Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Świetna Aktora jedna z moich ulubionych :) Moim zdaniem dziewczyny powinny brać z niej przykład ;) Jest młoda utalentowana i przede wszystkim bez tapety :) po prostu piękna

5ata5

Brać przykład? Chodzić na fajeczki i wyglądać tak fatalnie jak ona?
No wybacz. I może jeszcze tak się ubierać? Męskie ciuchy?
Nie,to nie dla mnie.

Batmanowa

+zachowanie? Mułowaty,smutny kościotrup?

Batmanowa

Kristen jest świetna:)
no, ale dla was pewnie ideał gwiazdy to blądyneczki, które zasnęły w solaruimi wiecznie ubrane jakby do pokaz szły a kristen prywatnie nie będzie chodzidź przeciesz w sukniach balowych, ubiera się na luzie i jest dobrze :P poza tym jak są jakieś premiery to ubiera się jak trzeba :)) kiedy patrze na Kris nasuwa mi się tylko: dobra, utalentowana, aktorka, naturalna :) no i ładna (a co do otwartych ust nie wygląda z nimi najgorzej, ale to reżyser tak karze jej robić)

julka7_2

Nie,nieprawda. Ale mogłaby coś z sobą zrobić.
Wkurza mnie jej wiecznie niezadowolona mina.A ma tyle kasy!
Nie widzę w niej żadnego talentu,tylko amatorkę,która nie ma pojęcia o grze aktorskiej.
Reżyser nie każde jej tak grać-sama to robi. ^^

Batmanowa

ja też uważam tak,jak Batmanowa ;).
Gra kiepsko,bez żadnych uczuć.

mikuru_asahina

Oceniacie po obejrzeniu jednego filmu czyli łatwo się domyślić- Zmierzchu ?
Zgadzam się z tym że zagrała tam kiepsko. Ale w innych filmach np. Wszystko za życie, Adventureland była świetna. Ma talent. A to że nie wygląda idealnie na co dzień chyba łatwo zrozumieć. Komu by się chciało codziennie stroić się i malować specjanie żeby pokazać się paparazzi. Bezsens ;) Jest naturalna i to w niej lubie ;)

luckyy

oglądałam ją w 3 filmach,dla mnie każdy film z nią to porażka.
Mogłaby wreszcie coś z sobą zrobić,a nie ciągle te same podkrążone oczy,niewyspanie. Aż człowiekowi niedobrze się robi. ^^

Batmanowa

Zgadzam się z batmanową.
Ona jest beznadziejna! Widziałam z nią kilka filmów i niestety wszędzie gra tak samo.
Do niej osobiście nic nie mam - generalnie lotto mi. Ale mówienie, ze trzeba brać z niej przykład to lekka przesada. Bo taki sam przykład daje tysiace innych szaraczków - fajki i brak talentu - super przykład...

użytkownik usunięty
julka7_2

Tak, dla mnie ideał gwiazdy to ,,blądyneczki". Ratunku.

nie ,,blądyneczki'' ale blondyneczki ;).
Ja mogę powiedzieć ,,Ratunku!'' gdy mówicie,jaka to Kristen nie jest świetna.

5ata5

To chyba jakiś żart - świetna aktorka? Jej aktorskie umiejętności są bardzo ubogie - kilka filmów widziałem i niestety najbardziej naturalnie grała gdy zaczynała - im dalej tym gorzej ;(

amosaro

Och no błagam Was... aktorka z niej żadna. Kompletnie brak jej jakichkolwiek " umiejętności aktorskich ". Widziałam 4 filmy, w których zagrała i uważam to za kompletną t r a g e d i e :| . Powiadasz, że reżyser kazał jej grać z otwartą buzią . ? hmmm ... to w takim razie KAŻDY reżyser w KAŻDYM filmie w jakim zagrała kazał jej to robić. Taaakk jest w tym świetna. Zmierzch - beznadzieja ale dzięki tej amatorce ten film stał się jeszcze większym g*wnem za przeproszenie. Nie, nie wole nadmuchanych laleczek barbie ale wolałabym już je niż te dziewczynę, która nic nie potrafi. Wiecznie otwarta buzia, podkrążone oczy i ta niewinność uwaga cytuję : " Biorąc rolę w tym filmie nie wiedziałam, że wzbudzi on takie zainteresowanie i będę taka sławna.! ". Tak dziecinko książki sprzedawane na całym świecie bestseller a Ty biedactwo tego nie wiedziałaś... - żałosne.Przynajmniej dwunasto i trzynastolatki potrafią zrozumieć jej kunszt aktorski i i nasza gwiazda może liczyć na swoich fanów <3 . Hahaha zabawne ...

