Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Proszę o rekomendacje jakiś DOBRYCH filmów z tą aktorką, do tej pory widziałem w sumie kilka filmów z jej udziałem i muszę powiedzieć że gra raczej średnio...na tą chwilę nie mogę się zgodzić z 7 miejscem w top 1oo dla najlepszych aktorek...może się to zmieni...

m_szymon

POKUTA
i je zmienisz.

davemaster

ja nie zmieniłam ;)
i ostatnio mam wrażenie, że w każdym filmie gra tak samo... może to dlatego, że ciągle i ciągle gra męczennice w filmach kostiumowych..?

smerfetka

"męczennice w filmach kostiumowych" - hahah! no nie moge! :D:D:D:D

a mnie sie Pokuta podobała :)

Mada_gringo

Prosze:

"Piraci z Karaibow: Klatwa Czarnej Perly"
"Piraci z Karaibow: Skrzynia Umarlaka"
"Piraci z Karaibow: Na Krancu Swiata"
"Pokuta"

Pozdrawiam.

m_szymon

Aktorką nie jest złą, tylko role wybiera sobie takie podobne jedna do drugiej. Pokuta, Duma i uprzedzenie, Jedwab. Tylko w Piratach trochę inaczej, ale tam akurat nic specjalnego.

Czekam na Edge of the Love z nią.
Ale ogólnie lubię ją i czekam, aż zagra coś czym mnie powali xP

Zdenio

Polecam "Pokutę" i "Dumę i Uprzedzenie".

Lumi2

Żaden film z nią Cię nie przekona. Ona jest poprostu złą aktorką, koniec kropka. Tak jak ktoś wcześniej napisał umie grać tylko drewniane role w filmach opisujących arystokratów sprzed wieków.

Pokuta moim zdaniem też jest do dupy. Byłam na tym swego czasu w kinie. Historia może i niezła ale Keira jak zwykle miernie.

Pzdr

187

A ja właśnie myśle, że ona dobrze gra. Jak dla mnie jest świetną aktorką. A cd. Filmów kostiumowych, to wiecie, może ona lubi grać w filmach poważnych, a nie jakiś głupich komediach ;/
Ja uwielbiam filmy kostiumowe. I gdybym miała w nich grać, to bym napewno grała w nich, a nie jakiejś głupiej komedi.