Kate HudsonI

Kate Garry Hudson

7,6
16 731 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Hudson

czy to są problemy hormonalne czy standard?

użytkownik usunięty
Binula

Jeszcze jedno słowo.. skoro ja niby kogoś przekonuję że małe jest piękne i leczę tym kompleksy... a tego nie robię bo uważam że każdy ma swój gust...
to tylko i wyłącznie wy leczycie swoje kompleksy bo wygłaszacie jakie to małe jest paskudne nie sexowne i w ogole tragedia..a piękne to jest tylko duże.. i kto leczy to widać..

Przynudzasz...

użytkownik usunięty
Binula

To jest jeszcze bardziej dziecinne, przynudzam bo prawda cóż.

Ale nadal nie wiem po co się wypowiadasz w tym temacie. Ty jesteś za deskami, my nie, koniec polemiki.

Dyskusje na tymze forum są naprawde ponizej krytyki

@Verify
Pokaż cycki :)

WielkiSzu

też chętnie zobaczę ten jej rozmiar E, no ale po co się tu kłócić jeśli my takie lubimy, a jedziemy deskom ?

deamon82

Żal wam dupe ściska wszystkim. Naprawdę śmieszni jesteście, jedni się wywyższają nad drugimi,a prawda jest taka ,że wszyscy jesteście na tym samym poziomie dyskutując o czyichś piersiach.

Jednym się podoba drugim nie. Weźcie pod uwagę jednak,że Kate Hudson jest nr 1 na liście najseksowniejszych kobiet w tym roku czy wam się to podoba czy nie.

A temu kto mówi,że baba bez cycków to chłopak to pogratuluję światopoglądów.

LeeLou

takie listy gówno mnie obchodzą, gdzie głos zabiera przemądrzała burżuazja, wielcy pięknisie wykreowani przez swoje towarzystwo

LeeLou

gówno mnie obchodzą takie listy, gdzie głosującymi są burżuazyjne snoby, jeśli się wzorujesz na takich pudelkowych pierdołach to już twój problem, wielcy pięknisie wykreowani przez własne grono

ona nie ma piersi i dlatego nie jest seksowna, to jakby powiedzieć że facet bez ,,rzeźby" jest sexowny

A czy ten temat ma w ogóle sens? To jest forum filmowe... proszę was.. Zachowajcie umiar...

Wiecie co ... wygląd nie jest najważniejszy ! A jest jedynym pktem waszej dyskusji i najważniejszym . Kłócicie się któa ma większe itp itd. Żenujące. A co do Kate jest swietna i nie przejmuje się małym biustem bo jak już wcześniej napisałam wygląd nie jest najważniejszy [oprócz tego jest śliczną dziewczyną!] A stwierdzenie że właścicielka silikonowego biustu jest za przeproszeniem głupia jest ehmm głupie ! Współczuje tej osobie marnej inteligencji.

smallandalone

oczywiscie tej która napisała to stwierdzenie

fakt faktem.
biustu to ona nie ma.;D
ale jest piękną babką, i najfajniejsze jest to,
że akceptuje swój wygląd.
nie robi sobie żadnych operacji, ani nic w tym stylu.
i to w niej cenię.
czuje się dobrze we własnym ciele.
___
a tak poza tym.
świetna jest.!

Sowa_14

Co z tego? I tak jest bardzo ładna... A Wy tylko o jednym...

Sowa_14

czy to, ze ktos broni kogos <w tym przypadku z malym biustem> musi oznaczac, ze sam ma kompleksy? a nazywanie plaskiej kobiety - facetem jest nie na miejscu! moim skromnym zdaniem jest utalentowana i sliczna aktorka . pozdrawiam was dzieci :P;P;P

Sowa_14

@emi3334
Zgadzam się z tobą w 100%. Kate jest piękną i utalentowaną aktorką, ale
to nie zmienia faktu, że jest straszną deską!:)

Sowa_14

Ja tam wole małe. Małe piersi, blond włosy i w sumie jest ok. A i talentu jej nie brak więc wymiata dziewczyna po prostu :))

Sowa_14

A. I w sumie jakby pominąć talent a już pozostać przy wyglądzie to bardziej mi się podoba niż Milla Jovovich. Jovovich też nie ma biustu (co utrzymuję, że jest ok moim zdaniem) ale i urodę ma taką sobie. Oczywiście nie przeczę, że są tacy którzy uważają że jest piękna. Jednak jeżeli miałbym oceniać to Kate Hudson jest moim zdaniem ładniejsza, a z większymi cyckami już nie byłaby Kate Hudson (nienawidzę podrasowanego plakatu do Fool's Gold z tegoż właśnie powodu).

kudlacz1989

jest dobrą i bardzo ładną aktorką.
ale byłoby nudnie jak wszystkie biusty byłyby duże =) i chwała jej za to że nie robi silikonów, nie wyglada przynajmniej jak plastik z ulicy!
i jest bardzo sexy. tyle.

caapri

Wszyscy macie mózgi mniejsze niż ona cycki.

Sowa_14

nie znam jej za bardzo, ale sa rzeczy o wiele ważniejsze niz biust jak arbuzy.

Sowa_14

Uważam, że wszyscy pier*olicie.

Sowa_14

żałosne... tak jakby cycki były najważniejsze...

magdalenka3084

No a niby nie są? Odezwała się ta co ma oksykorty :D

WielkiSzu

nie skomentuję, nie zniżam się d tego poziomu

Sowa_14

dobrze że nie silkony,bo wtedy wglądałaby jak karykatura,jest zbyt drobna do wielkich balonów erotomanie!
tylko na to patrzycie na nic więcej-co za pustak......