Katie Leung

Katie Liu Leung

6,9
2 772 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katie Leung

Ja uwarzam że powinen być z Hermionom ale nic z tego w 5 częśći bedędzie Harry będzie z Cho a w 6 będzie z Ginny.

Arti_Volo

Hermionom?Jezu jaka ja zacofana myślałam że z "Hermioną" :|

Chappie_Love

z żadną;/ Harry powinien być z Ginny...... i wydaje mi się/ mam nadzieję że będzie......................

Pin_up_Margolcia

No pewnie że z zadną!!! Cho była beznadziejna w piatej części i bardzo dobrze, że Harry był potem z ginny. Mam nadzieję że tak juz zostanie, choć aktorka grająca ginny nie nadaje się na szkolną pięknść za którą oglądaja sie wszyscy chłopcy-jak to było w 6. części.
A katie jest oczywiście b. ładna i w 4. części(szczególnie w flmie) bardzo fajna. Ale potem...istny potwor.
A Hermiona???co to w ogóle za pomysł???Hermiona musi być z Ronem i już!

skierka_3

Popieram!
Harry będzie z Ginny, a Ron z Hermioną!

Ulaa

Oczywiście z Ginny. Cho cały czas ryczy i ma o wszystko pretensje do Harry'ego, a Hermiona to jego kumpela, a i tak ma już Rona.

anek_3

ach to są takie fajne pary:D: Hermiona i Ron i Ginny i Harry:Dharry i ginny bo są do siebie podobni a Ron i Hermiona bo są swoimi przeciwieństwami:P

Chappie_Love

Hermioną??!! Hermiona to jego qumpela! Traktuje go trochę jak swojego syna i dba o jego dobro xP taka mamuśka :D :D

klaudyyynka11

milf'sy są najzajebistsze.

Arti_Volo

Ja nie zdzwiwię się jak Harry w 7 części będzie z Luną Lovegood :)

Gh0st

w 7 częsci Harry zostanie chłopakiem Severusa S, adoptują Draco, na ojca chrzestnego bachorka wezmą Voldiego, matką chrzestną zostanie Graup, chrztu udzieli pr Tralewney, rozbijając mu na głowie szklaną kule do wróżenia i powstanie jeszcze kilka częsci jak Harry i jego facet- Snape, bedą sie mścic za krzywdy ich adoptowanego syna..:)))
to taki żart...niech nikt sie gniewa bo tak na prawde ja bardzo lubie ksiązki i filmy o Harrym:)) a to drzewko genealogiczne stworzyłem dla zabwy..jesli kogos rozbawiłem to bardzo dobrze jesli nie to nie tak źle:))

lawniczakpio

Jest taka opcja, że Hagrid zginie i Snape oraz Harry adoptują Graupa :)

lawniczakpio

lawniczakpio napisał:
"w 7 częsci Harry zostanie chłopakiem Severusa S, adoptują Draco, na ojca chrzestnego bachorka wezmą Voldiego, matką chrzestną zostanie Graup, chrztu udzieli pr Tralewney, rozbijając mu na głowie szklaną kule do wróżenia i powstanie jeszcze kilka częsci jak Harry i jego facet- Snape, bedą sie mścic za krzywdy ich adoptowanego syna..:)))"

Ahahaha, Snarry rządzi xD

Ja znalazłam wiele podtesktów w książce i gołym okiem widać, że oni mają romans! xD Przecież np. Rowling choć nie napisała w książce wyraźnie o związku Dropsa z Grindelwaldem, to sama przyznała że Albus go kochał^^ Jestem pewna, że od dawna planowała spiknąć Harry'ego z Severusem, ale wydawcy się nie zgodzili i musiała wcisnąć Ginny xD

A potem w kolejnym wywiadzie przyzna "No tak, Harry był z Ginny, ale do końca życia nie pogodził się ze śmiercią Severusa. Dlatego dał swojemu synowi tak na drugie imię. Także nigdy nie przestał kochać swojego nauczyciela eliksirów..." a potem napisze książkę, gdzie wyraźniej opisze ich potajemny związek xD

użytkownik usunięty
Arti_Volo

Jak moze byc z Hermiona skoro ona kocha Rona a Ron ja :/:/:/ a poza tym nic na to nie wskazuje ani nie wskazywalo ze moga byc razem, a na nia i Rona owszem, ale oczywiscie nikt tego nie widzi!!! Nie lubie tej Katie ale to ona jest miloscia Harry'ego od 3 części (o tym w filmie nie bylo tylko w ksizce), a w 6 bedzie ta siostra Rona, a na koncu Harry zostanie sam, ale z Hermiona nie bedzie!!!

Arti_Volo

Ja jaka wieksząść uwazam ze Hermiona bedzie z Ronem,a Harry z Ginny:)Te pary do siebie pasują i nie wyobrażam sobie by było inaczej.Mam nadzieje,że w 7 czesci(ksiazka)Ginny bedzie z powtotem bedzie z Ginny...

skierka_666

przepraszam...."Mam nadzieje,ze w 7 czesci Ginny bedzie z powrotem z Harrym...":)

użytkownik usunięty
skierka_666

A mi się wydaje, że 7 część nie będzie polegała na tym kto z kim będzie, a poza tym w 6 części na samym końcu było napisane, że Harry nie wraca do szkoły, a z nim pójdą tylko Hermiona i Ron!!! Z tego wynika, że do Ginny nie wróci, chyba, że Rowling napisze to tak, że wszystko może się zdarzyć :P:P:P

Arti_Volo

z Hermioną! Ginny jakoś niegdy mnie do siebie nie przekonała,a Cho jest po prostu płytka... wolałabym żeby Harry był z Hermioną...

