Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

cały czas o nim myślę...
Jak go słuchm to ciarki mnie przechodzą...:)
Dlaczego w Polsce nie ma takich Justinów? On jest Idealny, ten jego czysty głos i cudowna uroda...do tego w moim wieku. Ja go checeee!! ;(
KOCHAM !!!

YouBetterLookAtYourself

NIE OGARNIAM TEJ KUWETY!!!!

leah44

O kuźwa, nie wiedziałam, że znowu ten głupi atak pokemonów nastąpił! Nie znasz tej kobiety, a już kochasz! Widzę twą przyszłość i jest ona zła. Ja znam Krzyśka z I a (gimnazjum) i stwierdzam iż mogę powiedzieć że on mi się podoba, ale ty??? Proszę Cię!

DarkMonic

Znajomy pedofil powiedział że ma ładną buzie i tylko czeka aż go zobaczy w PL ... :D

Ludacris

Popieram pana Pedofila ;D

leah44

Boże widzisz i nie grzmisz.

leah44

Są... Justyny nie Justiny.

leah44

No niestety on cie nie pokocha bo woli chłopców.
Z drugiej strony jest lesbą bo sie kocha w Selenie Pi*dens więc może masz jakieś szanse.

leah44

kochanie, wszystko będzie dobrze. Idź najlepiej do lekarza rodzinnego, on przepisze Ci jakąś receptę. Wbrew pozorom to jest choroba uleczalna. ULECZALNA, słyszysz? Wyjdziesz z tego, wiesz? Po skończeniu gimnazjum Twój stan zdrowia może się znacznie poprawić. A póki co - polecam leki bez recepty jak: Guns N Roses, The Beatles, Sex Pistols, Korn, Bullet for my valentine, Led Zappelin, The Jimi Hendrix Experience, itd. Będzie dobrze, wszystko się ułoży! Trzymaj się! ;)

geefri

http://www.youtube.com/watch?v=XTEat5KIZxw
Zajeb albym te ku rwy za samo oblepienie tym ch ujostwem naszej polskiej flagi!
Za ktora walczyli nasi przodkowie. . . Mam k urwa dosc tej zaj ebanej cywilizacji . Go wno z ameryki importowane jest łopatami.

leah44

Boże, tak samo wy. Nie znacie Justina, a go krytykujecie, pisząc jeszcze osobom, które go lubią, że są głupie. Mnie jest on obojętny i myślę, że wielcy antyfani powinni też pomyśleć nad taką postawą. Co on wam takiego zrobił?

leah44

omg!??? ty też??! nie no wiesz :3 ja też go cholernie tossiaaammmm loffciaammmm.! jest taki sweeettaśnyyy!!! No wiesz.... OMG.OMG Te oczy, usta (bleee) NIE już dłużej nie wytrzymam! Idę wymiotować!

AudreyHepburn92

I po co poruszać umarły wątek ? :)

leah44

Mi się osobiście nie podoba. Nie wiem co ty w nim takiego widzisz.

truskawka_fw

Bieber do pokebola :D

leah44

"Dlaczego w Polsce nie ma takich Justinów?" - jest ich coraz wiecej, nad czym bardzo ubolewam.GOD WHY?

smokexthat

ludzie czy was już konkretnie Po......!!! wg jak można się zachwycać tym gejkiem! LOL

Predator2012

Do mnie kierujesz to pytanie?

smokexthat

nie xd

leah44

Tak tak, dwa lata i macie rację, teraz nie widzę w nim nic szczególnego, wiecie, wtedy to była taka faza na Justina i wszystkie dziewczyny się w nim zakochiwały :) no w każdym razie miło że ten temat nadal jest, chociaż jak czytam to co napisałam to mi się chce śmiać :) czas zmienić avatar ^ ^

leah44

Ja to jeszcze podbije dla potomnych, bo ludzie tego nie przeczytali....

leah44

EEE... To co napiasaś zabija mnie (negatywnie) .

alexp24

*napisałaś

alexp24

Oh, Ah, Oh Ah Bieber męski że aż strach !!!

leah44

Matko Boska !!!, bez urazy ale ...
No dobra, z urazą...
Znasz pojęcie "Psychiatryk" ?

leah44

zauważyliście że biber prawie zawsze jak śpiewa czyma się za jaja?:)
nie będe się z niego śmiał bo może ma zapalenie pęcherza?:D

szymek1232

On zato ma się czego trzymać

leah44

Współczuję.

