nie wiem czemu podniecacie sie nad jej uroda :/ jest strasznie chuda i nie ma wogole piersi :/ a co do gry aktorskiej to daje jej 10/10
może i jej figura pozostawia wiele do życzenia, ale ma bardzo plastyczną twarz :)
oj skonczcie juz dyskusje na temat jej figury, sylwetki i generalnie wygladu! jest taka jaka jest jednym sie podoba drugim nie. i tyle. wkurzaja mnie ludzie ktorzy pisza ze wyglada jak wieszak ze nie ma piersi itp.itd. no i co z tego? przeszkadza wam to? jej sprawa. a najsmieszniejsze jest to ze ona nie ma z tym problemu i akceptuje siebie, ale wy niestety nie
Ta mętna dyskusja na temat jej wyglądu rzeczywiście staje się bardzo nudna.Moja teoria na ten temat jest taka,że wynika ona po prostu z zazdrości. Dziewczyna jest bardzo piękna, ma talent aktorski(musi go jeszcze doszlifować) i mimo bardzo młodego wieku zrobiła już oszałamiającą karierę.
Że nie ma piersi? Już ja wolę takie piersi niż ``silikon``.A to że jeszcze sobie nie powiększyła biustu tym lepiej o niej świadczy.
U mnie ma 9 punktów.
Co do piersi to zdecydowanie sie zgodze lepsze takie niz silikony czy tez takie pod ktorymi ktorymi bedzie sie uginala czy bedzie miala miala problem na starosc [z kregoslupem ofc]!! :P
Nie wiem tez czy zauwazyliscie ale jest to jedna z ladnijszych angielek !!!
Co do wieszaka to rzeczywiscie lepiej by ciutke przybrala cialak, niewiele trza by bylo idealnie :) I tu pozdro dla wszystkich dziewczyn co nie chca byc wieszakami bo wierzcie wcala wtedy fajnie nie wygldacie !! [no chyba ze jestescie jakos ubrane :/ ale nie oto chodzi ja tam wole kraglosci niz wystajace kosci ;)].
Jej gra aktorska rzeczywiscie najlepsza to jeszcz nie jest.
Pozdrawiam
lakimakromedia
gosiku_z i ty tam niże pod nią...jesteście żałosne. Piszecie, zebysmy nota bene MYSMY skończyli rozwodzic sie nad tym tematem, bo staje sie on juz wg. Ciebie głupi, a sama goraco na niego odp. i chyba najwiecej rozmyślasz nad jej figurą. A tak krytykujesz innych...hehe ten filmweb schodzi na psy.