A ja wszedłem na tą stronkę, ze strony jego syna po to by sprawdzić ile lat temu zmarł. niesamowite zdrowie. Jeszcze syna przeżyje. Tylko zazdrościć żę się chłop trzyma.
Istny Terminator ale wtedy czasy były zdrowsze, jedzenie bez chemii, do tego dobra genetyka i zdrowy styl życia to idzie pożyć tyle przy farcie!
ale wtedy zdecydowanie nie proklamowano zdrowego trybu życia: 'Lucky Strikes are good for you!', 'Camels are the best choice for the doctors', 'Coca Cola is good for children', 'MacDonald for the family' itp...
Żeby tyle przeżyć przez niezdrowe czasy w całkiem niezdrowym kraju to trzeba było być mądrym... Zresztą nie widziałem żeby on palił, co pewnie też wpłynęło na jego wiek. No i włosy mu się trzymają... a popatrzcie jak dzisiejsze gwiazdy łysieją (N.Cage, J.Travolta, B. Fraser!)
a tak wygląda obecnie:
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:KirkDouglasMar11.jpg&filetimestam p=20110307070024
Niestety jest taka możliwość. Wadą długowieczności jest to, że można przeżyć własne dzieci, a nawet wnuki.