Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

I tu mam pytanko do was czy macie jakieś informacje potwierdzające to co na pisałem czy ktoś mnie tylko przestraszył i nie ma w tym ani troszkę prawdy ?? Mam nadzieje że to jedno wielkie kłamstwo dla mnie byłaby to tragedia !!!

Josie

nawet tak nie mów, ja nic takiego nie słyszałam.

iMeshQa

A ja owszem słyszałem i też się przestraszyłem, ale dzisiaj gdzieś przeczytałem, że podobno ma grać księżną Dianę w nowym filmie. Więc to chyba jakaś plotka. Oby !!

użytkownik usunięty
Josie

jasne, a jak się kasiorka skończy to co będzie robić??

Keira jest aktorką, uwaga, z zawodu, znaczy aktorką zawodową, znaczy z tego żyje...

Josie

czytałem na onecie ze nie bedzie wiecej grala w Piratach bo ma ich poprostu dość :/ głupia dziewczyna :D

dax_2

Dlaczego "głupia"? Ile razy można grać tę samą postać? Jestem przekonany, że każda kolejna część Piratów to będzie coraz większy szajs (do 1 i 2 nic nie mam, 3 nie oglądałem). Gdyby grała we wszystkich, w końcu by się znudziła i odeszła w niesławie.

Shalafi

Ostatnio czytałem w jednym kolorowym magazynie, że zamierza zrobic sobie przerwę ale nie przestac grać. Podobno planuje dziecko i jak powiedzała, że kariera nie jest dla najważniejsza a wychowanie dziecka!