Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

(Zapraszam serdecznie do wypełnienia ankiety)... Prowadze na naszym wspaniałym FILMWEBIE bloczek poświęcony Keirze Knightley, Piratom z Karaibów i Johnnemu Deppowi. Użytkownicy zostawiają bardzo dużo komentarzy. A co to oznacz? Keire i PIRATÓW lubi bardzo dużo osób. Zapraszam na mój blob. A i koniecznie proszę o liczny udział w ankiecie na temat Keiry...
Pozdrawiam...:)

KateBells

Tak. Zgadzam się Keirę lubią wszyscy, bo jej nie można nie lubić.
Pozdrawiam, captain Alexandra

Captain_Alexandra

yyy...niekoniecznie? ładniutka jest i milutka i wszedzie gra podobnie..nie wiem, ja tam bym nie przesadzała z tym "wszyscy lubia Keire" ;/ z nia jest troche jak z moim ulubionym J.Depp'em - "Piraci" (film mily latwy zabawny i kasowy)stał sie wielkim przebojem, wszedł nma szczyty no i przy okazji na szczyt dostało sie sporo aktorów. Mnie osobiscie boli kiedy ktos słyszac o Depp'ie mowi : "to ten, ktory grał Sparrow'a??!" ;/ no szkoda ze niektórzy "fani" - a zwłaszcza "fanki" pojecia nie maja w o innych -duzo lepszych niz "piraci" - jego filmach. Keira na przykład grała główna rolę w "obłedzie", który jest naprawde wysmienitym kinem, i jesli miałabym oceniac jej gre napewno robiłabym to patrzac na ta role. niestety wypadłaby bardzo przecietnie. ot, kolejna ładna buzka, z ktorej zrobiono ulubienice nastolatkow.
takz, niestety nie wszyscy lubia Keire :P

Captain_Alexandra

yyy...niekoniecznie? ładniutka jest i milutka i wszedzie gra podobnie..nie wiem, ja tam bym nie przesadzała z tym "wszyscy lubia Keire" ;/ z nia jest troche jak z moim ulubionym J.Depp'em - "Piraci" (film mily latwy zabawny i kasowy)stał sie wielkim przebojem, wszedł nma szczyty no i przy okazji na szczyt dostało sie sporo aktorów. Mnie osobiscie boli kiedy ktos słyszac o Depp'ie mowi : "to ten, ktory grał Sparrow'a??!" ;/ no szkoda ze niektórzy "fani" - a zwłaszcza "fanki" pojecia nie maja w o innych -duzo lepszych niz "piraci" - jego filmach. Keira na przykład grała główna rolę w "obłedzie", który jest naprawde wysmienitym kinem, i jesli miałabym oceniac jej gre napewno robiłabym to patrzac na ta role. niestety wypadłaby bardzo przecietnie. ot, kolejna ładna buzka, z ktorej zrobiono ulubienice nastolatkow.
takz, niestety nie wszyscy lubia Keire :P

ja_tu_tylko_sprzatam

oj, przepraszam, dwa razy sie dodało <:)

ja_tu_tylko_sprzatam

Dokładnie. Nie wszyscy lubią Keirę i argument "jej nie można nie lubić" jest co najmniej dziwny.

Abriel

zgadzam sie w 100%, co prawda Piraci są dobrą produkcją ale są też lepsze z Keira np. tak jak mówiłaś Obłęd - świetny film ( keira i Adrien wspaniale w nim wypadli) oraz jeszcze Duma i Uprzedzenie, w tym filmie Keira też wypadła dobrze w moich oczach.

użytkownik usunięty
Ivona

Ja nie przepadam za nią jako aktorką, ale ogólnie lubię ;]

Ja jej nie lubie :// -.-'

manny_2

Zastanawiam się nad przyczynami niechęci części osób do Keiry. Widzę 3 główne: przekonanie o jej niezbyt rozwiniętym warsztacie aktorskim (słuszna), chorobliwa zazdrość (niesłuszna, bo objawiająca się mijającymi się z prawdą twierdzeniami o jej brzydocie) lub po prostu chęć wyróżnienia się za wszelką cenę z tłumu zachwycających się nią (objawy jak wyżej + paplanie o anoreksji). Niestety Keiry nie lubią wszyscy - no i dobra, nikt im przecież nie każe. Tak samo nikt nie przymusza ich do pisania na forum syfiastych obelg pod jej adresem - a jednak to robią...

Shalafi

Hehe wiadomo jak ktos ja nie lubi mysli ze ma anoreksje a ten kto ja lubi mysli ze nie ma anoreksji...:P