Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Jeśli ktoś ją lubi to niech sobie pisze posty, że jest świetną aktorką, że ma talent itp. a jeżeli jej nie lubisz to po co piszesz jakieś beznadziejne posty, że ma anoreksje, jest brzydka itp. itd. Jeśli już naprawde musisz coś napisać to nie na temat jej wyglądu tylko gry aktorskiej! A jeśli masz ją tu zjeżdżać to naprawdę daruj sobie... wystaw ocenę i zmywaj się stąd. I w ten sposób unikniemy kłótni.

Dziękuję za uwagę.

manny_2

Czy wyrażenie subiektywnej opinii to jest zjeżdżanie? Weź się uspokój... Nikt nie ma prawa wyrazić swojego zdania? Nie mam pojęcia do czego wy dąrzycie, internet to jeden wielki śmietnik i to się nie zmieni. Naprawdę wam aż tak zależy na opini Keirki która zapewne ma to wszystko gdzieś? Troche mi was szkoda... I dam wam rade. Znajdzcie sobie realnych przyjaciół, partnerów itd. Żyjcie własnym życiem ;-)

manny_2

aha, jeszcze raz chciałabym dodać, żeby nikt nie brał moich wypowiedzi zbytnio do siebie, ja poprostu jestem wrednym człowiekiem ^^'''

flexia

Ryj dziecko!

Czy ja napisałam ze nie można wypowiadać się o niej? Napisałam, że jeśli mają pisać, że ma anoreksje, że jest krzywa itp itd. to niech sobie darują!
Tu się mówi o grze aktorskiej a nie o wyglądzie.

A tak poza tym to nie zwracaj się do mnie jak do fanki Keiry bo nią nie jestem! nawet jej nie lubię.

Nara ^^ najpierw czytaj później pisz.

PS. i zapewniam Cię, że nie jestem dzieckiem NEO jak ty ; ]]

manny_2

Słońce, prosze mnie nie obrażać i nie zwracać się do mnie per "dziecko". Zapewniam cię, że nim nie jestem.

"Tu sie mówi o grze aktorskiej a nie o wygladzie"
Taa, podaj mi forum chodz jednego aktora/aktorki w ktorym nie ma tematow o wygladzie. Nie znajdziesz takiego kochana.

Kazdy wypowiada sie o tym, o czym chce. A ty nie mozesz nikomu tego zabronic. Wolny kraj. Niestety

użytkownik usunięty
manny_2

Manny... z cały szacunkiem dla Ciebie, ale właśnie przez takie posty jak Twój się tworzą kłótnie... Przykład mamy powyżej, już się zaczynają wyzwiska od dzieci Neo i te sprawy. Hm no cóż jak na razie to nikt tutaj nie mówi o jej przebytych chorobach czy urodzie. Bynajmniej nie ma tego w tematach poniżej. I to właśnie fanki tysiące razy powtarzają jaka to ona piękna, jaka to ona lubiana, ma super gust ble, ble. I tym prowokujecie ludzie którzy jej nie dażą szacunkiem, na teksty odpierające, negatywne. Im więcej będziesz pisać takich postów tym gorzej.
A jak mówiłam o jej grze aktorskiej... to mi odpisano, żebym skończyła się kłócić bo i tak do porozumienia nie dojdziemy, bo napisałam, ze jest słaba aktorką. Oto wasze rozmowy na temat jej gry aktorskiej.

manny_2

Tak, mogę się wypowiedzieć jeśli ją lubię a jak nie to won...pewnie, bo na forum mogą być wyłącznie pozytywne opinie. To nie fan-klub Keiry, ale forum. Przeczytaj sobie definicję tego słowa, może wtedy nie będziesz pisała takich bzdurnych postów...pozdrawiam.

Skylaria

A ty sobie poszukaj definicję słowa analfabeta bo to się ciebie tyczy.
Kolejna osoba która NIE umie czytać... przykre ; ]].

manny_2

Kolejna osoba która jest niezwykle bezczelna, chamska i cechuje ją brak kultury osobistej ;-) przykre ;-)

flexia

Przykra to jesteś Ty. ;]]

A ciekawe co ja takiego powiedziałam, że jestem bezczelna, chamska i cechuje mnie brak kultury osobistej ^_^ to żeby sobie sprawdziła co to jest analfabeta? buhahah ^^
A może chodzi ci o to, że napisałam "ryj dziecko" (?)

manny_2

Poprostu obrażasz ludzi bez żadnych powodów. A to świadczy o braku kultury.

Pozdrawiam ^^

flexia

Obrażam tym, że napisałam że nie umie czytać? Bo taka prawda ^^ może nie, że nie umie ale nie umie czytać ze zrozumieniem bo wcale nie napisałam tego, że jeśli ktoś jej nie lubi to ma się nie wypowiadać.

Pozdrawiam ;]

manny_2

Cicho! Przestańcie się kłócić, bo dla Keiry to napewno jest obojętne a temat sam w sobie jest bez sensu. Każdy ma prawo jej nie lubić.

Lady_From_Burton_World

Wyzywanie od analfabetów i dzieci neo...
Dobra, i tak nic nie da, znam juz taki styl pisania jak twoj, uhhh, trudny charakter...

Pozdrawiam

flexia

"Znajdzcie sobie realnych przyjaciół, partnerów itd." i to niby ja wyzywam od dzieci neo? nie no pozdro... -_-

manny_2

To była tylko rada ;-) a dobre rady zawsze w cenie