Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
70 475 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Nie lubie jej, nie jest dobra aktorka a do tego ma strasznie sztuczny usmiech... moze sie myle ale nie sprawia mi przyjemnosci ogladanie jej na ekranie.

agata_39

no to masz zupelnie inny gust i innaczej oceniasz gre aktorow niz ja i wiele innych osob.

Bloodmaster

Ja bardzo ją lubię. Nie ma sztucznego uśmiechu - ma bardzo ładną twarz. Według mnie jest bardzo utalentowaną aktorką.

Elizabeth_Bennet_2

mi jej usmiech wydaje sie szczery i naturalny.keira wyglada jak lalunia ale gdy sie smieje to robi to jak dzieciak,takie odnioslam wrazenie.

agata_39

Według mnie jest bardzo ładną aktorką, więc co tu dużo gadać.Widać, ma talent aktorski.

agata_39

NO coz patrzac na oceny innych widze ze wiele ocenia jej gre aktorska dzieki urodzie. No coz ja sadze ze na pewno nie ma wielkiego talentu aktorskiego ale juz przynajmniej lepiej gra od tych amerykanskich lohan czy duff. Uwazam jednak ze obsadzenie jej w roli elizabeth w "dumie i uprzedzeniu" to duzy blad bo zupelnie tam nie pasowala (tak jak jej partner zreszta). Ten kto czytal ksiazke pewnie sie ze mna zgodzi. Co sie zas tyczy jej urody to nie jest moim zdaniem ona za ladna ale ma duzy urok osobisty:)

angela_bee

Ja czytałam "Dumę i Uprzedzenie"wiele, wiele razy, to moja najukochańsza książka i uważam, że Keira idealnie pasowała do roli Elizabeth Bennet. Jej filmowy partner, Matthew MacFadyen, także bardzo spodobał mi się w filmie. Jako aktor, oczywiście, nie, ze od razu się w nim zakochałam, czy coś. Bardzo cenię Keirę. Według mnie potrafi się zmieniać, dopasowywać do roli, a to bardzo ważna cecha w aktorskim fachu.