Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 405 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Zasady dobrze znane. Ja zaczynam...Od Kondrata do Keiry:)

Marek Kondrat-Trzeci-Rafał Królikowski-Zemsta-Roman Polański-Pianista-Adrien Brody-Obłęd-Keira Knightley

Teraz Nicole Kidman

Shalafi

Dermot Mulroney- Zodiak- Gary Oldman- Harry Potter i czara ognia- Robbie Coltrane- Ocean's twelve- Brad Pitt- Troja- Orlando Bloom- Piraci z Karaibów- Keira Knightley

To może teraz
Jared Leto

miriel_2

też proste
Jared Leto-Aleksander
Aleksander-Jonathan Rhys-Meyers
Jonathan Rhys-Meyers-Podkręć jak Beckham
Podkręć jak Beckham-Keira Knightley

no to może teraz Tim Robbins

miriel_2

Jared Leto - Aleksander - Colin Farell - Ask The Dust - Donald Sutherland - Duma i Uprzedzenie - Keira Knightley

Robert de Niro

miriel_2

Jared Leto - pan życia i śmierci
pan życia i śmierci - Nicolas Cage
Nicolas Cage - Miasto Aniołów
Miasto Aniołów - Meg Ryan
Meg Ryan - Kate i Leopord
Kate i Leopord - Hugh Jackman

A teraz Mishel Pfeiffer ;)

miriel_2

Jared Leto - Przewrana lekcja muzyki - Winona Ryder - Edward Nożycoręki - Johnny Depp - Piraci z Karaibów Keira Knightley

Kristin Scott Thomas

miriel_2

Jared Leto-Aleksander-Angelina Jolie-Mr & Mrs Smith-Brad Pitt-Troja- Orlando Bloom- Piraci z Karaibów- Keira Knightley

To tera Leonardo DiCaprio

Shalafi

nie ma sprawy,a nie robię błędów właśnie dlatego że muszę wszystko poprawiać :-) dobra,koniec tematu,fajnie że się wyjaśniło.

fenix

Jared Leto - Requiem dla snu - Jennifer Connelly - Krwawy diament - Leonardo di Caprio - Aviator - Cate Blanchett - Władca Pierścieni - Orlando Bloom - Piraci - Keira Knightley

ja już nie wiem co wymyślić... może niech będzie Ralph Fiennes

iMeshQa

Ralph Fiennes - Dziwne Dni - Juliette Lewis - Co Gryzie Gilberta Grape'a - Johnny Depp - Piraci... - Keira

Proponuję przenieść się z tą zabawą na forum innego aktora, bo u Keiry kończą mi się pomysły ;P...

Shalafi

Jest jeszcze troche aktorów moze, moze Sophia Loren?

Shalafi

Coś tam jeszcze wykombinuję ;)... Talia Shire

Shalafi

Dobra, mogą być obie ;) Tylko może niech następna osoba da "odpowiedz" założycielce tematu, bo ciasno się zrobiło ;)))

Shalafi

Talia Shire - Jak byc soba
Jak byc soba-Dustin Hoffman
Dustin Hoffman- Pachnidlo
Pachnidlo-Alan Rickman
Alan Rickman - To wlasnie milosc
To wlasnie milosc-Keira

Sophia Loren

madeleine_6

Zobacz ta zabawe na stronie Nortona albo Deepa tam to dopiero jest gesto...

madeleine_6

Sophia Loren - Pret-a-Porter - Danny Aiello - Leon Zawodowiec - Natalie Portman - Mroczne Widmo - Keira Knightley

Sean Young

Shalafi

Sean Young-Brygada ratunkowa-Skipp Sudduth-Klub 54-Ryan Phillippe--Gosford Park--Michael Gambon-Harry Potter i czara...-Alan Rickman-To właśnie miłośść-Keira K.

to może jeszcze Anthony LaPaglia

fenix

Anthony LaPaglia- Miłość w Nowym Yorku- Winona Ryder- Edward Nożysoręki- Johnny Depp- Piraci- Keira

Lucy Liu

Alice

Lucy Liu - Kill Bill - Michael Madsen - Sin City - Clive Owen - Król Artur - Keira Knightley

Jako że teraz przez dłuższy czas mnie nie będzie, pozdrawiam wszystkich i życzę miłych wakacji ;)

A na zakończenie: John Hurt

Shalafi

John Hurt - V jak Vendetta
V jak Vendetta - Natalie Portman
Natalie Portman - Gwiezdne wojny (...)
Gwiezdne wojny (...)- Keira Knightley

To moze teraz hmmm ... Cameron Diaz

Cheyennee

Cameron Diaz - Moj chłopak się żeni - Julia Roberts - Bliżej - Clive Owen - Król Artur - Keira Knightley (?)

