Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

a wiec... nie lubie jej! wcale nie jest piekna, ma perukę (w piratach) była anorektyczką i jest głupia. Jest znana tylko dzieki piratom

zuzanka_19

19 lat (jak wnioskuję po nicku) a poziom wypowiedzi jak u typowej trzynastki. I nie chodzi nawet o sam fakt krytyki. To, czy jest piękna, to sprawa względna, ale są pewne kanony urody i kobieta może być za piękną uważana, mimo iż nie wszystkim musi się podobać. Wypowiedź "wcale nie jest piękna" dowodzi moim zdaniem niczego innego, tylko chorobliwej zazdrości jej autorki. Zdań "jest głupia" i "znana tylko dzięki piratom" nie skomentuję - mówią same za siebie.

zuzanka_19

Nie miała peruki tylko sztucznie przedłużane włosy, bo swoje ścięła do film ''Domino', swoją drogą bardzo dobrego. Nie mam też ochoty przekomarzać się z osobą, która piszę, że aktorka ''jest głupia'' bez podania przyczyny. Mimo, że za nią nie szaleję to krew mnie zalewa, gdy czytam takie głupie teksty. W dodatku nie jest anorektyczką i jest bardzo ładna, obejrzyj sobie jej parę fot:
http://www.instacritic.com/images/keira_knightley_pirates_actress.jpg
http://www.dougweb.org/images/blog/Keira_Knightley_119_1024.jpg
http://luminescencias.blogspot.com/uploaded_images/Keira-Knightley_200603-759432 .jpg
http://www.keirafans.net/gallery/albums/pressjunket/6.jpg
http://www.skins.be/wallpaper/keira-knightley/20319/1024x768/
http://www.keirafans.net/gallery/displayimage.php?album=1&pos=31
http://www.keirafans.net/gallery/displayimage.php?album=76&pos=4
Pozdrawiam:*

zuzanka_19

yyy zuzanka-19 ty chyba masz jakies problemy....:/niewiem zazdroscisz jej urody...:/:/ona jest bardzo ladna, fakt ze jest troszke szczupla, ale ona ma taki typ urody, a w piratach nie miala peruki:/pozatym jak mozesz wnioskowac ze ona jest glupia skoro jej nawet nie znasz:/ emmie watson tez zadroscisz i jej nawrzycalas ze jest glupia,bo niby jestes do niej podobna buhaha:P ty sama masz pewnie milion pryszczy na twarzy rude wlosy i okulary jak stepien z 13 posterunku, lub jak dziewczyna z teledysku brodki...pff...zalosna jestes:/:/.....zajmij sie lepiej czyms pozytecznym...:/

Dann

hej Dann... po czesci zgadzam sie z Twoja wypowiedzia, ale nie podoba mi sie to jak opisales ta Zuzanke... moze nie nalezy do pieknosci i jest brzydka, ale co masz do rudych wlosow i okularow ?! przeszkadzaja Ci ?! sama mam rude wlosy i nosze okulary-nie takie jak stepien.. to ze dziewczyna jest ruda nie znaczy od razu ze jest brzydka, a widze ze na wszystkie rude dziewczyny postawiles krzyzyk.. a szkoda...
Ruda

zuzanka_19

nie lubie jej i moim zdaniem jest za wysoko na tej liście aktorzy np. Samuel L. Jackson są za nią. powinna być niżej na ok 50 miejsca i miała anoreksje bo widziałam jej zdjęcia

ma3ea

Hej rudyzabol hm...wiesz przykro mi, ze tak ja opisalem i nie mam nic do rudych, ale ona mnie wkurzyla, ze pisze tak do wszystkich aktorek przepraszam Cie, ale niemialem nic zlego na mysli...mam nadzieje, ze sie nie obrazilas??? Przepraszam Cie pozdrawiam...pa

Dann

heh:P no coz masz prawo uważac ja za brzydka ale nie mozesz mowic ze jest głupia bo jej nie znasz, nie wiesz jaka jest. Wiec zachowaj zazdrosc dla siebie;)

