Karolina Gorczyca

7,0
6 823 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Karolina Gorczyca

Kto jak kto, ale ona na modelkę nie pasuje. Ja rozumiem że to film, wszystko jest lekko podkoloryzowane ale bez przesady, z takim ciałem i twarzą- nie zasłynęła by w modelingu. Poza tym szykuje się chyba nastepna Marta Trzebiatowska. Kolejna sztuczna gwiazdka w polsce

użytkownik usunięty
Szmminka

Chyba, aż tak źle nie będzie widziałem z jej udziałem "Korowód", "Porę mroku", "Miłość na wybiegu" oceniam ją na 5/10 bo o ile rola w pierwszym filmie była dobra to w drugim słabiutka w "miłości.." była niezła wychodzi z tego taka średnia. Ciekawe co będzie dalej zobaczę "Ostatnią akcję" może tam będzie lepsza zagra też w "Skrzydlatych świniach" i "Huśtawce" po filmie "Komisarz..." nie wiele się spodziewam.

Szmminka

Zgadzam się w 100%. Nie jest oszałamiająca, ale o gustach się nie rozmawia.

Szmminka

się kurwa znawcy mody sami znaleźli ;/
rozumiem, że modelingiem zajmujesz się zawodowo, skoro wiesz, czy Gorczyca nadaje się, czy też nie ;]

mala_fi

owszem znam się pracuję w nim 8 lat :]

Szmminka

kobiety o wygladzie kobiet niech sie nie wypowiadaja bo nie sa obiektywne w tej materi :)A Karolinka bardzo ładniutka.

Szmminka

Dziewczyna ładna, zgrabna i ma to coś w sobie. Nie wiem o chuj wam chodzi - przypierdalacie się chyba z zazdrości. Młoda jest, trzeba jej wiele wybaczyć. Życzę jej wszystkiego dobrego!

_Tyran_

Rozbrajają mnie teksty w stylu autorki tego tematu. Owszem, obiektywnie Gorczyca aktorsko póki co słaba.. Ale może jeszcze się rozwinie, w końcu jakiś potencjał musi mieć skoro jest absolwentką PWST.. Co do urody: miałem okazję widzieć ją na żywo i jest naprawdę śliczna. Także spojrzeć radze na swoją figurę i twarz i dopiero oceniać.

Szmminka

Co tynie powiesz hahah ;D
Że nieby nie pasuje ?
Ładna buzia i figura,chyba ktoś tu jej zazdrości xD

sharrabera

haha to od 10 lat niby modelką jesteś ?
uważaj,bo ci ktoś uwierzy xDDD

sharrabera

No i zazdrości urody innym. :D

sharrabera

to kim jestem to nie twoja sprawa, poza tym nie obchodzi mnie czy wierzy mi jakaś dziewusia czy nie. Wiem co robię i gdzie pracuję i mam na pewne tematy pojęcie. Ponad to nie napisałam że jest brzydka bo nie jest, ale chodzi o to że trochę przesadzili z rolą modelki dla niej. I tyle, nie wiem skąd takie oburzenie.

Szmminka

Zdażają się osoby zaślepione ideałem piękna kreowanym przez świat mody. Widocznie jesteś wielbicielką "anorektycznych wieszaków" które kształtem przypominają kobiety:)

Mario_63

absolutnie nie!

Szmminka

Oglądałem "Miłość na wybiegu", film taki sobie, ale Gorczycą nie można się
nie zachwycić. Bardzo fajnie, naturalnie, przyjemnie się ogląda. Z filmu na
film, z roku na rok coraz lepiej, widoczne postępy. Jestem zwyczajnie
oczarowany. Mam nadzieję, że propozycje ról dla tej Pani posypią się i
częściej będę miał przyjemność ją oglądać.

Szmminka

Owszem, nie nadawała by się do modelingu, bo jest naturalnie ukształtowana, zgrabna i po prostu piękna, a nie jest wychudzonym wieszakiem z wystającymi obojczykami...

photograph1

zgadzam się, właśnie o to mi chodziło. Ja też nie jestem fanką szkieletów a'la Ania Rubik

Szmminka

Ale w tym rzecz,że ona wygląda lepiej niż wszystkie modelki...A zagrać może wszystko bo się urodziła z takim talemtem ktorego inni się nigdy nie nauczą i tyle!

Szmminka

Widzisz, prawdziwszych facetów - tych szlachetniejszych i inteligentniejszych , nie kręci w kobietach figura modelki ani nawet idealne rozmiary. Karolina jest bezsprzecznie ładną kobietą, bardzo dobrą aktorką a do tego posiada pewien niuans: magnes którego ze świecą szukać u płci pięknej w dzisiejszych czasach.