Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

nie, nie mam kompleksów;)owszem za często otwiera usta i miny strzela, ale chyba nie jest złą aktorką. najbardziej podobała mi się z azylu i w co jest grane?..

Właśnie ściągam. Dzięki wielkie za cynk. :)

użytkownik usunięty
Auley

nie ma problemu. ja uwielbiam the runaways. z reszta joan i the blackhearts tez sa zajebisci.

Wymiatają. ;) Od trzydziestu minut słucham "Ridin' With James Dean" - ten kawałek chyba nigdy mi się nie znudzi.

Cholera, rzeczywiście świetna jakość. Miłe zaskoczenie, reszta moich nagrań koncertowych (pomijając to z Japonii)jest raczej średnia.

użytkownik usunięty
Auley

w ogóle nie jest zbyt wiele nagran z tamtych czasów i muzyki od nich. juz nie wspomne o tabach na gitare. nie ma nic. wiec jesli nie da sie ze słuchu to nawet nie bedzie mozna ich grac ;/ czego bardzo żałuje.

Są bodajże na portalu www.ultimate-guitar.com. Sam kiedyś szukałem tabów i wydaje mi się, że znalazłem właśnie tam. :)

marta_s3

a ja szłyszałam że w listopadzie bedzie w Polsce the runaways... a co do wywaidu to naprawde super fajnie jak Kristen dawała pierscionek ale widac było że była zdenerwowana:-) ale ogólnie swietnie i co czekoladoweserce Krist sie nie usmiecha?>podobno zawsze wyglada jak naćpana.A ich związek cóz chyba nigdy niepotwierdzą ale wcale sie im nie dziwie dopiero by sie zaczeło, a prasa juz pisała o rozstaniach, ciązy wspólnym zakupie domu,ślubie i jka na razie nic nie jest prawdą:-D no chyba że jakims cudem ukrywaja, a Taylor to jescze dzieciak ...

użytkownik usunięty
sonnenEW

na ultimate guitar jest tylko mała ilośc. bardoz moała. mówie Ci przekopałam cały interet i znalazłam tylko do "cherry bomb" bo to oczywiste i do "mama weer all crazee now" no i jeszcze jakies na bas były. a n dp "dead and justice" czy "rock and roll" nie ma nigdzie ;/

Ja powiem szczerze że wcześniej nie słyszałam o tym zespole, może gdzieś tam kiedyś, ale jakos nie kojarzyłam zespołu a uwielbiam taką muzykę, cherry bomb jest super nawet bardziej podoba mi się wykonanie Dakoty i Kristen niż oryginał.

użytkownik usunięty
gabi123

akurat dwa kawałki Cherry Bomb i Dead and Justice sa lepsze w wykonaniu Dakoty i Kristen ale reszta napewno nie ma do konca tego klimatu.
UMRĘ JAK NIE ZOBACZE TEGO FILMU. a soundtrack jest zajebisty. Suzzie Quatro, David Bowie, James Brown. Cudnie!

użytkownik usunięty
gabi123

akurat dwa kawałki Cherry Bomb i Dead and Justice sa lepsze w wykonaniu Dakoty i Kristen ale reszta napewno nie ma do konca tego klimatu.
UMRĘ JAK NIE ZOBACZE TEGO FILMU. a soundtrack jest zajebisty. Suzzie Quatro, David Bowie, James Brown. Cudnie!

marta_s3

racja dały sobie rade:-) zarabisty soundrack :-D kurde mogliby zaczną w Polsce wyswietlać film z Robem szybko wszedł do Polskich kin:-( wie ktos moze gdzie moge znależć piosenke co śpiewa Kristen coć tam play... też z the runaways ale nie ma jej na soundracku

użytkownik usunięty
sonnenEW

jeśli chodzi Ci o 'I love playin with fire' to moge Ci przesłać na maila wersje joan jett bo nie ma nigdzie wersji z filmu do ściągniecia. sa tylko Dead and justice, calfornia paradise i Queens of noise.
mozesz ewwentualnie tylko posluchac tego http://www.youtube.com/watch?v=kACgmTJPugY

