cały czas o nim myślę...
Jak go słuchm to ciarki mnie przechodzą...:)
Dlaczego w Polsce nie ma takich Justinów? On jest Idealny, ten jego czysty głos i cudowna uroda...do tego w moim wieku. Ja go checeee!! ;(
KOCHAM !!!
O kuźwa, nie wiedziałam, że znowu ten głupi atak pokemonów nastąpił! Nie znasz tej kobiety, a już kochasz! Widzę twą przyszłość i jest ona zła. Ja znam Krzyśka z I a (gimnazjum) i stwierdzam iż mogę powiedzieć że on mi się podoba, ale ty??? Proszę Cię!
No niestety on cie nie pokocha bo woli chłopców.
Z drugiej strony jest lesbą bo sie kocha w Selenie Pi*dens więc może masz jakieś szanse.
kochanie, wszystko będzie dobrze. Idź najlepiej do lekarza rodzinnego, on przepisze Ci jakąś receptę. Wbrew pozorom to jest choroba uleczalna. ULECZALNA, słyszysz? Wyjdziesz z tego, wiesz? Po skończeniu gimnazjum Twój stan zdrowia może się znacznie poprawić. A póki co - polecam leki bez recepty jak: Guns N Roses, The Beatles, Sex Pistols, Korn, Bullet for my valentine, Led Zappelin, The Jimi Hendrix Experience, itd. Będzie dobrze, wszystko się ułoży! Trzymaj się! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=XTEat5KIZxw
Zajeb albym te ku rwy za samo oblepienie tym ch ujostwem naszej polskiej flagi!
Za ktora walczyli nasi przodkowie. . . Mam k urwa dosc tej zaj ebanej cywilizacji . Go wno z ameryki importowane jest łopatami.
Boże, tak samo wy. Nie znacie Justina, a go krytykujecie, pisząc jeszcze osobom, które go lubią, że są głupie. Mnie jest on obojętny i myślę, że wielcy antyfani powinni też pomyśleć nad taką postawą. Co on wam takiego zrobił?
omg!??? ty też??! nie no wiesz :3 ja też go cholernie tossiaaammmm loffciaammmm.! jest taki sweeettaśnyyy!!! No wiesz.... OMG.OMG Te oczy, usta (bleee) NIE już dłużej nie wytrzymam! Idę wymiotować!
"Dlaczego w Polsce nie ma takich Justinów?" - jest ich coraz wiecej, nad czym bardzo ubolewam.GOD WHY?
Tak tak, dwa lata i macie rację, teraz nie widzę w nim nic szczególnego, wiecie, wtedy to była taka faza na Justina i wszystkie dziewczyny się w nim zakochiwały :) no w każdym razie miło że ten temat nadal jest, chociaż jak czytam to co napisałam to mi się chce śmiać :) czas zmienić avatar ^ ^
zauważyliście że biber prawie zawsze jak śpiewa czyma się za jaja?:)
nie będe się z niego śmiał bo może ma zapalenie pęcherza?:D
Ja pieprze co za temat. Weźcie się wreszcie za coś pożyteczniejszego wy pożałowania godne idiotki wzdychające do tego babochłopa.
Mam 21 lat i się ostatnio do niego przekonałam. Aktorem to on oczywiście nie jest, ale śpiewa zajebiście i nikt mi nie powie, że nie!
http://www.youtube.com/watch?v=WygKLCyuBu0
Nie śpiewa, ma głos, który może się niektórym podobać (mi osobiście nie przypadł go gustu.) Reszta,aranżacje, występy, teksty, podkład- to robota kogoś innego. On wychodzi tylko na scenę, jęczy i tyle.
A Tobie życzę miłego wsłuchiwania się w Niego ;)
Nie ma to jak pokochać kogoś za jego głos i urodę... Dziewczyno! Obudź się! Nie zamieniłaś z nim ANI JEDNEGO słowa! Nie wiesz o nim nic, poza informacjami (niestety bardzo często mylnymi) wziętymi z internetu. Nawet nie wiesz jaki jest, jaki ma charakter itd. Powtarzam: OBUDŹ SIĘ! Znajdź sobie prawdziwego chłopaka, którego pokochasz za to, jaki jest, a nie za to, że jest "przystojny" i ma "cudowny głos" (wzięte w cudzysłów, gdyż sama tak nie uważam)
Pozdrawiam i życzę opamiętania się
"leah44
24 cze 2012 21:16
Tak tak, dwa lata i macie rację, teraz nie widzę w nim nic szczególnego, wiecie, wtedy to była taka faza na Justina i wszystkie dziewczyny się w nim zakochiwały :) no w każdym razie miło że ten temat nadal jest, chociaż jak czytam to co napisałam to mi się chce śmiać :) czas zmienić avatar ^ ^"
Nie umiesz czytać? Ojojoj.
W tym najlepsze jest to że jesteś nikim kompletnym zerem a nazywasz kogoś ciotą kto osiągnął sukces i jest sławny na całym świecie.
Więc kto jest ciotą
Wystarczyło by trochę pijarowskiej autopromocji i byłbym sławniejszy od biebera.
Ale ja nie umiem śpiewać i zdaję sobie z tego sprawę w przeciwieństwie do ciebie i biebera.
Niestety w dzisiejszych czasach na piedestał wynosi się śmieci i kompletne beztalencia ( patrz komercyjny pop ) a prawdziwy talent jest niedoceniany.
Poza tym co rozumiesz przez bycie kimś?
Mam pracę , samochód i mieszkanie.
A ty? Jesteś zakompleksionym pryszczatym kmiotem , który ma max 15 lat i poważne braki w wykształceniu i dla którego byle gówno jest wielkim hitem.
Pozdrawiam