Kto jak kto, ale ona na modelkę nie pasuje. Ja rozumiem że to film, wszystko jest lekko podkoloryzowane ale bez przesady, z takim ciałem i twarzą- nie zasłynęła by w modelingu. Poza tym szykuje się chyba nastepna Marta Trzebiatowska. Kolejna sztuczna gwiazdka w polsce
Chyba, aż tak źle nie będzie widziałem z jej udziałem "Korowód", "Porę mroku", "Miłość na wybiegu" oceniam ją na 5/10 bo o ile rola w pierwszym filmie była dobra to w drugim słabiutka w "miłości.." była niezła wychodzi z tego taka średnia. Ciekawe co będzie dalej zobaczę "Ostatnią akcję" może tam będzie lepsza zagra też w "Skrzydlatych świniach" i "Huśtawce" po filmie "Komisarz..." nie wiele się spodziewam.
się kurwa znawcy mody sami znaleźli ;/
rozumiem, że modelingiem zajmujesz się zawodowo, skoro wiesz, czy Gorczyca nadaje się, czy też nie ;]
kobiety o wygladzie kobiet niech sie nie wypowiadaja bo nie sa obiektywne w tej materi :)A Karolinka bardzo ładniutka.
Dziewczyna ładna, zgrabna i ma to coś w sobie. Nie wiem o chuj wam chodzi - przypierdalacie się chyba z zazdrości. Młoda jest, trzeba jej wiele wybaczyć. Życzę jej wszystkiego dobrego!
Rozbrajają mnie teksty w stylu autorki tego tematu. Owszem, obiektywnie Gorczyca aktorsko póki co słaba.. Ale może jeszcze się rozwinie, w końcu jakiś potencjał musi mieć skoro jest absolwentką PWST.. Co do urody: miałem okazję widzieć ją na żywo i jest naprawdę śliczna. Także spojrzeć radze na swoją figurę i twarz i dopiero oceniać.
to kim jestem to nie twoja sprawa, poza tym nie obchodzi mnie czy wierzy mi jakaś dziewusia czy nie. Wiem co robię i gdzie pracuję i mam na pewne tematy pojęcie. Ponad to nie napisałam że jest brzydka bo nie jest, ale chodzi o to że trochę przesadzili z rolą modelki dla niej. I tyle, nie wiem skąd takie oburzenie.
Zdażają się osoby zaślepione ideałem piękna kreowanym przez świat mody. Widocznie jesteś wielbicielką "anorektycznych wieszaków" które kształtem przypominają kobiety:)
Oglądałem "Miłość na wybiegu", film taki sobie, ale Gorczycą nie można się
nie zachwycić. Bardzo fajnie, naturalnie, przyjemnie się ogląda. Z filmu na
film, z roku na rok coraz lepiej, widoczne postępy. Jestem zwyczajnie
oczarowany. Mam nadzieję, że propozycje ról dla tej Pani posypią się i
częściej będę miał przyjemność ją oglądać.
Owszem, nie nadawała by się do modelingu, bo jest naturalnie ukształtowana, zgrabna i po prostu piękna, a nie jest wychudzonym wieszakiem z wystającymi obojczykami...
Ale w tym rzecz,że ona wygląda lepiej niż wszystkie modelki...A zagrać może wszystko bo się urodziła z takim talemtem ktorego inni się nigdy nie nauczą i tyle!
Widzisz, prawdziwszych facetów - tych szlachetniejszych i inteligentniejszych , nie kręci w kobietach figura modelki ani nawet idealne rozmiary. Karolina jest bezsprzecznie ładną kobietą, bardzo dobrą aktorką a do tego posiada pewien niuans: magnes którego ze świecą szukać u płci pięknej w dzisiejszych czasach.