"I love..." to fenomenalny kawałek. Jednak o wiele lepiej brzmi w wykonaniu The Runaways niż The Blackhearts. Męskie głosy, nawet tak niskie, nie pasują do chórków z tego kawałka. :P

Auley

Bleh. Nawet tak WYSOKIE. No i strzeliłem gafę. :P

marta_s3

Znalazłem wczesne demo płyty "Born to be Bad". Świetna rzecz, wszyscy fałszują, Kim Fowley coś piszczy, muczy i krzyczy, a w tle coś, co brzmi jak garnek uderzany łyżką. :D I koncert z baru Whiskey - ciekawostka: Joan Jett (w trakcie grania w The Runaways) miała przez jakiś czas mieszkanie naprzeciwko tego miejsca. :P

Auley

Auley skąd sciągałeś koncert Cleveland 76? Wrzuć linka;]

keshia21

jest program do "dzielenia się"plikami ?Ares211 ja właśnie tam film
ściągnełam.Polecam jest prosty w obsłudze i wiele można tam znależć.
kopia którą mam jest po angielsku po za tym jest niezła.

Rudolfik

napisałam to wcześniej ale nikt nie zauważył
)

Rudolfik

Dzięki Rudolfik. Właśnie instaluję, mam nadzieje, że zwykła wersja też jest ok. Ty masz zwykłą czy premium?

keshia21

jak najbardziej zwykła
sorki nie było mnie chwilkę

keshia21

ściąganie potrwa ,bo słaba dostępnosc jest
Znalazłam tam też koncert The Runaways z 1977 r z japonii ale wciąż ściąga.
a programik fajny bo w trakcie ściągania można podglądać

Rudolfik

Nie wiem czy odpowiedni program zainstalowałam bo filmu mi szuka juz 25 min;/
No ale poczekamy zobaczymy;]

keshia21

nie coś musi byc nie tak.
mi wyskoczyło kilka wyników w jakies 30 sekund.
nie pamiętam już z jakiej strony sciągałam chyba dobre programy

marta_s3

Bo zauważyłam Rudolfik, że czasem te wpisy się mieszają, i trzeba szukać, który jest najnowszy.

użytkownik usunięty
Camilla3

Auley. gdzie znalazłaś to demo Born to be bad? daj link czy coś. prosze :]

Używam programu do dzielenie się likami SoulSeek, ale jeżeli podasz mi swój email to podeślę Ci wszystkie kawałki. ;)

marta_s3

może i nie jest złą aktorką, może jest dobą. Nie, wiem. Nie mnie to oceniać, bo nie oglądam filmów, w których gra.
Za to mogę stwierdzić (ba! ja to nawet napiszę), że wyglądam, jak narkomanka. A te jej miny, są śmieszne. W sumie, która aktorka (lub aktor) tak robi? Cóż, śmiem twierdzić, że może to być objawem braku profesjonalizmu.

LoveKiller

oj to przykre, że wyglądaSZ jak narkomanka ;p
A tak serio, to ma jeszcze czas (wg.mnie), nauczy się. A jej jedynym problemem jest Zmierzch...bo gdyby w nim nie zagrała i miała na swoim koncie niszowe produkcje, aż tyle osób nie jeździłoby po niej...

użytkownik usunięty
keshia21

tak. też się zgadzam. ale całą produkcja uważała, że bedzie to niszowy film i podejrzewam że właśnie dlatego Kristen zdecydowała sie w nim grac. ale coś nie wyszło i jest zamiast niszu fenomen :p

keshia21

ach te "m" ;p
i tak wiadomo o co mi chodzi.
Ma czas, i mam nadzieję, że wykorzysta go dobrze (o ile nauczy się otwierać usta, kiedy to potrzebne i zmieni wizerunek) bo póki co, nie wygląda korzystnie.
Jest bardzo ładną dziewczyną, a nie potrafi tego podkreślić.

