Kate MaraI

Kate Rooney Mara

7,0
16 343 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Mara

przepiękna kobieta

użytkownik usunięty

niecodzienna uroda, zachodzi w pamięć

HAhahahaha. lol ?

zgadzam się. w Transsiberian przykuła moją uwagę i pewnie tylko dla niej oglądałem ten film, póki jeszcze była w kadrze : )

oczek666

ja zauważyłem ją w We are Marschall, polecam ten film, nie tylko dla niej:)

Blacha86

Nie podoba mi się kompletnie. Jej siostra jest znacznie ładniejsza.

robert_28

jej siostra przy niej to absolutna klapa. Niezgrabna i nieładna, Kate z kolei ma ten błysk w oku;)

Unibet_78

Rooney byłem zauroczony i to bardzo. Oglądam właśnie House of Cards i ta cała Kate jest paskudna. Aż dziw, że siostry mogą się tak diametralne od siebie różnić, przynajmniej jeśli chodzi o moją opinię.

oczek666

W Transsyberian zahipnotyzowała mnie, praktycznie tylko dla niej obejżałem Ironclad.

no fajna laska

nochal ma dziwny na czubku:>

k2m13

Jak świniak.

W American Horror Story jej twarz wyglądała tak, jakby składała się z samego czoła...bolesne

Jest tak ładna, że ściągnąłem wszystkie filmy, w których grała jakiekolwiek dłuższe role. O wiele lepsza od siostry. Mam nadzieję, że jeszcze o niej usłyszymy.

Widziałam ją tylko w "Żelaznym rycerzu" i strasznie mnie tam irytowała.
Z twarzy wygląda jak małpa.

yvonneD

Charakteryzuje Cię jej subtelność. Małpy, nie Mary, of course.

yvonneD

Mnie tam ona wku......, nie tylko irytowała. Pospolita pyza.

Podpinam się pod tą opinią.

Zgadzam sie. Dla mnie 10/10. Wlasnie sciagam wszystkie filmy, w jakich dotad grala.... P;)

Shurtugal_Eragon

w House of Cards wygląda zjawiskowo i tak też gra. Doskonała kreacja, pięknie wygląda w związanych w kucyk ciemnorudych włosach.

Unibet_78

W takim razie koniecznie muszę obejrzec ;) Dzieki za info. Pozdrawiam ;)

Shurtugal_Eragon

no jeśli chcesz oglądać to nie tylko ze względu na nią serial jest świetny. Rolę są doskonale napisane, sam fakt, że serialu nikt nie chciał kupić więc rozpowszechnili go w internecie - jak zobaczyli słupki oglądalności to dopiero się zaczęło!