(Zapraszam serdecznie do wypełnienia ankiety)... Prowadze na naszym wspaniałym FILMWEBIE bloczek poświęcony Keirze Knightley, Piratom z Karaibów i Johnnemu Deppowi. Użytkownicy zostawiają bardzo dużo komentarzy. A co to oznacz? Keire i PIRATÓW lubi bardzo dużo osób. Zapraszam na mój blob. A i koniecznie proszę o liczny udział w ankiecie na temat Keiry...
Pozdrawiam...:)
yyy...niekoniecznie? ładniutka jest i milutka i wszedzie gra podobnie..nie wiem, ja tam bym nie przesadzała z tym "wszyscy lubia Keire" ;/ z nia jest troche jak z moim ulubionym J.Depp'em - "Piraci" (film mily latwy zabawny i kasowy)stał sie wielkim przebojem, wszedł nma szczyty no i przy okazji na szczyt dostało sie sporo aktorów. Mnie osobiscie boli kiedy ktos słyszac o Depp'ie mowi : "to ten, ktory grał Sparrow'a??!" ;/ no szkoda ze niektórzy "fani" - a zwłaszcza "fanki" pojecia nie maja w o innych -duzo lepszych niz "piraci" - jego filmach. Keira na przykład grała główna rolę w "obłedzie", który jest naprawde wysmienitym kinem, i jesli miałabym oceniac jej gre napewno robiłabym to patrzac na ta role. niestety wypadłaby bardzo przecietnie. ot, kolejna ładna buzka, z ktorej zrobiono ulubienice nastolatkow.
takz, niestety nie wszyscy lubia Keire :P
yyy...niekoniecznie? ładniutka jest i milutka i wszedzie gra podobnie..nie wiem, ja tam bym nie przesadzała z tym "wszyscy lubia Keire" ;/ z nia jest troche jak z moim ulubionym J.Depp'em - "Piraci" (film mily latwy zabawny i kasowy)stał sie wielkim przebojem, wszedł nma szczyty no i przy okazji na szczyt dostało sie sporo aktorów. Mnie osobiscie boli kiedy ktos słyszac o Depp'ie mowi : "to ten, ktory grał Sparrow'a??!" ;/ no szkoda ze niektórzy "fani" - a zwłaszcza "fanki" pojecia nie maja w o innych -duzo lepszych niz "piraci" - jego filmach. Keira na przykład grała główna rolę w "obłedzie", który jest naprawde wysmienitym kinem, i jesli miałabym oceniac jej gre napewno robiłabym to patrzac na ta role. niestety wypadłaby bardzo przecietnie. ot, kolejna ładna buzka, z ktorej zrobiono ulubienice nastolatkow.
takz, niestety nie wszyscy lubia Keire :P
zgadzam sie w 100%, co prawda Piraci są dobrą produkcją ale są też lepsze z Keira np. tak jak mówiłaś Obłęd - świetny film ( keira i Adrien wspaniale w nim wypadli) oraz jeszcze Duma i Uprzedzenie, w tym filmie Keira też wypadła dobrze w moich oczach.
Zastanawiam się nad przyczynami niechęci części osób do Keiry. Widzę 3 główne: przekonanie o jej niezbyt rozwiniętym warsztacie aktorskim (słuszna), chorobliwa zazdrość (niesłuszna, bo objawiająca się mijającymi się z prawdą twierdzeniami o jej brzydocie) lub po prostu chęć wyróżnienia się za wszelką cenę z tłumu zachwycających się nią (objawy jak wyżej + paplanie o anoreksji). Niestety Keiry nie lubią wszyscy - no i dobra, nikt im przecież nie każe. Tak samo nikt nie przymusza ich do pisania na forum syfiastych obelg pod jej adresem - a jednak to robią...