Justin Timberlake

Justin Randall Timberlake

7,4
13 932 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Justin Timberlake
m0bscene

Popieram! To 1 film jaki widziałem z Justinem i bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Wszechstronnie uzdolniony.

miguel_de_la_jatsurion

Ja go widziałem jeszcze w Końcu Świata, film jak film... ale Timberlake tam też całkiem nieźle sobie radził.

m0bscene

dla mnie też super odegrał rolę w Social Network.

rokksii

Już zostawiając Social Network to generalnie lepszy aktor niż piosenkarz :P
Każda jego rola którą widziałem była bardzo wyrazista i godna zapamiętania, czasem bardziej niż film.

GOLONEK

Nie lubię jego muzyki, ale błędem jest pisanie, że nie ma talentu.

m0bscene

Jak dla mnie b. dobrze zagrał też w Black Snake Moan, Edison i Alpha Dog.

m0bscene

Popieram byłem mile zaskoczony jego zdolnościami. Bez szału ale 6/10 u mnie ma :)

m0bscene

Wczoraj oglądałam social network i jestem mile zaskoczona Justinem :D

m0bscene

Ma plus za Social Network bo w pierwszej scenie z nim zupełnie go nie rozpoznałam;)

m0bscene

A u mnie za Alpha dog. Osobiście również uważam, że aktor z niego żaden. Przy zestawieniu z Pacino czy Nortonem nawet wybiórcze produkcje wskażą tylko jeden rezultat. Timberlake się udziela i to widać (z lepszym lub gorszym skutkiem) ale oceniając go kategoriami "człowieka muzyki" a nie "człowieka filmu" to można mu dać nawet słabe 5/10 (może i zgubię w ten sposób obiektywizm, ale cóż... Spróbuję i tak;))

m0bscene

Ja jestem pozytywnie zaskoczona...xd Widziałam go niedawno właśnie w TSN i uważam, że całkiem porządnie zagrał swoją postać, a w porównaniu do innych gwiazdek i gwiazdeczek, które biorą się za aktorstwo, Timberlake pozytywnie się wyróżnia. Gra całkiem, całkiem ;]

m0bscene

Dokładnie taki temat chciałem stworzyć. Zagrał dobrze w Social Network. (ale jako muzyka to go nie lubię)