porcelain_doll

Widziałam kilka filmów z jej udziałem (tak jak moi przedmówcy) i z przykrością stwierdzam, że w każdym zagrała identycznie : rozchylone usta, głupkowaty wzrok, emanujące niezadowolenie, brak emocji i wyrazu. Tylko jeden film podobał mi się z jej udziałem, grała tam zgwałconą 14 latkę, która do nikogo się nie odzywa. Dlaczego akurat w tym filmie dobrze zagrała? Bo w tym jej wieczna mimika po prostu pasowała do treści. Nie oszukujmy się, ale znajomości w rodzinie z reżyserami (dzięki czemu dostała główna rolę w Zmierzchu) zrobiły swoje. A przecież jest tyle utalentowanych młodych osób, które chciałaby być na jej miejscu i które miałyby do tego predyspozycje. To przykre, że takie zasady panują w show biznesie, a my ,niczemu winni odbiorcy, musimy to znosić.

moonlight93

Aż taka beznadziejna to ona nie jest...Ideałem czy genialną aktorką też nie.Ale jakoś tak lubię patrzeć na jej twarz.W sumie nie wiem dlaczego.
Kiedy widziałam Zmierzch,jej gra bardzo mi się spodobała,w New Moon grała zdecydowanie gorzej,jakoś tak sztucznie,podobnie Pattinson.Urzekła mnie po roli w Posłańcach i Azylu.Grała tam,według mnie,bardzo dobrze.Szczególnie w Posłańcach.A jak się z taką twarzą urodziła,to nie jej wina...Chociaż mogłaby się częściej uśmiechać.Ogólnie podoba mi się to,że jest taka naturalna,bez szpanu.A co do jej stylu ubierania się,nie mam zastrzeżeń.Każdy ubiera się według swojego gustu.Jedne dziewczyny wolą sukienki,inne dresy.Ważne jest,że w ogóle udało jej się osiągnąć sukces.To co robi w czasie wolnym to już nie mój interes i nie mam co się wtrącać.Na szczęście(według mnie)należy ona do tych aktorek,o których jeszcze usłyszymy.Takie mam wrażenie.

Boleynowa_9

Lubisz patrzeć na jej twarz? OMG.Tego jeszcze nie słyszałam.
Nie wiem,co Cię do niej przyciąga...
może ta zapadnięta twarz? I straszne cienie pod oczami?
Gdyby miała jakąś nietypową urodę jak np.Selena Gomez,to rozumiem.
Ale ona jest całkiem przeciętną Amerykanką. :)

Czym Cię ona tak urzekła w ,,Posłańcach''? To ja nie wiem.
Jest naturalna? No sorry,ale mnóstwo gwiazd jest naturalnych.

Batmanowa

A Batmanowa znowu tam gdzie jest mowa o Kristen, nie możesz zrozumieć tego że komuś jej gra czy wygląd może się podobać.Już nie chce się powtarzać,jak oglądałam ją w Zmierzchu dla mnie była taka fajna ,po prostu taka Bella, te jaj miny,ta jej nieśmiałość czy niezdarność jest czymś naturalnym dlatego tak fajnie zagrała tą role. Ja Ci bardzo współczuję to musi być straszne przeżycie oglądać film z znienawidzoną aktorką na którą nie można patrzeć, dobrze że ja nie mam takiego problemu bo uwielbiam sagę i dlatego chętnie oglądam ekranizacje jaka by nie była ,ja nie wiem jak Ty pooglądasz Zaćmienie lepiej tego nie rób. Twierdzisz że Selena Gomez ma nietypową urodę, jest to bardzo ładna dziewczyna, ale ma raczej typową urodę jak na Meksykankę, ponieważ pochodzi z Meksyku i wygląda prawie jak każda dziewczyna z meksykańskiej telenoweli więc nie ma nietypowej urody. No ciekawych rzeczy mogę się tu dowiedzieć nie wiedziałam że jest taka gwiazda ja Selena Gomez teraz już wiem;). I jeszcze jedno w tych czasach niestety jest mało naturalnych aktorów co mnie bardzo smuci.

gabi123

Obejrzę Zaćmienie ze względu na Ashley Greene i Nikki Reed. ^^

Selena Gomez ma nietypową urodę porcelanowej laleczki.Prawie każdy nią się zachwyca. Wiesz,nie wszystkie meksykanki są ładne.
Oh,nie przesadzajmy.Jest wiele naturalnych dziewcząt:
Selena Gomez nosi trampki i także maluje się naturalnie,
Emily Browning tylko lekko pomaluje oczy.
Miranda Cosgrove też wybiera naturalność.

