie jesteś sam człowieku z tą swoją niechęcią do biebera (celowo z małej). No ściskam Was mocno!:)
No to się przywitam :D. Izka jestem :).
Czy nie zastanawia was samo słowo "antyfan"? Według mnie oznacza to, że jest się przeciwko FANOM, a nie samemu artyście. To nie jest trochę dziwne?
Choć, w tym przypadku, głębsze rozmyślanie nad pierwotnym sensem tego wyrazu, nie ma zbyt wielkiego znaczenia, ponieważ nawet sam Bieber nie denerwowałby mnie tak bardzo, gdyby nie te jego wszystkie "zakochane w nim" i zauroczone jego śpiewem fanki.
Z resztą głos ma jak po kastracji. Srający kotek na pustyni ; /
Oj, Bieber to nieporozumienie. Dziecko, które gorzej śpiewa od tych co przeszli pierwszą rundę w Mam Talent.
Jest wiele utalentowanych dzieciaków, choćby tutaj jedna, w podobnym wieku do JB: http://www.youtube.com/watch?v=DrzGHgmG3y4
Tylko, że ona kariery nie zrobi, nie pokaże cycków, tyłka, nie zrobi "trendy" teledysku z ihponem, na którym jest nalepka hello kity itd. Naprawdę, nie interesuje mnie, że ten zniewieściały 16 latek ma kupę kasy i pewnie nasrane we łbie, ale wkurzające musi być dla tych, którzy są od niego po prostu lepsi, a nie mogli się wybić, bo po prostu nie są medialnymi szmatami.
"Jest wiele utalentowanych dzieciaków, choćby tutaj jedna, w podobnym wieku do JB" - to dziecko ma świetny głos :D Nie w moim guście ale i tak świetny. Ale to smutna prawda - kariery nie zrobi, bo w naszych czasach liczy się tylko gówniana komercja, skandaliki obyczajowe, gołe tyłki i liczba wyświetleń na jutubie - płakać się chce nad tym co się stało z przemysłem muzycznym :P
Czym bez skandali byłaby taka Paris Hilton czy Candy Girl???
Niczym. Ale niestety są "czymś". Bez poziomu ale są.