Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

to Keira no i jeszcze pare innych. Bardzo mi sie podobało jak zagrała w filmie "Duma i uprzedzenie" ale najlepiej zagrała w Piratach z Karaibów ;]] Jest naprawde dobrą aktorką ale tylko do filmów takich bardziej z średniowiecza bo ja naprzykład nie wyobrażam jej sobie np. w filmie typu matrix albo w czymś podobnym nie???? :D

sweetka

zgadzam sie całkowicie. w średniowieczności super. w filmach typu love actually lepiej nie

ania1907

Dajcie spokój. Keira to jeszcze bardzo młoda aktorka, wszystko jeszcze przed nią. Przyznam, że jak do tej pory grała raczej mało zróżnicowane role, ale wypadała w nich całkiem dobrze, a w "Dumie i uprzedzeniu" wręcz rewelacyjnie (co prawda Elizabeth grana przez nią różniła sie nieco od tej z oryginalnej, serialowej wersji z 1995r., ale nawet bardziej mi sie podobała - była bardziej słodziutka:) ) i na pewno nie można odmówić jej talentu.
Poza tym, Keira to piękna kobieta i (z tego co mi wiadomo) również inteligentna.
Uważam, że ma spore szanse na zostanie wielką aktorką, jeśli nie przestanie rozwijać swoich umiejętności, bo jak wiadomo sam talent to nie wszystko.

sweetka

zgadzam się z tobą SaGuun jeszcze wszystko przed Keirą...
ona jest bardzo młoda, ale jak na swój wiek to i tak pokazała sie od dobrej strony i udowodniła, iż jest świetną aktorką
ona rozwija swój talent,,,role jakie jej prydzielono zostały dobrze odegrane
i myślę, że będziemy mieli okazję zobaczyc ją w jeszcze nie jednej super produkcji ;)))

Laura1992

ze średniowiecza? EKHEM...ona zagrała w dwóch filmach w których akcja dzieje się w średniowieczu - Król Artur i ten o córce Robin Hodda (swoją drogą oba są dla mnie denne, a to źle, bo kocham filmy kostiumowe i te nawiązujące do średniowiecza). Że jest najlepszą aktorka - nie zgodze się - łapiąc za słowa chociażby auotrkę posta - jak ktoś może być najlepszą aktorką skoro pasuje tylko do filmów o średniowieczu? Aktorka powinna być wszechstronna. A Keira niech się rozwija, w Dumie i uprzedzeniu to już było widoczne - przykładowo - pozbyła się na moment tej denerwującej mnie maniery szczerzenia zębów gdy okazuje złość. Za parę lat, gdy zagra różnorodne role - wtedy pogadamy czy może być uznana za najlepszą.

sweetka

Dla mnie jest świetną młodą aktorką z dużym potencjałem a do tego szalenie miłą i przyjazną dla fanów :) bez problemu dostałam zdjęcie Keiry z autografem (i to nie wydrukowanym!!!), a na dodatek zaledwie po miesiącu :) z niecierpliwością czekam na jej dalsze kreacje filmowe i mam nadzieję, że pozostanie taką osobą jaką jest teraz :) wiadomo, że nie zawsze w każdym filmie musi zagrać świetnie, ale życzę jej jak najlepiej i kolejnych nominacji do Oscara :) pozdrowienia dla wszystkich fanów Keiry :):):)

Kate_32

Narazie jest młodą aktorką ale wszystko przed nią. To że napisałm że jest najlepszą aktorką to moje zdanie. Napisałam że pasuje tylko do filmów o średniowieczu bo nie oglądałam jej we współczesnym filmie ale sądze że byłaby świetna. Jak narazie jest moją ulubioną aktorką.

Jeżeli bym mogła sie spytac ciebie Kate to skąd wzięłaś autograf Keiry??? Bo ja też bardzo bym chciała taki dostac. Pozdro ;*