crazy_race

Ja pieprze co za temat. Weźcie się wreszcie za coś pożyteczniejszego wy pożałowania godne idiotki wzdychające do tego babochłopa.

leah44

Dziewczyno ile masz lat? 13? 14? A może 15?

leah44

Mam 21 lat i się ostatnio do niego przekonałam. Aktorem to on oczywiście nie jest, ale śpiewa zajebiście i nikt mi nie powie, że nie!
http://www.youtube.com/watch?v=WygKLCyuBu0

SmakOranzady

Nie śpiewa, ma głos, który może się niektórym podobać (mi osobiście nie przypadł go gustu.) Reszta,aranżacje, występy, teksty, podkład- to robota kogoś innego. On wychodzi tylko na scenę, jęczy i tyle.
A Tobie życzę miłego wsłuchiwania się w Niego ;)

Mokoto_san

lubię te jęki :)

leah44

Nie ma to jak pokochać kogoś za jego głos i urodę... Dziewczyno! Obudź się! Nie zamieniłaś z nim ANI JEDNEGO słowa! Nie wiesz o nim nic, poza informacjami (niestety bardzo często mylnymi) wziętymi z internetu. Nawet nie wiesz jaki jest, jaki ma charakter itd. Powtarzam: OBUDŹ SIĘ! Znajdź sobie prawdziwego chłopaka, którego pokochasz za to, jaki jest, a nie za to, że jest "przystojny" i ma "cudowny głos" (wzięte w cudzysłów, gdyż sama tak nie uważam)
Pozdrawiam i życzę opamiętania się

alice12321alice

"leah44
24 cze 2012 21:16

Tak tak, dwa lata i macie rację, teraz nie widzę w nim nic szczególnego, wiecie, wtedy to była taka faza na Justina i wszystkie dziewczyny się w nim zakochiwały :) no w każdym razie miło że ten temat nadal jest, chociaż jak czytam to co napisałam to mi się chce śmiać :) czas zmienić avatar ^ ^"

Nie umiesz czytać? Ojojoj.

leah44

Ja to czuję do Kurta Cobaina....

leah44

kUR*A NO NIE!!!! SKĄD SIĘ BIORĄ TACY IDIOCI..............

KalekaMentalny

Skąd biorą się tacy idioci co go hejtują a g*wno wiedzą.

Spiderman_filmaniak

Skąd się biorą tacy idioci co go kochają a g*wno wiedzą.

KalekaMentalny

Ja go nie kocham lubie go i podziwiam jego talent i bardzo dużo o nim wiem.

Spiderman_filmaniak

Talent?TALENT?! Kur*a talent?! Popierniczyło Cię?

KalekaMentalny

Tak talent który zdarza się 1 na milion.

Spiderman_filmaniak

Przestań się wreszcie poniżać hłe hłe.

GarvinSitho

Bo co ?
Poniżam się bo lubie kogoś kogo ty nie lubisz ?

Spiderman_filmaniak

Miedzy innymi dlatego.

GarvinSitho

To jesteś dupkiem który uważa że wszystcy muszą lubić to co ty i nie lubić tego co ty.

Spiderman_filmaniak

Ojej ale mnie zraniłeś , zaraz się popłaczę.

GarvinSitho

To płacz.

Spiderman_filmaniak

W tym najlepszy jest akurat twój ciotowaty idol

GarvinSitho

W tym najlepsze jest to że jesteś nikim kompletnym zerem a nazywasz kogoś ciotą kto osiągnął sukces i jest sławny na całym świecie.
Więc kto jest ciotą

Spiderman_filmaniak

Wystarczyło by trochę pijarowskiej autopromocji i byłbym sławniejszy od biebera.
Ale ja nie umiem śpiewać i zdaję sobie z tego sprawę w przeciwieństwie do ciebie i biebera.
Niestety w dzisiejszych czasach na piedestał wynosi się śmieci i kompletne beztalencia ( patrz komercyjny pop ) a prawdziwy talent jest niedoceniany.
Poza tym co rozumiesz przez bycie kimś?
Mam pracę , samochód i mieszkanie.
A ty? Jesteś zakompleksionym pryszczatym kmiotem , który ma max 15 lat i poważne braki w wykształceniu i dla którego byle gówno jest wielkim hitem.
Pozdrawiam