Hmmm... Martin Scorsese

Zawsze można tę grę jakoś urozmaicić, jak nam się osoby skończą ;)

globus

Martin Scorsese - Aviator- Leonardo DiCaprio- Co gryzie Gilberta Grape'a- Johnny Depp- Piraci- Keira

Eva Longoria

Alice

troche naokoło ale jest...
Eva Longoria-Strażnik-Michael Douglas-Ja,Ty i ON-Kate Hudson-Jak stracić chłopaka w 10 dni-Matthew McConanghey-Sahara-Penelope Cuz-SEXiPIStOLS-Salma Hayek-Pytajac o miłosć-Colin Farrell-Aleksander-Angelina Jolie-Sin City 2-Jessica Alba-Sin City-Clive Owen-Król Artur-Keira Knightley

wiem ze mozna było to krocej ale ja chciałam sie troche pomeczyc to moze terz...
Daniel Radcliffe

marika_mari_mariczka

Daniel Radcliffe - Harry POtter i Więzień Azkabanu- Emma Thompson- To właśnie miłość- Keira

Nie mam ciekawych pomysłów, więc niech może będzie Jackie Chan.

Alice

Jackie Chan - Godziny szczytu 3 (Rush Hour 3)
Godziny szczytu 3 (Rush Hour 3) - Roman Polański
Roman Polański - Pianista
Pianista - Adrien Brody
Adrien Brody - Obłęd
Obłęd - Keira Knightley

W takim razie teraz .... Naomi Watts :D:D

Cheyennee

Naomi Watts - Zostań - Ewan McGregor - Gwiezdne Wojny - Keira Knightley

Forest Whitaker!

globus

Forest Whitaker-Telefon--Colin Farrell-Pytając o miłość-Donald Sutherland-DDuma i uprzedzennie-Keira K.

to może teraz A.J Cook

fenix

A.J. Cook - Przekleństwa niewinności - Kirsten Dunst - Elizabethtown - Orlando Bloom - Piraci z Karaibów - Keira Knightley

Charlize Theron

globus

Charlize Theron- "Głowa w chmurach"- Penelope Cruz- "Blow"- Johnny Deep- "Piraci z Karaibów"- Keira Knightley

Rolph Hoppe

madeleine_6

A.J Cook - Szkoła Przetrwania - Hayden Christensen - Gwiezdne Wojny Epizod 1-Natalie Portman-Gwiezdne Wojny Epizod 2-Keira Knightley

Marcia Cross

Evelin_Swan

Marcia Cross - Gotowe na wszystko
Gotowe na wszystko - Teri Hatcher
Teri Hatcher - Mali agenci
Mali agenci - George Clooney
George Clooney - Obłęd
Obłęd - Keira Kightley

Amber Tamblyn

Cheyennee

Amber Tamblyn ? The Ring
The Ring ? Naomi Watts
Naomi Watts ? 21 gramów
21 gramów ? Sean Penn
Sean Penn ? Sam
Sam ? Dakota Fanning
Dakota Fanning ? Siła Strachu
Siła Strachu ? Robert De Niro
Robert De Niro ? Chłopięcy Świat
Chłopięcy świat ? Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio ? Co gryzie Gilberta Grape'a
Co gryzie Gilberta Grape'a ? Johhny Depp
Johnny Depp ? Piraci z Karaibów
Piraci z Karaibów- Keira Knightley

No to teraz powiedzmy... Hallie Kate Eisenberg

rose_3

Hallie Kate Eisenberg - Informator - Michael Mann - Miami Vice - Colin Farell - Aleksander - Jonathan Rhys-Meyers - Wszystko gra - Scarlett Johansson - Wyspa - Ewan McGregor - Gwiezdne Wojny - Keira Knightley

CHARLIZE THERON!!!!!!

