Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

to chyba jakiś żart! jej miejsce jest na 600tnym minimum!

kamilakamila

600 nawet nie ma... ale gdzieś 100 przed końcem się jej należy.

anma_2

Niby dlaczego 49 miejsce ma być żartem? Keira ma 22 lata i w swoim dorobku świetne role w bardzo dobrych filmach, pokaż mi aktorkę w jej wieku, która miałaby takie doświadczenie filmowe. Ok, może czasami nie radzi sobie z mimiką, ale w każdej roli jest coraz lepsza.

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

W jej wypadku nawet 100 jest żartem... niesmacznym, nieudanym ale żartem. Mogę wymienić 100 artystów do których Knightley się nie umywa...

:D

kamilakamila

Dla mnie Keira to pierwsza 20:) Najlepsza aktorka młodego pokolenia!

anitka333333

nominacja do Oscara za "Dumę i uprzedzenie", świetna rola w "Domino" i ciekawa w "Obłędzie" i bardzo dobra w "Klątwie Czatnej Perły".
No i "Pokuta" i "Jedwab"-może 49 (jak wtedy pisałeś było za wysokie-jeszcze parę świetnych ról i zasłuży) nie pasowało, ale teraz to jest odpowiednie.

Freak_On_A_Leash

Cholera- "Czarnej"- ;] tak to jest jak się śpieszę i nie patrzę co gryzmolę ;P

kamilakamila

w ogóle jej nie powinno być w rankingu

smerfetka

i zamiast niej ciebie wstawić?? :P

Freak_On_A_Leash

smerfetka chciałaby pewnie tego :D :D :D

kamilakamila

Gdyby zajmowała miejsce w pierwszej 20 to też bym to krytykowała, ale przeglądając całą listę od początku stwierdzam, że jest nawet za nisko! :P szkoda tylko, że do tego wniosku doszłam nie dzięki jej zdolnościom, a dzięki szokowi jakiego doznałam widząc na liście Courtney Cox (TOP8), czy tą Applegate z Bundych (TOP43):/ Po tym Keira już mnie nie bulwersuje, szczególnie, że nie uważam ją za kompletne beztalencie.

neshka

RACJA!!!
Przecież na liście są też aktorzy i aktorki denni jak wyżej wspomniani np: Applegate, Dwayne Johnson (którego lubię choć aktor raczej słaby) którzy do Keiry się nieumywają ale wy macie problem akurat do niej.
Nawet gdybyście sami poukładali swoje listy aktorów i je porównali wyśmialibyście listy innych i kłócili kto i na które miejsce zasługuje.
Więc wasze krytykowanie Keiry Knightley nie wychodzi z tego jaką jest aktorką tylko z tego że porostu jej nie lubicie (a zazwyczaj jak ktoś kogoś nie lub to krytykuje wszystko co robi).