Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Świetna Aktora jedna z moich ulubionych :) Moim zdaniem dziewczyny powinny brać z niej przykład ;) Jest młoda utalentowana i przede wszystkim bez tapety :) po prostu piękna

Batmanowa

bla...bla...bla...
Kryśka, Zośka, Maryśka...imię jak każde inne...Dżizas dziewczyno nawet tego się czepiasz...
Naprawdę mi przykro, że aż tak z Tobą źle...

keshia21

A pewnie,że tak. Jeśli coś komuś nie pasi...
nie musi tego komentować.

Dziękuję,że się tak martwisz o moje zdrowie.Niestety,muszę Cię zmartwić :) .jestem zdrowa jak ryba.

Batmanowa

moim zdanie jesteś rozpieszczoną gówniarą, zresztą sama o tym coś wspominałaś, a pisanie ciągle o tym samym jest bardzo płytkie. Jest tyle filmów i aktorów czy aktorek czep się kogoś innego i zmień płytę bo tego samego nie chce się w kółko czytać!

gabi123

Eh,tak się załamałaś,bo wiesz,że mam rację?
Szkoda mi Ciebie.

Pisałam tylko,że nie mam problemów z pieniędzmi.Ale także nie śpię na pieniądzach.

Jakoś wszyscy inni grają przynajmniej dobrze,tylko ona nie.
Jeśli masz problem-nie czytaj tego,nie wchodź w ten temat :).

Batmanowa

racji nie masz na pewno, bo na niczym się nie znasz, jak dorośniesz to wtedy możemy pogadać, wiem że nie możesz znieść tego że ona gra w tych filmach, i takie ciągłe najeżdżanie na nią sprawia Ci ulgę to ok , to może być jakaś forma terapii, wiec pisz sobie dalej może poczujesz się lepiej

gabi123

Za to Ty masz rację i się na wszystkim znasz... Wolne żarty.

Ciekawe,czy Ty jesteś taka dorosła,jak mówisz.
Dorosła osoba ma ciekawsze rzeczy do roboty,niż maltretowanie się moimi wpisami. Dobrze Ci radzę. Jeśli jesteś uczulona,omijaj moje wpisy szerokim łukiem.