Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
70 475 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

W koncu spadla na odpowiednie jej miejsce! A jak dla mnie moglaby byc jeszcze nizej!

guga_buzka

No super, ale po co zakładać takie tematy ?
Manifestacja nienawiści ?

Izabell673

Chyba Keira (to moja ulubiona aktorka i według mnie zasługuje na owiele wyższe miejsce !!!) jak jej nie lubisz guga to spk każdy ma inny gust, ale po co to obwieszczać ?! JA JAK NIE LUBIĘ JAKIEGOŚ AKTORA TO NAWET NA NIEGO NIE WCHODZĘ !!!

guga_buzka

Cieszymy się niezmiernie . Zapewne przyczyniła się do tego Twoja ocena , także gratulacje .

guga_buzka

O znów jest wyżej jak to przeżyjesz:p. Tak jak poprzedniczki nie rozumiem po co w ogóle wchodzisz na profile aktorów, których nie trawisz- żeby sie powyżywać? A skoro zadałaś sobie tyle trudu żeby wejść na profil Keiry oraz założyć "dyskusje: to Keira wywarła na tobie jakieś wrażenie co prawda negatywne , ale to zawsze lepsze niż aktor o którym się zapomina w momencie gdy skończy się film:p I małe pytanie wg ciebie mogła by spaść jeszcze niżej, ale nie podałaś żadnego uzasadnienia może nawet nie dotarłaś do końca jednego filmu z Keirą w roli głównej. Ja wychodzę z założenia, że jeśli chce coś obrażać albo w ogóle wyrażać opinie trzeba się na czyms znać, albo mieć zielone pojęcie. Co prawda nie wiem może faktycznie obejrzałaś z nią wszystkie filmy i ci się nadal nie podoba wtedy jestem w stanie cię zrozumieć. Ale chyba nie do końca rozumiesz sposób działania forum dyskusyjnego. Ponieważ twoja wypowiedz nie nawiązuje ani nie zachęca do rozmowy o tym "czy faktycznie może powinna być niżej czy wyżej w rankingu" tylko obwieszczasz ludziom swoja niechęć do tej osoby . Nie wszystkich trzeba lubić. I nie wszyscy muszą wiedzieć kogo ty szczególnie nie lubisz.

guga_buzka

Przecież ona nie spadła, tylko idzie do góry właśnie. :P Po wprowadzeniu nowego filmwebu wypadła z top100, a teraz jest na 60, więc chyba raczej jej pozycja się polepszyła. ;>

__Kate__

kiedys byla cos na 15 wiec wiesz ;D