Najgorszy-Superman(ofc nie chodzi o jego role tylko o cały film)
Najlepszy-Podejrzani/American Beauty
Najlepszy jego film w którym grał to Siedem
Najlepsza jego kreacka aktorska była w
Podejrzani i American Beauty
W ogóle lubie jego filmy :
Glengarry Glen Ross ,Siedem, Podejrzani,Czas zabijania Tajemnice LA, Negocjator, K-Pax, American beauty,
Zycie za życie
Reszta gorsza
Jak dla mnie to Kevin jest genialny jakiejkolwiek roli by nie zagrał ;). Potrafi 'wejść' w każdą i w każdej jest po prostu fenomenalny! Chyba podobał mi się we wszystkich filmach: American Beauty, K-pax, Tajemnice Los Angeles, Podaj dalej, 21, Negocjator, Siedem. Chociaż przyznam, że najbardziej jego gra aktorska spodobała mi się w Podejrzanych. Jego gra była bardzo przekonująca i chyba uznaję ją za jego najlepszą ;).
Ja uwielbiam jeszcze "Całe życie z wariatami", mimo że tytuł sugeruje jakoby to mogła być komedia, to nie jest. Za to świetnie zagrany poważny dramat. Polecam.
Najlepsze oczywiście American Beauty i K-Pax. Najgorszy "Podaj dalej", ale sam Spacey był jak zwykle świetny.
Najlepszy wg mnie w Szkole Buddyego i American Beauty.
O najgorszym nie mam zdania,bo nie oglądałam wszystkich filmów z jego udziałem,a do tej pory przeze mnie oglądnięte uważam za świetne ;)
Najlepszy: K-pax
American Beauty to też świetny film, no ale ja wolę Prota. Lepszy film i lepsza rola.