Och, ona jest cudowna!!! Jest młoda, a gra niesamowicie!!
Piraci z Karaibów, Duma i uprzedzenie, Król Artur, Doktor Zywago- zagrała tam niesamowicie.
Bardzo ją lubię i mam nadzieję, że będzie grała dalej tak świetnie jak gra teraz!!!
Duma i uprzedzenie, Król Artur, Doktor Zywago - wypadła ok, tu się nie będę spierać, ale w Piratach się nie popisała. Zresztą w tych filmikach Verbińskiego wszystko było słabe, no może z wyjątkiem bardzo dobrze zrobionych efektów specjalnych i świetnej muzyki...
Trudno, że Ci się nie podoba. Ja film bardzo lubię. Fajna fabuła i to co Ty wymieniłeś. Ale fajnie, że Ci się podobają moje ulubione filmy z jej udziałem... Pozdrawiam
A mi się własnie w Piratach podobała,nawet bardzo.
W Dumie i uprzedzeniu tez wypadła ok ale sam film był taki sobie,dla mnie troche nudny.
Zgadzam się z Tobą! Keira jest wspaniała.. Mimo swojego młodego wieku jest doskonałą aktorką:) Obejrzałam baardzo wiele filmów z jej udziałem i nigdy nie miałam wrażenia, że sie powtarza, ani że jest podobna do innej granej przez siebie postaci. Króla Artura lubie, Doktora Żywago doceniam, Piratów uwielbiam, a DiU Kocham!