Kate HudsonI

Kate Garry Hudson

7,6
16 809 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Hudson

Jezu... Jak czytam niektóre posty, to aż żal... Czy wyznacznikiem świetnej aktoski jest zawartość jej dekoltu? Wg mnie takie gadanie, to bzdura!! Kate jest bardzo dobrą, utalentowaną aktorką i nic do szczęścia jej nie potrzeba, a napewno nie większy biust!! Jest piękna i zdolna i napewno jest wzorem dla innych!! tyle!! 10/10:)

mexi_111

Popieram! Ma bardzo ladna twarz, jest po prostu urocza, nie musi miec napompowanego biustu jak inne aktorki w Hollywood. :)

Wescik

Macie racje, mam dosć tych cycków napakowanych silikonem! Kate jest oczywiscie ładna, ale zarabiscie zagrała w "Klucz do koszmaru"! Ogólnie jest świetna aktorką, z tym ze zagrała w "Dziewczyna mojego kumpla",a ten film wydaje mi sie z deczka beznadziejny.. 11/10 za całokształt ;P (Pamela.. B L E E E ! ;D)

mexi_111

"Czy wyznacznikiem świetnej aktoski jest zawartość jej dekoltu?"
Dobre pytanie... wystarczy spojrzeć jaką aktorką jest np Pamela Anderson:D

em82

No właśnie, dla mnie żadną;p świeci golizną, gdzie się da!! Pusta dmuchana lala....

mexi_111

golizna nie jest przeciez zła:P trzeba tylko umiec to w odpowiednich ilościach wyeksponowac:)

em82

ekhemm... w odpowiedniej ilosci wyeksponować, taak? Pam' chyba nie zna umiaru.. ;)

Cythrina

Chciałam to samo napisać:)

za krótki....

mexi_111

Ale ja tu nie pisałem tego w odniesieniu do Pam:) (bo to przeciez nie aktorka;)

em82

ojj tam :P ogólnie mówie. A Pamela jest aktorką, z tym ze fimów niedostepnych dla dzieci poniżej 18 ;D

Cythrina

oj tam, juz się tak nie mądruj:P Pamcia grała tylko w jednym filmie dla dzieci powyżej 18roku zycia... ale to był prywatny film wiec się nie liczy:P

em82

nie mądrujee! a skoro to był prywatny to można go uznać za dokumet.:P
Ja juz koncze temat Andersonki. W końcu to 'profil' Kate. ;)

Cythrina

hehe, ładnie wybrnęłaś:)

mexi_111

Czy wyznacznikiem świetnej aktorki jest zawartość jej dekoltu?
Oczywiście, że nie. Liczą się umiejetności aktorskie, ale prawdzie mówiąc... Pani Hudson i ich nie posiada. Uważam, że jest przeciętną aktorką.

kate88_2

Sranie w baaanie! ;P Dobrze gra! Ale każdy moze mieć swoje zdanie, ja nie zabraniam ;)

Cythrina

Ha, no wlasnie, co ma biust do talentu ? Zastanawiajac sie mozna stwierdzic, ze nic. I zgadzam sie z pozostalymi - swietna aktorka pelna niesamowitego uroku, ktorej nie potrzeba nic ! W filmach pokazuje swoja osobowsc i czesto zaskakuje. 'Klucz do koszmaru' Oj Kate wysmienicie tam zagrala ! Ogolnie ciekawa fabula filmu, ale to nie w tym temacie :) Kate ma charakterek i na pewno nie jest jedna z tych pustych aktoreczek, ktore robia sobie po tysiac operacji plastycznych, maluja sie nie wiadomo jak i wygladaja jak 'idz stad i nie wracaj' Wiele ludzi pisze, ze jest doceniana, bo jej mamusia zalatwila wszystko. Gdyby tak bylo to moze powiecie mi skad tyle rol glownych ? Jezeli bylaby marna aktorka to nikt nie chcial by z nia wspolpracowac...taka prawda.
I zycze jej wielu sukcesow :)
Ode mnie 10/10 !

mexi_111

Moja ulubiona aktorka:) Jest świetna :) Idealna

Ardnas

popieram założycielkę tematu :) albo np. Keira Knightley ? i co z tego , że ma bardzo mały biust ? moim zdaniem jest bardzo utalentowaną aktorką i to się liczy

użytkownik usunięty
Anheles

Ja także popieram!!!Czy utalentowanie zależy od tego jak się wygląda??Czy od tego co się potrafi??

mexi_111

Jak można przestać?
Jakby nie miała jednej ręki albo nogi to też należałoby nie zauważać?
Co to ma być, jakaś amehrykańska polityczna poprawność?

Aktorka to nie tylko umiejętność gry, ale również aparycja - w przypadku Katarzyny nie brak jej niczego, za wyjątkiem biustu - ot, taka uroda
tylko czy jest to powód żeby nie zwracać na to uwagi?
Notabene - jakby była mniej sexi, to i mniej by się ten brak rzucał w oczy...

Dla eksperymentu, Drogie Panie (bo jak widzę w tym wątku większość wypowiedzi ti kobiecy punkt widzenia) - odpowiedzcie na pytanie:
kto jest lepszym aktorem, Brad Pitt czy Danny de Vito?
a potem się zastanówcie czy oceniacie wyłącznie zdolności aktorskie (które wg mnie, w przypadku obu panów są najwyższych lotów)

roball_2

Lubie obydwóch jeśli chodzi o aktorstwo, bo ani Pitt ani DeVito mi sie nie podoba :P Ale koleżanka z góry ma racje w tej kwestii.
Mimo wszytsko Kate pozostanie moją ulubioną aktorką.
P.S.: Też mam małe :P

Cythrina

jak dla mnie Danny Devito jest lepszym aktorem :) i też ma coś w sobie:D

annusek14

Lubie tę aktorke, w filmach zawsze gra osobe o silnej osobowości zawsze jest pewna siebie taka rola do niej świetnie pasuje :)

ScaRLeTT234

Nieważne w czym i jak gra:D
She is so HOT!!!!

ScaRLeTT234

Nieważne jak zagra i w czym zagra....
She is so HOT!!

roball_2

Danny de Vito :D do Pitta nic nie mam,jest zdecydowanie obojętny.a Danny de Vito to po prostu jest genialny!