Mylene Jampanoi {zagrała w filmie: Córka Botanika} też ma nietypową urodę. Jej matka jest bodajże Francuzką,a ojciec Chińczykiem. ^^
Kristen to szara myszka.

5ata5

OMG! Selena i nietypowa uroda tylko zobacz jaka jest podobna do Demi Lovato ii moze jeszce napiszesz że jest śietnna aktorką hihihi

sonnenEW

Tak napiszę. ^^ Sympatyczniej się ją ogląda niż Stewart.

Demi Lovato sama się do niej upodabnia.
Ciemne włosy sobie zrobiła jak Selena.

Batmanowa

Nie wiem właściwie czemu dla Ciebie one są takie podobne.
Kolor włosów mają tylko podobny. I kolor oczów.
Ale całkiem inne charaktery. :)
Sel jest spokojniejsza od Demi. Poza tym,inny wzrost,inna szczęka.

5ata5

bo to Kristen jedna pali,że ma dużo kasy to ma chodzić usmiechnieta itp weż się zastanow nad tym co piszesz,a tak pozatym to ciekawe czego tak ogladasz filmy z jej udziałem wiesz o niej troche itp, skoro tak ci przeszkadza...

sonnenEW

Przecież ona niemalże śpi na pieniądzach!
Tyle kasy zarobiła dzięki Twilight.
Powinna cieszyć się z życia,że ma takich oddanych fanów,którzy ją kochają.
Obejrzałam tylko kilka filmów z jej udziałem. Ale może nas jeszcze zaskoczy.Nie wykluczam takiej opcji. Może akurat w ,,The Runaways'' zagra w miarę przyzwoicie. Zobaczymy.

5ata5

owszem ma kupe kasy ale to nie znaczy że juz jest niewiadomo jak szczesliwa osoba kasa to nie wszystko,kazdy majac tyle fanow taka slawe w koncu mialby dosc, ja ona nawet na zakupy nie moze normalnie pojsc. a co do the runaways to recenzje ma bardzo dobre:-)

sonnenEW

Taka jest cena sławy. Jeśli jest tak bardzo nieszczęśliwa to po jakiego grzyba pchała się na casting?
Nie przesadzajmy. Inne aktorki też są bardzo sławne,a jakoś nie przejmują się paparazzi.

No zobaczymy,zobaczymy ;).
Nie zwracam uwagi na te recenzję.Każdemu podoba się co innego. ;)

Batmanowa

I jeszcze jedno - na przyszłość radzę Ci nie wierzyć w głupie plotki z Pudelka czy Kotka,że biedna Kristen z domu wyjść nie może.
Może jeszcze uwierzymy w to,że będzie miała dziecko z Pattinsonkiem? ;o

Batmanowa

Proszę Was. Oglądałam wywiady z nią i wcale nieśmiała nie była.
Żartowała,śmiała się. Osoby,które zadawały jej pytania też nie były natarczywe,tylko miłe dla niej.

zobaczymy tylko ten wywiad: http://www.youtube.com/watch?v=uRaGc-T36lQ

Batmanowa

Ona chyba tutaj nie udaje, prawda?

<3333

Batmanowa

a co?jak się jest nieśmiałym to już nie można się śmiać i żartować?

5ata5

jest wiele filmikłów na których np, rozdaje autografy i widac jaka jest nie pewna siebie. uczestniczyla w wielu wywiadach wiec czuje sie juz pewniej,dziwne zeby mogla normalnie wyjsc skoro tlum paparazzi za nia chodzi

sonnenEW

Ja też uważam że jest nieśmiała ,oglądałam wiele wywiadów i to widać, a to że jest aktorką nie znaczy od razu że jest śmiałą osobą, i dlatego wygląda na zarozumiałą, wiem to po sobie , ponieważ też należę do osób nieśmiałych i czasem słyszałam opinie na swój temat że np zadzieram nosa, czy coś takiego, a ja wcale taka nie jestem, tylko tak to wygląda, więc wiem coś o tym. A Kristen dobrze się czyje jak jest w większym gronie, chociaż ogladałam ten wywiad gdzie jest sama i tam faktycznie jest wyluzowana, ale może ten dziennikarz był jakiś fajny, moze go znała i czuła się pewniej czy coś. To też zależy jakie pytania jej zadają, bo jak w kółko pytają jak Robert całuje czy gryzie to jest to jednak trochę krępujące, sama czułabym się głupio. A to że ma dużo kasy nie znaczy że jest od razu szczęśliwa, jest wiele aktorów co nie radzą sobie ze sławą i nie wytrzymują nerwowo, chorują na depresje, co czasem doprowadza do samobójstwa.

sonnenEW

Przecież paparazzi chodzą za tylko gwiazdami.
I jakoś nikt się nimi zbytnio nie przejmuje. Taka ich praca,no.

