Kate Beckinsale

Kathrin Romany Beckinsale

8,1
28 356 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Beckinsale

Przecudowna!!

użytkownik usunięty

Jestem zakochany w dwóch kobietach:mojej żonie(oficjalnie) i prześlicznej Kate(szczególnie po Pearl Harbour wystylizowanej na pin-up girl).

Śliczna jest... jeszcze w Perl Harbor... Bardzo fajny film, ale bez niej to na pewno byłby gorszy. Pozdrawiam

Jak dla mnie to ona jest jedynym powodem dla którego warto obejrzeć Pearl Harbor(jak dla mnie średi film)

starkulig

Co tu dużo mówić...Zgadzam się z tobą w pełni :)

abaddon_8

najpiękniejsza aktorka wszechczasów, zwłaszcza w underworld

muminka88

No ludzie, jak chcecie to wskoczcie na forum www.kbeckinsale.fora.pl. Tu można adorowac Kate bez ustanku, brakuje nam ludzi; a nie wierzę, że tak wspaniała aktorka nie ma fanów. Wstyd ;-)

PIESHOL

Tak wspaniała aktorka???????? Chyba jeśli chodzi o wygląd bo aż tak dobrze grać żeby być w TOP100 to ona nie umie. I wszyscy oceniacie ją po wyglądzie co jest dla mnie śmieszne. Chyba w dzisiejszych czasach nie jest najważniejsze jak ktoś gra tylko jak wygląda.

paciek

Nie chcę się powtarzać, ale jak chcesz zobaczyć np. ładną i beznadziejną aktorką jednocześnie, to obejrzyj sobie jakiś film z Hilary Duff... Jak dla mnie ona jest śliczna, swoją osobą upiększa kazdy film :) Jeszcze nie widziałam, by na jakimś zdjęciu wyszła brzydko, nawet na tych, gdzie nie ma makijażu :P

Evelyn_8

Zgadzam sie z Toba, Kate wspaniale gra w kazdym gatunku no i dodaje filmom uroku :-)

AJ_adrenalina

Nie no nie wierze. Ludzie czy wyście powariowali??? Przecież ona nie umie grać!!! Wiecie o tym ale nie chcecie tego powiedzieć tylko cały czas: jaka ona piękna och och ach! Niedługo Oscary będą przyznawać za sam wygląd a nie za gre aktorską.

paciek

Posłuchaj, spójrz na to obiektywnie: Kate jest śliczna, tak jak napisałam upiększa swoją osobą każdy film. Ok, nie jest aktorką tego pokroju co Nicole Kidman, która - rzeczywiście prócz urody ma niezwykły talent. Ale nie możesz powiedzieć, że Kate nie umie grać. Jak już mówiłam obejrzyj sobie coś z na hilary duff - to jest właśnie aktoreczka z piękną buzią, która nie potrafi grać. I co Ci przeszkadza, że my tu sobie wzdychamy nad jej ślicznym wyglądem? I naprawdę jestem w pełni świadoma tego, że Kate niedorówna nigdy Kidman, ale to nie przeszkadza mi jej uwielbiać :P

Evelyn_8

No przeszkadza mi ponieważ gdy pierwszy raz zobaczyłem jej nazwisko w Top100 nie wiedziałem kto to jest. Zaglądnełem tutaj przypomniałem ją sobie z kilku filmów ale w żadnym nie grała tak żeby być w Top100. I jak zobaczyłem tematy które są tu zakładane to się wściekłem bo 70% z nich to: jaka ona śliczna! następne 20% to temty zatytułowane: prosze o zmiane zdjęcia! a reszta to: ona nie umie grać. I zrozumiałem że ona tu jest tylko dlatego że dobrze wygląda i większość z was daje jej 10 tylko dlatego i to mnie wkurzyło nie mówiąc już że znajduje się wyżej niż mnóstwo lepszych aktorek.

Co do Hilary Duff ok może masz racje ale ona jest sobie na tym 350 miejscu gdzie powinna być a nie jak Kate. Pozdrawiam!(na szczęście juz wypadła z Top100:D:D:D)

paciek

Smiej się póki możesz, pogadamy jak znów wróci do Top100 :D Ale wogóle to podziwiam Cię za odwagę, ponieważ jako jedyny w tym temacie powiedziałes, że Kate nie umie grać i obstajesz przy tym zdaniu, mimo, że nie masz żadnego poparcia :P

Evelyn_8

No pewnie i dalej będę przy tym obstawał bo nie rozumiem jak ktoś kto nie dysponuje jakimiś nadzwyczajnymi umiejętnościami aktorskimi może znajdować się w Top100.

paciek

No, ale czy Twoim zdaniem taka Sophia Bush czy Will Smith powinni być w Top100? Bo ja jakoś nie uważam, żeby byli jakimiś "cudownymi" aktorami. Kate bardziej zasługuje na Top100 od nich :P

Evelyn_8

No jasne że nie powinni. Sophia Bush? Kto to kur.. jest? Tak właśnie pomyślałem jak pierwszy raz zobaczyłem to nazwisko w Top100 i tak też pomyślałem o Kate i moim zdaniem obydwie powinny zniknąć z Top100 i nie tylko one ale nic się niestety nie da zrobić a na pewno ja nic tutaj nie wskóram.

paciek

Hehe:P a tak nawiasem mówiąc, to Kate znów jest w Top100...

Evelyn_8

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaa no nie. Mówiłem że nic tutaj nie zdziałam:D

paciek

Ale przynajmniej możesz sobie poprawić nastrój myślą, że taka Kate bardziej zasłujguje na to niż, wcześniej wspomniana Sophia Bush :P

Evelyn_8

Heh. No jasne ale tak to moglibyśmy ciągnąć bez końca np. lepiej żeby Kate była w Top100 niż żeby miał tu być...

paciek

Oj nie przesadzaj :p w końcu w tym całym nieszczęsnym Top100 znajduje się też wielu dobrych aktorów... Heh, ale proponuję zamknąc już ten temat :)