Jedna z najlepszych i najpiękniejszych aktorek (według mnie)
w filmach z nią, które widziałem były znakomite m.in. Pearl Harbor,underworld 1 i 2, van helsing i Click
niezwykle sexownie wygląda ubrana na czorno ah fajnie jest sobie po marzyc i niej :)
w pełni się z tobą zgadzam. Lecz "on the other hand" Perl to moim zdaniem film słaby i naciągany, nic w nim nie ma poza efektami specjalnymi. Dla mnie the best of film wojenny to "The Thin Red Line" Terence'a Mallica. zeje***** zdjęcia.
Pozdrawiam.
SZYMEN
nie mogę sie doczekać 3 części z nią :)....Rzeczywiście dobry film również mi sio podobał, ale najlepsze filmy są z Kate :)
Niestety, z tego co wiem, to ona nie zagra w trzeciej części Underworld :/ Ponoć trójka ma być prequelem i opowiadać szerzej historię Luciana i Sonii :P
Niestety. Też już o tym słyszałem ;-((((. Dziwi mnie tylko jedno: niech sobie będzie ta 3 część bez Selene ( z trudem to przeżyje, a film zapewne straaaaci kupę na wartości ), ale kiedy oni zamierzają nakręcić 4 cześć? I czy w ogóle do niej dojdzie? Końcówka "Evolution" domaga się kontynuacji; przecież zerwanie historii Selene i Michaela bylo by dużą niekonsekwencją! Nawet tam cos jest mówione, że odtąd patrze w światło z nową nadzieją, czy cos z tych rzeczy. Wie ktoś cos w tym temacie?