Batmanowa

*miało być: chodzą za tyloma gwiazdami.

;>>

5ata5

gabi123 masz racje:-D niesmoiale osoby czesto sa odbierane jako zarozumiale.Z teg0 co się orientuje to wiele znanych ucieka przed paparazzi, niby kto tak ich lubi chyba ze celebryci tacy jak Victoria Beckham, Paris Hilton, Lindsey Lohan...Ja tez bym miała dosć jagby mnie ciągle pytali tak jak Kris czy spotyka się z Robem, jak całuje się z wampirem, czy Rob się myje, jaki ma zapach itp.

sonnenEW

Gdyby wszystkie aktorki miały tym się przejmować,to wiesz co...
Nie byłoby wcale aktorów.
Gdzie wyczytałaś to,że fani zadają jej pytania typu: Jak się całuje z wampirem? W Bravo? No to gratuluję. ^^

Jeśli nawet ktoś zadał jej to pytanie,to widocznie Kristen to nie przeszkadza. Bo inaczej już dawno zrezygnowałaby z roli w dalszych częściach Twilight ;). Ah,czego się nie robi dla kaski. Prawda?

Batmanowa

Ja np widziałam wywiad gdzieś na youtube jak ją pytali o to jak się całuje z wampirem, a na czytanie Bravo jestem już troszkę za stara.

gabi123

Jezusie. Ile ludzi pyta się aktorów o podobne rzeczy?
Nie róbcie z Kristen przewrażliwionej i przesadnie nieśmiałej.
Widziałam wywiady z nią. Wcale taka nieśmiała nie jest. Mozę w pewnych sytuacjach czuje się niekomfortowo.
Ale to jest jej praca. :>

5ata5

Bravo to chyba ty czytasz nastolatko, w wywiadach byla o tym mowa, poogladaj filmiki jak np. z fanami jest kazdy by byl skrepowany jagby tysiące ludzi sie rzuciło , nie czaje ich pop rostu chciala byc aktorka i juz,

sonnenEW

Jestem nastolatką.I co? A Ty taka stara jesteś?
Jakoś wierzyć mi się nie chce. ;<

No pewnie,że tak.Ale to jej praca.Mogła zrezygnować z dalszych roli w ,,Zmierzchu'',a tak? :)
Pieniążki są potrzebne.

Batmanowa

Nie, kontrakty zobowiązują.

No_5

Przecież można zerwać kontrakt prawda?
Nikt tam jej na siłę nie trzymał.

Batmanowa

No wszem, można zerwać. A wiesz, jakie są tego konsekwencje? Dlaczego Keanu Reeves nie zerwał kontraktu sfingowanego przez swojego 'przyjaciela', mimo że nie chciał zagrać w "Obserwatorze"? Zabrakło mu pieniędzy po "Matriksie"?

No_5

Ojej,jak zerwie kontrakt to ją zabiją!
Ludzie,dajcie spokój.
W pierwszej i drugiej części ,,Zmierzchu'' Rachelle Lefevre grała Victorię.Miała kontrakt.
Niestety,ignorowała wskazówki reżysera,więc ją usunięto z obsady.I w 3 części ,,Zmierzchu'' ktoś inny gra Victorię.
Nie jest wcale tak trudno kogoś usunąć i znaleźć kogoś nowego ;).
Tak samo można odejść.

Jednak Kristen nie odeszła,mimo,że prawdopodobnie przeszkadzały jej pytania typu: Jak się całuje z wampirem?. I czuła się pokrzywdzona.

Pragnie pieniędzy,sławy i nowych kontraktów.

