Kevin Spacey

Kevin Spacey Fowler

8,8
85 892 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kevin Spacey

Po obejrzeniu jego wiekszosic najwazniejszych filmow w tym miedzy innymi siedem czy american beauty nie zachwycil mnie jedynie w podejrzanych jakos mi sie podobal ale bez rewelacji jednak jest to dobry aktor ale tylko dobry

Max

A mnie przekonuje i to bardzo. Może zagrać każdego,i seryjnego morderce,i poczciwego obywatela. Ma w sobie to "coś".

Max

To, że cię nie przekonuje to żaden argument. Mnie nie przekonuje np. Sean Conery, ale przecież widać od razu, że to mistrz i 10 ewentualnie 9 dać trzeba. To samo ty powinieneś zrobić z Kevinem. Nie lubić jak najbardziej można, ale doceniać trzeba.

_Milady_

trzeba dokladniej czytac napisalem ze jest dobry i naprawde go doceniam bo ma wysoka ocene u mnie

Max

Wiem, że się czepiam, ale ocena 7 jak dala niego nie jest wcale wysoka. Tym gorzej to wypada, jak jest postawiony u ciebie na równi z Benem Affleckiem.

Max

Nie przekonuje? To jeden z najbardziej przekonujących ludzi w historii kina.

Max

Kevin jest wspaniały. Ostatnio oglądałam z nim film "Podaj dalej" to... to coś niesamowitego.Poruszył mnie swoją rolą w tym filmie,jego przemiłym zachowaniem,opanowaniem,i w ogóle wszystkim...Brak mi jakoś słów.Oczywiście nie zabrakło łez na tym filmie,jak Kevin mówił,czemu jest taki poparzony.Widziałam juz z nim wiele filmów i w każdej roli jest niesamowity.

monicamoniaa

Jest niesamowity. To prawda ;] Dla mnie to po prostu GENIUSZ :D Mój absolutnie ulubiony aktor. K-Pax mogę oglądać w nieskończoność ;] Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Pearl_7

Wiedziałam, że jest genialny, ale w "swimming with sharks" (Szkoła Buddy'ego) Przeszedł samego siebie. Kupiam ten film za nie całe 12 zł, nie zapłacilam nic za przesyłkę, ta oferta jest na filmwebie kiedy się wejdzie całkiem na adres z filmem. Film GENIALNY a w ogóle nie znany w polsce.

To Ci się trafiła okazja. Ja kupiłam ten film za około 30 zł razem z przesyłką, ale nie żałuję ani złotówki. Film jest świetny, a Kevin tak jak mówisz, przeszedł samego siebie:) Po prostu mistrzostwo świata. A z kolejnymi filmami było już tylko lepiej. Facet jest niesamowity, jak dla mnie to już samo jego nazwisko wystarczy żebym obejrzała film, bo jaki by nie był to pewne jest, że rola Kevina go uratuje. Ale na szczęście Kevin przeważnie grywa w dobrych filmach, gnioty można policzyć na palcach jedenj ręki.Szkoda tylko, że nie wszystkie jego role są znane szerokiej publiczności.