Dann

Osobiscie uwazam ze jej wypowiedz faktycznie byla wyrazem zazdrosci, a co do obrazania sie na Ciebie.. to nie obrazilam sie. Jest wielu ludzi ktorzy oceniaja nas rudych po samych wlosach i nie maja o nas dobrego zdania ;] zdarzylam sie przyzwyczaic... POzdrawiam :)

rudyzabol

zgadzam się z Tobą, moja przyjaciółka jest ruda i jest śliczną dziewczyną i czasami widzę, żźe niektórzy patrzą na włosy a nie na reszte !
nie chodziłó o Ciebie Dann

ma3ea

co do wysokiego miejsca to mogę się (na razie) podpisać, ale do reszty to będę poważnie polemizował!! Obrażać, że jest głupia?? A co?? Znasz ją osobiście?? Ja też mogę napisać,że ci co jej nie lubią są głupi-a znam ich?? w życiu!!
Powinni tu zrobic jakąś cenzurę-mam dosyć tych obrażalskich tematów

Freak_On_A_Leash

Ja Keire bardzo lubie.
jest moją ulubioną aktorką...
Nawet mi przyjaciółka powiedziała że jestem do niej podobna... :)
no cóż nie bede zaprzeczać...

( wiem ze nie na temat ale co tam... hehe )
a wiecie ze ona pali... nie ładnie..

"She smokes. TRUE
Yes, she does. She said that she has occasional cigarette when she is in London. She also said that it's awful and she should stop doing it. But she is not addicted."

no ale w końcu od czasu do czasu mozna co nie ;p

Chantal_3

Brzydka ?! Chyba sobie jaja robisz przecież to jest anioł, a nie kobieta! I przestańcie mówić w końcu o tej pieprzonej anoreksji, nawet jeśli ją faktycznie miała w co jakoś wątpie to przecież, tak jakby ślepego obwiniać za to, że jest ślepy. Anoreksja to choroba, a Wam się chyba wydaje, że anorektykiem zostaje się z wyboru. Żałosne.

Rimmi87

mam tego dosyc. Niektórzy ludzie doprawdy się nie znają na tym. Keira była, jest i będzie piękna. Koniec kropka.

Freak_On_A_Leash

Bardzo ładna, ale figurę ma średnią. I do tego ten tępy wyraz twarzy. W sumie nie do konca w moim guscie...

Motorcycle_Boy

więc czemu tu piszesz;)

Freak_On_A_Leash

zuzanka_19 ???? czy aby na pewno, bo zachowujesz się jak dziecko, idź sie lecz albo sie poatrz na siebie

użytkownik usunięty
Ivona

Keira ma bardzo plastyczną twarz i jest rzeczywiście piękną kobietą. Ale jak to mówią- piekno to rzecz względna;)

Co do jej szczupłej sylwetki...jeśli kiedykolwieg miała anoreksje, to jest to jej prywatna sprawa i nie można oceniać człowieka, tak jak to zrobiła autorka tematu. To, że miała kłopoty zdrowotne to nieszczęście, a nie zabawa dla znudzonych nastolatek, które ocenija ją jako głupią osobę, bo ma wydłużane włosy i była anorektyczką...

Aktorką jest średnią, ale dopiero sie rozwija.

Pozdrawaim serdecznie-Melody_Jodie

zuzanka_19

ha! to chyba podpucha jakas:Pktos chce zaistniec w tym wypadku Zuzia no wiec pisze takie brednie i sie cieszy ze ludzie jej odpowiadaja taaa
a tak swoja droga Keira jest ladna nie sry piekna:D co do madrosci to nie wiem bo jej nie znam osobiscie:P(choc chcialbym)ale to dobra motywacja by zostac aktorem/rezyserem/scenarzysta/kaskaderem czy chociazby statysta w holywood:D

gigant90

bardzo przepraszam... Zuzanka-19 jest moja siostra ma nie całe 8 lat i nie chce zeby ktos ja obrazał! Zgadzam sie z wypowiedziemy że to dziecko, ale to nei znaczy ze jest głupia... ona ma mały rozumek i nie mysli... bardzo mi jest za nią wstyd!

Droga siostrzyczko... ja tez nie lubie Kiery, i nie podoba mi sie ona... ale to jest kazdego gust! Ja wole inny rodzaj urody kobiet niz niektórzy...

Porozmawiamy o tym pozniej! ;]]]

ToJuzKoniec

Zdaje mi się, że Zuzanka założyła sobie nowe konto jako Delma po to żeby nie uważano jej za głupią.

Co do Keiry to wcale nie jest brzydka, a anoreksja to choroba, a nie wymysł. Czy jest głupia czy nie? Tego nie wiem. Nie znam jej. Podoba mi się jej aktorstwo i życzę jej wielkiej kariery.

rose_3

bardzo mi przykro skoczna krewetko ale jestes w bledzie! jak chcesz to sobie uwazaj że niby załozyłam sobie konto jako zuzanka-19 ... ja wiem swoje i wcale nie musisz mi wierzyc!

