Mi najbardziej podobał się w Podejrzanych, Siedem, American Beauty, K PAX
Podaj dalej, Negocjator,
Bardzo go lubię jest genialny !!!
"Podejrzani", "Siedem", American Beauty", "Tajemnice Los Angeles", "Kroniki portowe".
Wszechstronny aktor.
"American Beauty", "Podejrzani", 'K-Pax", "Beyond the Sea", "Życie za życie", "Tajemnice Los Angeles", "Kroniki portowe".
Gość w ogóle jest genialny w każdej roli, ale nie chce mi się tu porzytaczać całej jego filmografii :)
Wstyd, ale zapomniałam jeszcze wymienić jego role w "Czasie zabijania" i "Swimming with sharks". Obie zrobiły na mnie niesamowite wrażenie.
"American Beauty", "Kronikiportowe", "Życie za życie" .... kurcze, musialabym jeszcze kilka filmów wymienić w których był świetny, ale te trzy lubie najbardziej.
Właśnie po raz kolejny obejrzałam K-PAX. Magiczny film...
Kevin pokazał tutaj niesamowity kunszt aktorski. A te sceny, w których jest w stanie hipnozy to po prostu mistrzostwo świata...
Coś wspaniałego. Powinno powstawać więcej takich filmów.
świetna rola w podejrzanych i K-Pax a potem.......
-Siedem
-Podaj dalej
-American Beauty
nawet niezły był w filmie mecenas darrow
POZDRO!!
1. Podejrzani i American Beauty (i wcale nie sugeruję sie Oscarami;)
2. Siedem, Szkoła Buddy'ego i Tajemnice L.A
3. K-PAX i Czas zabijania
To taki powiedzmy mój Top 3 z dodatkami ale ogólnie wszędzie jest genialny czyli właściwie trzeba by przytoczyć niemal całą filmografię. Pozdrawiam.
Moje typy:
1. American B...
2. Podaj dalej
3. Siedem
4. Podejrzani
5. Tajemnice Los Angeles
pozdrawiam
Na pewno jest wiele takich filmów, ale jeśli mam wymienić mój numer jeden wśród produkcji z Kevin'em Spacey'em to wybieram "American Beauty".
Kochana pani Aniu84 Kevin obojętnie w jakim filmie gra i obojętnie kogo gra zawsze wypada rewelacyjnie jak widzę w obsadzie filmu nazwisko Spacey to wiem że film będzie świetny dlatego jest moim ulubionym aktorem
Kevin jest rewelacyjny w kazdej roli :)(film moze byc slabszy ale Kevin nie) ale jak juz wymienic jakies konkrety to napewno: Siedem, Tajemnice Los Angeles, Podejrzani, American Beauty, Kroniki Portowe, Życie za życie,Polnoc w ogrodzie dobra i zla i K-Pax.
...pytanie? K-PAX ludzie! To jego film, mam nadzieje że będą kontynuacje, ale tylko ze Kevinem, jak ktoś inny będzie grał prota to nawet na to nie idę...