Arti_Volo

Hallo on jest z Giny :)

Arti_Volo

od samego poczatku bylo wiadomo ze hermiona bedzie z ronem, to widac golym okiem :) harry jest zacofany, dlatego dopiero w 6 czesci odnajduje ginny i na szczescie wszyscy sie pobieraja w 7, maja dzieci i jest happy end :P

szkoda tylko tych wszystkich ktorzy umieraja :(:(

mikeko

haha, a dobre było w 7 części jak Ron się zbuntował i nie chciał z nimi iść, a potem jak wrócił do nich to Hermiona się na niego rzuciła i zaczęła go bić ;)) Dużo osób umarło, mały Ted został bez mamusi i tatusia, ale przynajmniej pokonali Voldiego ;)) No i szkoda mi Snape'a ;((

rose_3

Nie uważacie, że psujecie innym przeczytania ksiażki zdradzając te rzeczy? ;/ Puknijcie się w główkę i nie cieszcie się, że już przeczytaliście ;/

Arti_Volo

Ale tu głupia jesteś ...nie dość że strzelasz błędy to jeszcze masz jakieś diwne wytwory wyobraźni...
Człowieku !!! On będzie mężem Ginny (i tak powinno być)
A Ron Hermiony (tak także powinno być)

xDDDDD

jak już wcześniej kilka osób powiedziało Harry bedzie z Ginny a Ron z Hermioną. Według mnie taki skład jest najlepszy, ponieważ Ron pasuje do hermiony. A Ginny do Harr'ego. Nie ma innej opcji! 7 część dobrze się zakończyła i to się liczy ;)

one_blood

W 17 czesci jest na koncu taki rozxdzial "19 lat pozniej" i jest napisane ze Harry ożenił się z Gini i mają 3 dzieci a Ron z Hermioną i mają 2 dzieci

Arti_Volo

Nie potraficie czytać że ten komentarz jest z 2006 roku!. Wtedy byłem głupi
i lubiłem Tokio Hotel oraz Blog27. Teraz moje upodobania się zmieniły! Wydoroślałem.

Arti_Volo

Ja wolę żeby Harry był Cho pasują do siebie.

thedagusia_13

Harry mógłby być z Cho. Ona wcale nie jest taka, że ryczy bez przerwy, jak to wiele osób sugeruje. Przechodzi ciężki okres - każdy na jej miejscu byłby kłębkiem nerwów!

użytkownik usunięty
Arti_Volo

A ja uważam, że z Draco Malfoy'em...................

Harry lofcia wielu....
http://www.youtube.com/watch?v=LMnaDcGrV3s

użytkownik usunięty
MR_ciachciach

UWAGA!! KTO NIE CZYTAł KSIążKI NIECH LEPIEJ ZAMKNIE ZAKłADKę A NAJLEPIEJ WYłąCZY KOMPUTER, ZDRADZAM CZęść KSIążKI!!

Wiadomo, że Hermiona będzie z Ronem to było widoczne gołym okiem, a Harry wiadomo, nieco opóźniony (żart) będzie z Ginny. Co do Snape'a.. Płakałam kiedy umierał, naprawdę tragiczna postać, chyba bardziej płakałam niż przy śmierci Albusa..

PS. Ahh przypomniały mi się czasy jak o północy jechałam do Empiku na premierę książki.. :)

użytkownik usunięty

W końcu kto się czubi ten sie lubi. Też mi się wydaje, że w końcu Harry odkryje siebie na nowo :D. Taki mały żarcik

Ja czytałem insygnia śmierci i na końcu jest tak Dziewiętnaście lat później i w tedy jest że harry się ożenił z ginny a ron z hermioną harry i ginny mieli dzieci o imionach James,Albus i Lily a ron i hermiona ich dzieci mieli na imię Hugo i Rose kończy się tak "Od dziewiętnastu lat blizna nie zbolała go ani razu. Wszystko było dobrze" koniec tak się kończya a harry jeszcze zobaczył draca

Arti_Volo

Harry powinien być z Hermioną,Ginnie jest niezbyt ładna.

Lestat_18

Czytając Księcia Półkrwi odniosłem inne wrażenie. Inną sprawą jest nietrafiony wybór Bonnie Wright :)

Lestat_18

Bonnie Wright jest ładna tyle że w filmie zrobili z niej taką za przeproszeniem ,,sierotę" a przecież Ginny taka nie była , jak czytałam książkę to ona mi się wydawała taka odważna żywiołowa a w filmie zawsze stała z tyłu taka przestraszona ....Ale i tak uważam że dobrze iż ona i Harry zostali razem bo ona zawsze była mu przeznaczona jak to już Rowling wielokrotnie mówiła :)

Arti_Volo

Wiem że to było lata temu ale ktoś chyba książki nie czytał to było oczywiste że Harry Będzie z Ginny a Hermiona z Ronem

Arti_Volo

powinien to z Looną Lovegood (co za chemia!), niestety będzie zgodnie z literą książki, czyli z Ginny, która nie robi na nim żadnego wrażenia. Ba, nie jest nią nawet zainteresowany!