Batmanowa

No okey okey ja Was rozumiem może się czuć skrępowana no ale bez przesady w końcu wiedziała na co się pisze. Skoro książki zrobiły taką furorę to mogła sobie wyobrazić jakie bd reakcje na film. Ja osobiście sama bd chciała zdawać do szkoły aktorskiej i nie ukrywam bardzo bym chciała w tak młodym wieku być rozpoznawanym i zagrać w większej produkcji i nie udawałabym jaka-to-ja-jestem-zaskoczona-że-jestem-taka-sławna. Pytania typu " jak to jest całować się z wampirem" bym olała albo nie odpowiadałabym na nie to jest normalne, że tak dziennikarze bd traktować ją i zadawać podobne pytania. Może ona jako osoba jest nieśmiała itp. nie znam jej sądząc po wywiadach (których obejrzałam mnóstwo)jej Zachowanie na to wskazuje no ale cóż .. nie jestem jakimś wielkim krytykiem ani samą siebie nie uważam za gwiazdę ale jej gra aktorska mnie razi. Takie jest przynajmniej moje zdanie.
Pozdrawiam.

porcelain_doll

Batmanowa odstaw prochy!!! Proszę!!!
Zrób to dla własnego dobra, albo dobra ogółu...a jak nie pomoże to poproś mamę, żeby skontaktowała się z jakimś dobrym psychologiem...
a później przeczytaj ulotkę, lub skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą...
Dziewczyno ja rozumiem, że można kogoś nie lubić, że może nie podobać Ci się jakiś aktor/aktorka i masz ochotę skrytykować jego grę, czy nawet życie prywatne...ale bez przesady...
Nie ma tematu na tym forum, na który Ty byś się nie wypowiedziała, pisząc non stop to samo. Twoje 'argumenty' typu-
'Kristen jest zła, Emily jest zaj*ista"
"Emily to super-Bella, Kristen to kościotrup"
"jak jej się nie podoba sława to niech zrezygnuje" itd.itp. większość użytkowników tego forum zna na pamięć...
...Tak wiem. To jest forum. Wolny kraj. Wolność słowa ect...ale dziecko drogie, napisz raz co o niej myślisz, ochrzań kogoś za to, ze myśli inaczej...tupnij nogą, ugryź, pociąg za włosy, ale nie pisz w kółko tego samego bo mi ciśnienie skacze...a ja nie mam już nastu lat i czasem mogę na zawał zejść...
Pozdrawiam

keshia21

Tylko,przepraszam bardzo-czy Ty musisz to czytać? I się maltretować?
Wcale nie.
Będę pisała o niej,to o chcę.

I nie zwracaj się do mnie per-dziecko. Bo dzieckiem wcale nie jestem.
I wątpię,że masz powyżej 16 lat,skoro piszesz tutaj.

Batmanowa

...nawet nie wiesz jakbym chciała mieć 16lat:)Bo wiesz...tę stronę odwiedzają też trochę starsze osoby niż szesnastki...jeżeli chcesz stronę dla szesnastki to poczytaj jakieś Bravo czy coś...
Po co czytam...lubię Kristen i interesuje się też co o niej piszą. Czasem chciałabym przeczytać o niej coś MĄDREGO, nie koniecznie pozytywnego ale, porządną subiektywną i konstruktywną ocenę, na temat jej gry aktorskiej...
A Ty cały czas piszesz jedno i to samo i nie mogę nie czytać tych wypowiedzi gdyż są one pierwsze po założeniu tematu...
I co chciałam jeszcze dodać... na przyszłość, nie wypowiadaj się na temat niepełnosprawności umysłowej czy fizycznej, bo jako piękna, rozpieszczona jedynaczka (jak sama o sobie napisałaś), której każda z nas może pozazdrościć wszystkiego, nic na ten temat nie wiesz...Ja na co dzień pracuję z takimi ludźmi więc daruj sobie szydercze komentarze na ich temat...

5ata5

widocznie jestes nastolatka bo takie pierdoły piszesz po co tracic czas, i siedziec na prawie kazdym temacie ktory dotyczy Kristen aktorki ktorej sie nie lubi...nieceni itd. załoz fan club Emiley a nie piszesz o niej w temacie ktory jest o Kristen. Stewart zagrała Belle i koniec najwyzszy czas sie z tym pogodzic:-) a do nastolatek nic nie mam tylko wkurza mnie ze takie osoby dorwa sie do neta i pisza glupoty, a co do mojego wieku to ani nastolatka ze mnie ani starsza pani:-D

sonnenEW

Czy już musisz mnie obrażać,jako nastolatkę?
A Ty taka dorosła jesteś,skoro się bawisz w takie ,,głupoty''?

Mogę pisać co chcę. Jeśli coś Cię boli,nie musisz tutaj wchodzić.
Bronisz Kristen,jak nie wiem co. Ciekawa,czy ona jest taka dobra i też by Cię tak broniła. :)

5ata5

sorki miało byc Emily nawet imie ma durne

sonnenEW

Emily- na polskie Emilka,Emilia.

A co? Kristen ma takie faajne imię?
Żałosne.
To po polsku Kryśka. ;D