Katarzyna Ankudowicz

6,6
2 962 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Ankudowicz

Co o niej sadzisz ?

użytkownik usunięty

Co o niej sadzisz ?
Dla mnie jest super ! Rewelacja młoda i swietna :)

Dla mnie tez bardza ja lubie :P swietna aktorka ;D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Blair

że jest fajną aktorką....

Kinomaniak20

Może nie wyróżnia się czymś szczególnym, ale jest bardzo przyjemna, a jej granie nie najgorsze :)).

P_Halliwell

spoko jest

bardzo atrakcyjna :)
urzekła mnie urodą :)

pozdrawiam!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
pussyficator

no cóz skomentuje to skoro nalegasz-JESTES CHAMEM I PROPSTAKIEM,aha o jednym bym zapomniałem słoma ci butów wystaje

Patruell

tak wlasnie... urzeka swoja naturalnoscia - Kasia jest naprawde w porzadku, jako aktorka i jako kobieta...
a pusifikator sie nie zna... pewnie samotnosc go gryzie...

tak przy okazji: Kasia - niby nie goralka, ale w "39 i pol" jako goralka byla bardzo przekonujaca - ja sam pol-krwi gorol jestem, wiec wiem co twierdze... ;)

to jeszcze z okazji urodzin wszystkiego najlepszego, Kasia. Duzo ciekawych rol i szczesliwego zycia... ;*

brak słów,przesympatyczna i oczywiście zniewalająco piękna

radzia

a ja jej nie lubię! to chodzaca porażka!

radzia

Wiem że lata...ale nie rozśmieszaj mnie bo mam zajady... zniewalająco piękna??? Utalentowana????

użytkownik usunięty

Witam
Specyficzność jej urody budzi we mnie zachwyt. Ta dziewczyna ma to coś ;-)
Pozdrawiam

na początku jak ją zobaczyam to kojarzyła mi się z osobą z zespołem downa, przepraszam że tak pisze ale dziwna ma troche twarz, jednak po dluzszym zaobserwowaniu jej widać to coraz mniej, sympatyczna, fajna, ok aktorka. :)

użytkownik usunięty

Ładna kobieta, dobrze gra, jest naturalna, ma świetne ciało i duże cycki.

Sądzę, że ma niezłe cycki.

użytkownik usunięty

Zawsze myliłam ją z Aleksandrą Woźniak ;)

w bulionerach czy mamuskach fajnie grala tak swobodnie... teraz jak gra w pierszej milosci to mam wrazenie takiej jakby niepewnosci siebie tak jakos dziwnie gra jakby nie odnalazla sie w tym serialu albo nie pasauje tam;) takie mam wrazenie...

Dobra rola w Bulionerach bardzo naturalnie grala jesli chodzi o kolor włosów to w blondzie wygladala lepiej.