Katie HolmesI

Kate Noelle Holmes

6,9
11 144 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katie Holmes

...jedno wielkie dno i pińcet metrów mułu. Może konkurować w kategorii "Drewno roku" z Kristen Stewart.

pepek0206

No właśnie miałam napisać coś na ten temat. Bardzo ładna z Katie dziewczyna, ale aktorsko jest niestety dość słaba. A szkoda, bo wygląda na sympatyczną dziewczynę ;)

pepek0206

Drewno roku hahahhahhahahah padłam . :D w zupełności się z Tobą zgadzam ;)

pepek0206

Kristen przy niej to normalnie oskara powinna dostac xD

elciasek4

Nie przesadzaj.

dafciu7

nie przesadzam.

pepek0206

"Pińcet"? Nieźle u Ciebie z ortografią ;) A co do Katie, to nie powiedziałabym, że jest drewnianą aktorką. Może nie wszystkie jej kreacje są rewelacyjne, ale obejrzyjcie choćby jeden odcinek serialu "Dawson's Creek", a zmienicie zdanie. Jest tam naprawdę dobra, bardzo ekspresyjna. Jej postaci się wierzy, współczuje się jej, wczuwa się w nią. Chyba nie byłoby takiego efektu, gdyby dziewczyna nie miała talentu. Albo film "Wizyta u April" - tutaj też Katie pokazuje, na co ją stać... Naprawdę wydaje mi się, że jest oceniana zbyt powierzchownie i przez to niesprawiedliwie.

Sylwia_sp

Mam ci w cudzysłowie każde słowo zamykać, żebyś załapała konwencję?

pepek0206

Och, tak przypuszczałam, ale nie byłam pewna, czy to było zamierzone, czy nie. Twój post był zresztą stosunkowo krótki, więc nie zdążyłam załapać tej konwencji - jak to ująłeś ;) Jest tyle błędów w Internecie na forach... :(

pepek0206

Zgadzam się całkowicie z założycielem wątku - próbowałam obejrzeć The Kennedy's (2011) - ale jak dla mnie totalna porażka. Pani Holmes miała nadzieję "wybić się" z pomocą sławnego (obecnie byłego) męża, mając za pierwowzór poprzednią żonę Nicole Kidman, ale brak talentu zawiódł (pomijając, że mąż sam ją ograniczał). Ładna buzia i nic poza tym. Drugą Nicole Kidman nie będzie.

użytkownik usunięty
pepek0206

Może i nawet "Drewno stulecia". Za to cycki ma śliczne.

Nie przeczę. Szarpałby, jak przysłowiowy Reksio szynkę.

użytkownik usunięty
pepek0206

Taszczyłby jak majster szynkę.