Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Wnerwia mnie jej gra. To wszystko.

_Holiday166

Keira Knightley jest młodą ładną zdolną aktorką

bond007

Co nie znaczy,że kogoś nie może denerwować jej sposób gry.

SkeletonMonster

Dziękuje za wyrozumiałość.

_Holiday166

Proszę bardzo. :)

_Holiday166

Co Cię wnerwia? Moim zdaniem jest cudowna.

Kingaemilia

Twoim zdaniem. Mnie po prostu wnerwia. Jej mimika, ruchy. Wszystko.

_Holiday166

No dobra, o gustach się nie dyskutuje, chciałam tylko wiedzieć.

Kingaemilia

Przepraszam. Trochę za nerwowo zareagowałam.

_Holiday166

Keira rzeczywiście ma specyficzną mimikę, uśmiech, sposób mówienia... ja to u niej uwielbiam i jestem w stanie oglądać niektóre sceny tylko dla sposobu, w który je zagrała i dla jej głosu.

scady

Rozumiem to oczywiście. Każdy ma swój gust. Niektórzy to lubią a ja np. nie :)

_Holiday166

No to po co zrobiłaś taki post ?

adulinka98

Żeby skomentować tą aktorkę. Nie myślałam jednak że zrobi się z tego taki szum.

_Holiday166

No każdy lubi coś innego :*

scady

usmiech właśnie to -jest cudowny

_Holiday166

nie jesteś sam, nie mogę na nią patrzeć. psuje mi całych Piratów z Karaibów :-( jest okropna z każdej strony.

decym

No właśnie. Psuje Piratów z Karaibów... :(

_Holiday166

mnie wnerwia jej gra i szczęka

xawier_filmaniak

mnie również wnerwia

antyromantyczka

Ja jej nie trawie, jak się na nią patrze jest mi niedobrze, jej latająca szczęka mnie osłabia i każdy film który zaczyna mnie wciągać i widze nagle ją.. to mam zepsuty klimat.Rozumiem że są fajni itp i szanuję zdanie innych bo każdy ma swoje gusta ale po prostu dla mnie nie ma w niej nic nadzwyczajnego i pięknego, jest obleśna i drażniąca.A i proszę bez ataków bo to takie moje osobiste zdanie :)

xawier_filmaniak

"Przyjaciel do końca świata" tego filmu z jej udziałem nie dało się obejrzeć bez stwierdzenia,ze to aktorka o specyficznym sposobie grania.Wręcz drażniącym...To przez jej mimikę twarzy i przez to,ze prawie cały film miała ten sam wyraz twarzy...Takie jest moje zdanie; )

_Holiday166

Nie tylko Ciebie. Nie cierpię tego jej na maksa sztucznego śmiechu, który przywodzi na myśl jelenia na rykowisku.

_Holiday166

Kiedyś jakoś za specjalnie nie przeszkadzała mi jej gra, nawet bardzo ją lubiłam ale szczerze powiedziawszy teraz jest trochę drażniąca.

_Holiday166

Dla mnie to dość przeciętna aktorka, mierzi mnie, że za każdym razem kiedy oglądam jakiś film z nią muszę oglądać jej zęby - ciągle je jakoś dziwnie wystawie, do tego niby bezwiednie macha rękami i tak w każdym filmie - przez co zawsze jest Kairą a nie postacią, którą gra. Brando jakoś każdą postać wyposażał w zasób własnych zachowań, tożsamych tylko konkretnym bohaterom.

_Holiday166

mnie też denerwuje, psuje mi każdy film -_-
nie mogę powiedzieć dlaczego, chyba za jej mimikę głownie