ToJuzKoniec

Nie sądze, że takie małe dziecko wypowiadałoby się tymi słowami. Ok nie kłócę się. Jak wiesz swoje to wiesz.

rose_3

no w końcu uczy się niektórych ode mnie ... a reszte to z podwórka

i popieram pomysł nie kłoćmy się o to!

ToJuzKoniec

No cóż, zuzanka-19 została wzięta za osobę nieco starszą, a rozumiesz chyba, że na Filmwebie głupota nie może być tolerowana. Oczywiście w przypadku Twojej siostry nie ma mowy o głupocie, a jedynie o niewiedzy ;)

Shalafi

Shalafi wiesz co zgadzam sie z toba :]]...

zuzanka_19

Wy nie macie innych problemów macie po 19,20,17,16 lat albo i więcej a zachowujecie się jak 5 latki ona jest piekna i umie grac i nie wolno nic zlego na aktorke powiedziec a chuj was to obchodzi jak ktos uwaza ze jeste brzydka i nie umie grac ma prawo tak napisac

LOve_tOM_2

Zgadzam sie z Love Tom. Ona jest piekna i umie grac. Jakby nie umiala to po co by ja brali do filmow?

użytkownik usunięty
i_v_

Veronico....
"Jakby nie umiala [grać] to po co by ja brali do filmow?"
Jest mnóstwo aktorek/aktorów, którzy nie umieją grać, a mimo to angażuje się ich do filmów. Bo ludzie ich lubią, bo przynoszą zyski bo to gorące nazwiska, które bardziej są znane ze swoich imprez aniżeli z filmów...

Co prawda sama uważam, ze Keira jest aktorką dobrą, ale nie rewelacyjną. Ma bardzo słaby warsztat, jednak należy wziąść pod uwagę to, że jest bardzo młoda i dopiero się rozwija.
Widziałam z nią dużo filmów, i szczerze powiedziawszy nieźle w nich w wypadła.

Jest na dobrej drodze ;)

Co do urody.....
Uroda to rzecz względna ;)

Zgadzam się w zupełności; aktorzy tacy, jak Dustin Hoffman, Robert De Niro, Harrison Ford, Sharon Stone najlepsze role stworzyli po trzydziestce. Dlaczego z Keirą miałoby być inaczej?? Póki jest młoda, ma być ładna, a na dobre aktorstwo przyjdzie czas ;)

Shalafi

Nie ma być ładna. Uroda nie jest najważniejsza. Ważniejsze jest aktorstwo. U niej jest nieźle, potem może być jeszcze lepiej.

rose_3

Chyba nie zrozumiałaś mojego punktu widzenia, bo nigdzie nie napisałem, że uroda jest ważniejsza od aktorstwa. Chodziło mi o to, że od tak młodej, na dobrą sprawę początkującej aktorki nie powinno się wymagać jakiegoś wziętego z kosmosu warsztatu umiejętności. I nie chodziło mi o to, że powinna być ładna, tylko, że po prostu taka jest.

Shalafi

"Póki jest młoda, ma być ładna, a na dobre aktorstwo przyjdzie czas ;)"
To powiedziałaś. Napisałaś, że ma być ładna. Wcale nie ma być ładna, to nie modelka tylko aktorka. Aktorzy mają grać, a nie wyglądać.

rose_3

Boshhhheee :/...... Podwójnie gratuluję spostrzegawczości. Po pierwsze dlatego, że według Ciebie jestem dziewczyną. A po drugie dlatego, bo jeśli nawet w pierwszym poście wyraziłem się nie do końca precyzyjnie, to w kolejnym chyba większość sprostowałem? Przecież NIE NAPISAŁEM, że Keira jest złą aktorką. I chyba nie zaprzeczysz, że ludzi estetycznie wyglądających ogląda się przyjemniej, niż zaniedbanych? Piszesz, że "aktorzy mają grać" tak, jakbym o tym nie wiedział. To, że przy okazji doskonalenia swoich umiejętności aktorskich Keira będzie ładnie wyglądać to chyba nic złego, co??

Shalafi

Nie jest to nic złego. Ale jakby nie była ładna, a grała dobrze to byłoby lepiej niż gdyby była pięknością i grała słabo. A człowiek wyglądający estetycznie to nie to samo co człowiek ładny.

rose_3

Zgadzam się i proponuję na tym zakończyć tę wątpliwej urody dyskusję ;)