Katie Leung

Katie Liu Leung

6,9
2 772 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katie Leung

ludzie od castingu chyba w ogóle nie przeczytali opisów dot. Cho. ona miałabyć ładna!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Arcycersjanin

qrde przeciez ona jest ladna...co wy chcecie:|:|:|:|
moniqa^^

Arcycersjanin

Inaczej sobie wyobrażałam Cho. Jak ją pierwszy raz zobaczyłam, pomyślałam " Boże, to ma być Cho? I to ona pokonała tyle kandydatek do tej roli?!" Ale teraz sobie myślę, że w sumie mogło być gorzej :D... A poza tym, dobrze dziewczynie z oczu patrzy, nie ma się co czepiać :D

Arcycersjanin

wiesz, tak naprawdę to nikt nie powiedział, że ona ma być niewiadomo jak ładna, tylko że się podoba harry'emu..
moim zdaniem Kat fajnie wypadła

użytkownik usunięty
Myore

Musiała byc bardzo ładna, skoro na bal w IV części zaprosiła ją aktualnie najlepsza partia w szkole, czyli Cedrik (który notabene w książce był powalająco przystojny...).
btw co za refleks z mojej strony ;d

Arcycersjanin

ej :D wieśmak :D wieśniaki chyba nie wiedzą jakie są ładne dziewczyny :D

Katie jest wg. mnie ładna dziewucha.

Arcycersjanin

Bez zbędnego rozwleczonego komentarza, powiem, iż użytkownik Mc.Wieśman to totalne bezguście. Ciekaw jestem kogo ty bys obsadził w tej roli?? Super modelkę z wielkimi cycami?? :D

użytkownik usunięty
Mr_Mangas

Bez zbędnego rozwleczonego komentarza powiem, że zgadzam się z przedmówcą.

Arcycersjanin

Wzieli Katie bo jest fotogeniczna i sie im podobała:P

Arcycersjanin

Zgadzam się !! Cho miała być śliczna ...a to co to jest wogle ?

xDDDDD

Ona nie jest ładna?
To może pokaż swoje zdjęcie pośmiejemy się

Mathias_13cool

Dokładnie. Pokażcie swoje twarzyce, okaże się czy macie się czym chwalić. Miley pochwal się jakie z Ciebie cudo. :D

n00n

Pasuję do roli Cho:) Super grała, i żałuje, że nie będzie jej w kolejnych tomach (nie licząc 7, w którym będzie tylko w jednej scenie). Po za tym bardzo ładna;)

Portirroni_xD

Moim zdaniem, Katie jest ładna i fajna, ale na aktorkę to się nie nadaje...

Chelseaa

Przesadzacie, zresztą jak zwykle. Ładna dziewczyna, dobrze zagrała w filmie. Chociaż przyznam - nie jest najpiękniejsza.

Abfgangel

Brzydka jak noc listopadowa... To samo z Lavender też miała być ładna...

Mathias_13cool

A nawet jeżeli jest brzydki, to co? Brzydkim nie wolno oceniać ludzi i wedle gustu mówić, czy ktoś jest dla niego brzydki czy ładny...? Proszę Cię...

użytkownik usunięty
Arcycersjanin

Nie przypominam sobie aby w książce pisali, że jest jakąś wybitną pięknością, po prostu podobała się Harry'emu. Nadaje się do roli ale jej gra aktorska jest wg mnie fatalna..

Co do gry aktorskiej to się zgodzę, pozostawia wiele do życzenia ale nie ma się co dziwić.. Młoda jest, jeszcze się wyrobi. A tym osobom, które czepiają się jej urody, polecam poszukać innych zdjęć w internecie.. Bo na tym na FW, wygląda nieciekawie.. Nie rozumiem kto takie dodał.. ;)

n00n

Piękna jest ta dziewczyna. Cóż słaby gust macie i tyle.

Arcycersjanin

Jest śliczna. Mogli wybrać znacznie gorzej.

ginnny_w

Jest paskudna. Ja mam 40 lat a jestem ładniejsza. I to dużo

użytkownik usunięty
gosiagosia333

Ładna jest ;).
Cho właśnie miała taką nietypową urodę.

Arcycersjanin

W zasadzie teraz jak oglądam foteczki na piiksach to wygląda to naprawdę zachęcająco. Fajnie wygląda z ciemnym make-upem oczu. Niestety ma jedną bardzo poważną wadę - profil, który na filmie prezentował się wyjątkowo niekorzystnie :(((. Generalnie również bylem zaskoczony, że postać Cho nie prezentowała się tam zadowalająco. W książce była opisana jako "bardzo ładna dziewczyna" i miała spore branie u facetów. Generalnie pozostał jakiś niesmak - może te ciuchy, może fryzura, coś było z Cho na filmie nie tak. Ok na pewno profil nie tak ! Do tego uderzała mnie trochę "chomikowatość" jej twarzy, co teraz mniej rzuca mi się w oczy przerzucając foteczki w piiksach! Jakie to dziwne :)

Arcycersjanin

ona jest śliczna! według mnie jest z jedną najładniejszych aktorek jakie znam ;)

kropkaaa

Może nie jest super piękna ale jest ładna w dodatku właśnie tak mniej więcej wyobrażałam sobie Cho więc ona mi odpowiada w tej roli.

Arcycersjanin

Co do "ludzie od castingu" zgodzę się wybierali chyba po znajomości albo nie było nic lepszego(jak w przypadku Giny, która powinna być przynajmniej tak samo ładna jak Hermiona) A jeśli chodzi o Cho to bardzo ładna dziewczyna może nie jest super sex bombą jak niektórzy chcieliby żeby była ale jest ładna i nie mam jej nic do zarzucenia.

użytkownik usunięty
Arcycersjanin

Jest ładna, ale dupy nie urywa.

Arcycersjanin

ja byłam bardzo pozytywnie zaskoczona

skuter1998

Owszem jest ładna, ale mnie też się nie podoba i nie pasuje do roli Cho Chang. =P

Arcycersjanin

Jest ładna. I pasuje do roli, bo ma korzenie Azjatyckie, tak ja Cho. Ja tam ją lubię.

Arcycersjanin

Katie Leung jest ładna!

Flame_princess

Nad gustami się nie dyskutuje. Jednym się podoba innym nie.W/g mnie jest piękna

ddukate

śliczna ♥

Arcycersjanin

lol i tak bym ją peklował