globus

Charlize Theron ? Siła i Honor
Siła i Honor ? Robert De Niro
Robert De Niro ? Chłopięcy Świat
Chłopięcy Świat ? Leonardo Di Caprio
Leonado Di Caprio ? Co gryzie Gilberta Grape?a
Co gryzie Gilberta Grape?a ? Johnny Depp
Johnny Depp ? Piraci?
Piraci? ? Keira Knightley

To teraz może?Jim Carrey

rose_3

Jim Carrey - Ja, Irena i Ja
Ja, Irena i Ja - Reene Zelweger
Reene Zelweger - Dziennik Briget Jones
Dziennik Briget Jones - Hugh Grant
Hugh Grant - To właśnie miłośc
To własnie milosc- Keira Knightley

Teraz moze milla jovovich

Cheyennee

Milla Jovovich - Zoolander - Will Farrell - Przypadek Harolda Cricka - Emma Thompson - To właśnie miłość - Keira Knightley

KATE WINSLET

globus

Eee, banał ;)))

Kate Winslet - Marzyciel - Johnny Depp - Piraci... - Keira Knightley

Samantha Mumba

Shalafi

Samantha Mumba- "Johnny skazaniec"- Patrick Bergin- "Za wszelką cenę"- Joanna Noyes- "Zabójcza pułapka"- Carl Alacchi- "Pojutrze"- Ian Holm- "Władca Pierścieni- Orlando Bloom- "Piraci z Karaibów"- Keira Knightley

To teraz..
Laurence Fishburne

miriel_2

Laurence Fishburne - Czas Apokalipsy - Martin Sheen - Infiltracja - Matt Damon - Tożsamość Bourne'a - Clive Owen - Król Artur - Keira Knightley

Sonny Chiba

Shalafi

Sonny Chiba - Kill Bill 2 - Uma Thurman - Serce nie sługa - Meryl Streep - Godziny - Nicole Kidman - Wzgórze nadziei - Jude Law - Bliżej - Clive Owen - Król Artur - Keira Knightley

była już może Claire Danes??

iMeshQa

Claire Danes - Romeo i Julia
Romeo i Julia - Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio - Titanic
Titanic - Kate Winslet
Kate Winslet - Marzyciel
Marzyciel - Johnny Depp
Johnny Depp - Piraci...
Piraci... - Keira Knightley

w takim razie teraz Dakota Fanning :D:D

iMeshQa

Claire Danes- "Godziny"- Meryl Streep- "Serce nie sługa"- Uma Thurman- "Be cool"- John Travolta-"Kod dostępu"- Halle Berry- "Gothika"- Penelope Cruz- "Blow"- Johnny Deep- "Piraci..."- Keira Knightley

Jean Reno

miriel_2

Jean Reno-Kod daVinci-Ian McKellen-Władca pierścieni-Orlando Bloom-Piraci...-Keira K.

to może Kevin Smith

fenix

Kevin Smith - Clerks 2 - Rosario Dawson - Sin City - Clive Owen - Król Artur - Keira Knightley

HILARY SWANK

globus

Hilary Swank - Za wszelką cenę - Morgan Freeman - Bruce Wszechmogący - Jim Carrey - Truman Show - Laura Linney - To właśnie miłość - Keira Knightley

George Dzundza

Shalafi

George Dzundza - Nagi instynkt - Michael Douglas - Ja, Ty i On - Owen Wilson - Polowanie na druhny - Will Ferrell - Przypadek Harolda Cricka - Emma Thompson - To właśnie miłość - Keira Knightley

Rachel McAdams

globus

Rachel McAdams - Polowanie na druchny - Christopher Walken - Domino - Keira Knightley.

Vincent Cassel ( nie wiem czy był xD)

Moniatko

Vincent Cassel- Elżbieta- Goeffrey Rush- Piraci- Keira

To niech będzie Izabella Scorupco

Alice

Izabella Scorupco - Egzorcysta: Początek - Stellan Skarsgard - Piraci z Karaibów - Keira Knightley

Salma Hayek

globus

Salma Hayek - SexiPistols - Penelope Cruz - Czekając na cud - Susan Sarandon - Elizabethtown - Orlando Bloom - Piraci z Karaibów - Keira.

Joseph Fiennes ;)

Moniatko

Joseph Finnes - Zakochany Szekspir - Ben Affleck - Hollywoodland - Adrien Brody - Obłęd - Keira Knightley

Abigail Breslin