lubie keire fajnie zagrala w piratach i widzialam kawalek doktora ale smutno mi sie zrobilo to wylaczylam. to extrowa aktorka ale hilary duff jest lepsza
Tiaa jasne...Trza było zakładać taki beznadziejny temat, nie???
btw...Lindsay Lohan jest najlepsza ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Hilary Duff jest lepsza? XD Zreszta nie bede oceniac kogos kto gral tylko w komediach romantycznych bo tam raczej talentu swojego pokazac sie nie da, bo i role malo wymagajace=)
Oj dziecko Neo. Wykreśl ze swoich ulubionych Johnnego Deppa, Keire Knightley, Orlando Blooma i Walta Disneya, bo oni naprawde nie pasują do reszty twoich favourite. I zastanów sie nad sobą, dobrze Ci radzę...
Co ma dziecko neo do jej ulubionych aktorów? Każdy lubi co innego, a nawet jak sie ma tak zjechany gust to nie powód żeby sie wyzywać.
nie jestem gowniara mam sie wstydzic tego ze jestem mloda czy to moja wina ze mam 15 lat????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zall poprostu
Nie Twoja wina :D Powiem tak: Keire lubię i to bardzo, ale nie jest jakąś wybitną aktorką, chociaż jest jedną z najlepszych aktorek jej pokolenia. Zagrała w wielu ambitnych filmach (nie mam na myśli POTC ) np. Doktor Żywago, albo w Dumie i Uprzedzeniu, a ciekawie zapowiadają się jej nowe filmy Pokuta, Jedwab i Edge of Love. Ale nie jest jakaś wybitna, LUDZIE!!
A mówienie, że Hilary jest od niej lepsza to szczyt głupoty i beznadziejności!!!! Hilary nie ma talentu, a Keira troszeczkę ma, więc jej nie porównuj do Duff. Zobacz sobie filmografię Knightley i porównaj ją do Duff! Ciekawe co Ci wyjdzie :D Ale ma 15 lat, więc nie najeżdżacie na nią, bo nie ma wyrobionego GUSTU i DOŚWIADCZENIA. Pozdro :*
Co w niej jest fajnego? Wychudzona, wysuszona, i jak dla mnie słabiutka. Talent może i ma, ale dość marny.