Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Moim zdaniem to z niej jest taka aktorka jak z rydzyka ksiądz.. Może i jest ładna i wydaje mi się że tylko dzięki temu gra w takich filmach jakich gra. Jak dla mnie to kompletne beztalencie.

Salvia

Zgadzam sie,ale...Keira ŁADNA?!?! haha...

Salvia

Nie mogę się z tobą zgodzić nie widziałem wszystkich filmów w których grała ale choćby po Domino czy Duma i uprzedzenie i wydaje mi się że nie można było tego lepiej zagrać .Poza tym jeśli porównywać ją z innymi aktorami to mało kto gra w tak różnorodnych filmach jak ona ja daje jej 10 nie za urodę tylko talent !!!!!!dy ma swoje zdanie na ten temat .

Salvia

łooo Nie ładnie, nie ładnie tak zazdrościć... No śmiało, teraz zaprzeczysz że tak nie jest... hahahahaha

sangreal

Chcesz,to masz:
Zazdroszcze Keirze że zagrała w paru fajnych filmach
ale urody jej NIE ZAZDROSZCZĘ!! oj dziekuje Bogu
że nie wygladam jak keira:)
ale za to np. Natalii Portman to zazdroszczę urody,jest
przepiękna...:)
pozdrawiam:*

użytkownik usunięty
Aleera_2

Ja tu czegoś nie rozumiem....
Czy tobie Dragon (czy jak Ci tam- przepraszam- nie spojrzałam uważnie na nick) podobaja się wszyscy i wszystko? Na pewno nie. I jeżeli twierdzisz, że ktoś nie jest zbyt urodny, to od razu mu zazdrościsz? Jeżeli ktoś powie, że mu się Keira nie podoba to od razu piszą, że zazdrości...a od kiedy to musi mi sie wszystko podobać?
Jacy wy jesteście prości...aż żal się robi.

Nie podoba mi się ktoś, to od razu mu zazdroszczę, tak? Myślicie czasami?

P.S. Natalie Portman jest rzeczywiscie piękna...tysiac razy ładniejsza i zdolniejsza niż Knightley...

No zgodzę się z Tobą... Ale nie chodziło mi o samą zazdrość ale wręcz nienawiść do Keiry jaką wyczytałem (może niewłaściwie) z wypowiedzi Czysta_Pasja, z powodu odniesionego przez nią sukcesu...
Chodziło mi też o taką malutką prowokację...

No zgodzę się również z tym że Natalie Portman jest o wiele ładniejsza od Keiry.... No i gra o wiele lepiej...

Zwróciłem tylko uwagę na to że wasze wypowiedzi nie są za bardzo obiektywne... :D

Princesse Sophie:

Ja prosty nie jestem... Zresztą sama sobie to teraz wywnioskuj...

użytkownik usunięty
sangreal

Ta ksieżniczka Sophie to mam być ja?
Bo przecież ja napisałam, że jesteś prosty...
Fakt- nie powinnam tak pochopnie Cię oceniać, ale strasznie rozzłościłam się tym postem z zazdrością.... Wywnioskowałam sobie i to dużo ;)

Moja wpowiedź nie jest obiektywna?- no co ty....ja lubię Keire. Tak trochę, ale zawsze coś ;)
A Natalie... uwielbiam ją.
Ah....jednak jestem subiektywna.

Pozdrawiam serdecznie-Melody_Jodie

P.S - Princesse Sophie - Post Scriptum...
Chyba nie oglądałaś Kodu Da Vinci ani nie czytałaś książki... :D No nic taki dodatek... :D
Fajnie że odebrałaś to jako komplement (Tak mi się wydaje.. :P)...

A co do reszty - Nie każdy jest doskonały... Mnie też nierzadko daleko od obiektywności... :D

Pozdrawiam
Dragon...

P.S
Dodam cię do ulubionych użytkowników bo mało jest osób z którymi można normalnie podyskutować.. :D

użytkownik usunięty
sangreal

Ale wstyd....
Tak się składa, że ja akurat i czytałam książkę i oglądałam film (choć ksiażkę do połowy) <burak>
No nie wiem, jak mogłam się niezorientować....Wogóle dziś jestem jakaś...małozorganizowana ;)

Jasne, że to odebrałam jako komplement- to chyba jasne :D

Również Cię dodam to ulubionych użytkowników, bo... nie zdradzę czemu ;)

Pozdrawiam serdecznie-Melody_Jodie