Kevin Spacey

Kevin Spacey Fowler

8,8
85 892 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kevin Spacey

Mi najbardziej podobał się w Podejrzanych, Siedem, American Beauty, K PAX
Podaj dalej, Negocjator,
Bardzo go lubię jest genialny !!!

Anda00

"Podejrzani", "Siedem", American Beauty", "Tajemnice Los Angeles", "Kroniki portowe".
Wszechstronny aktor.

Anda00

"American Beauty", "Podejrzani", 'K-Pax", "Beyond the Sea", "Życie za życie", "Tajemnice Los Angeles", "Kroniki portowe".
Gość w ogóle jest genialny w każdej roli, ale nie chce mi się tu porzytaczać całej jego filmografii :)

Anda00

Wstyd, ale zapomniałam jeszcze wymienić jego role w "Czasie zabijania" i "Swimming with sharks". Obie zrobiły na mnie niesamowite wrażenie.

Anda00

Mi podoba się w każdej roli. Zgadzam się, jest genialny ;)

Anda00

"American Beauty", "Kronikiportowe", "Życie za życie" .... kurcze, musialabym jeszcze kilka filmów wymienić w których był świetny, ale te trzy lubie najbardziej.

cathi

Właśnie po raz kolejny obejrzałam K-PAX. Magiczny film...
Kevin pokazał tutaj niesamowity kunszt aktorski. A te sceny, w których jest w stanie hipnozy to po prostu mistrzostwo świata...
Coś wspaniałego. Powinno powstawać więcej takich filmów.

Anda00

Siedem, american beauty - najlepsze jego filmy

Anda00

świetna rola w podejrzanych i K-Pax a potem.......
-Siedem
-Podaj dalej
-American Beauty
nawet niezły był w filmie mecenas darrow

POZDRO!!

Anda00

1. Podejrzani i American Beauty (i wcale nie sugeruję sie Oscarami;)
2. Siedem, Szkoła Buddy'ego i Tajemnice L.A
3. K-PAX i Czas zabijania
To taki powiedzmy mój Top 3 z dodatkami ale ogólnie wszędzie jest genialny czyli właściwie trzeba by przytoczyć niemal całą filmografię. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Anda00

Moje typy:
1. American B...
2. Podaj dalej
3. Siedem
4. Podejrzani
5. Tajemnice Los Angeles

pozdrawiam

Anda00

"American Beauty"
"Podaj Dalej"

:):):)
:):)
:)

Anda00

za mało pixeli żeby to wszystko pomieścić ..

eisenstein

Na pewno jest wiele takich filmów, ale jeśli mam wymienić mój numer jeden wśród produkcji z Kevin'em Spacey'em to wybieram "American Beauty".

Anda00

Siedem i American Beauty :)

<<<za krótki>>>

Anda00

Kochana pani Aniu84 Kevin obojętnie w jakim filmie gra i obojętnie kogo gra zawsze wypada rewelacyjnie jak widzę w obsadzie filmu nazwisko Spacey to wiem że film będzie świetny dlatego jest moim ulubionym aktorem

sufo

Dobrze zagrał w Negocjatorze, lubiłam go tam. I jeszcze w Pay It Forward.

sufo

Kevin jest rewelacyjny w kazdej roli :)(film moze byc slabszy ale Kevin nie) ale jak juz wymienic jakies konkrety to napewno: Siedem, Tajemnice Los Angeles, Podejrzani, American Beauty, Kroniki Portowe, Życie za życie,Polnoc w ogrodzie dobra i zla i K-Pax.

Anda00

american beauty

Anda00

...pytanie? K-PAX ludzie! To jego film, mam nadzieje że będą kontynuacje, ale tylko ze Kevinem, jak ktoś inny będzie grał prota to nawet na to nie idę...

Schackoo

MI strasznie podobały się jego role w K-Pax i American Beuty