LoveKiller

ale co Ci przeszkadza w jej wizerunku? może masz na myśli Kristen w stylu Joan Jett z zeszłego roku? ;) mi wtedy też się nie podobała za bardzo, no ale cóż, po prostu zagrała w innym filmie i nieco zmieniła wizerunek. ale mi na przykład teraz się podoba. wraca do poprzedniego;)
http://x17online.com/celebrities/oprah_winfrey/

weramg

tak właśnie o ten i o tamten. o każdy.
Ja wiem, że ona ma może taki styl, ale jeśli chce być gwiazdą na dłużej musi iść z biegiem mody.

LoveKiller

na ważne gale i uroczystości przychodzi w sukniach i w ogóle, jak przystoi. a to, że ma własny styl według mnie może ją tylko uratować od zepsucia. To wkońcu Hollywood. Jest sobą, co się rzadko zdarza w świecie showbiznesu. Wolę ją taką, niż jako plastikową lalę z ciałem wypchanym sylikonem...

weramg

wiesz, widziałam ją kiedyś na ważnej gali w boskiej sukience i trampkach. lubię trampki, ale umiar trzeba znać.

użytkownik usunięty
LoveKiller

to była gala Mtv Movie Awards 2009 i według mnie wyglądała świetnie. Uważam że trampki pasowały tym bardziej, że wciąż została w swoim stylu a to mi sie podoba.. a sukienka była boska. poza tym Kristen wyglądała w niej dużo lepiej niż modelka prezentująca tą sukienke na wybiegu ;p

jednak ja uważam, że ładne buciki, chociażby Manolo, wyglądałyby lepiej ;p

użytkownik usunięty
LoveKiller

Auley oto mój mail: wisniow92@op.pl. bede dozgonnie wdzięczna jak prześlesz to demo :]

marta_s3

cieszymich o tak ten kawałek :-) to jak możesz przeslij mi a masz Dead and justince w wykonaniu the runaways? jak tak to poprosez heh moj e-mail edytawatrin@vp.pl

marta_s3

a mi tam się podoba i jako Joan i w kasztanowych włosach najgorzej jej było w blond, akurat na MTV movie miała trampki ale pasowały do tej sukienki, a na galach ma zawsez na obcasie ma swój styl

sonnenEW

bez przesady z tym, że MTV Movie Awards to taka znowu ważna gala. Owszem jest, ale to jest raczej gala rozrywkowa. liczy się zabawa...wkońcu to mtv;) co innego takie Oscary...czy coś.. przyszła w trampkach, bo wcześniej skręciła kostkę. wtedy przez jakiś czas chodziła w trampkach. zresztą oglądałam filmik mtv podsumowujący rok 2009 i tam dziennikarka mtv powiedziała, że Kristen wprowadziła nową modę - trampki do sukienki i że to było bardzo oryginalne - w dobrym tego słowa znaczeniu;)

weramg

widziałam kiedyś tą galę bardzo fajnie wyglądała w tych trampkach, ta suknia nie była aż tak elegancka więc nawet pasowały te trampki

użytkownik usunięty
gabi123

swoją drogą. na Oscarach wyglądała zabójczo. ta suknia była przepiękna. fryzurę też dobrała nieźle. widziałam wywiad u Jaya Leno jak mówiła, że była z siebie dumna, bo się ani razu nie potknęła, nie upuściła niczego i nie zepsuła. hahaha. to było dobre!

marta_s3

dobre:-) ale chodziła póżniej boso nie dała rady na szpilkach pewnie nowe były:-D

użytkownik usunięty
sonnenEW

no pewnie. na taką okazję zawsze ma się nowe buty poza tym to trwało kilka godzin więc nie ma się co dziwić. sama jak byłam na komunii to po 8 godzinach kolana mi się uginały. i nie mogłam się z miejsca ruszyć ;/

no tak ale przynajmniej nie udawała damulki i chodziła boso:-) jak tam miałam po maturze nie wytrzymałam i łaziłam boso po sklepach heh

sonnenEW

Fajnie, że Kristen została sobą.
Cenie ją za to, że woda sodowa jej nie uderzyła do głowy:)
Trzymam za nią kciuki, żeby jak najbardziej się rozwijała i żeby w przyszłości była wspaniałą aktorką.
Uwielbiam ją:).

czekoIadoweserce

mówi to prawdziwa czekolada czy podróbka:-) jak to ta druga to daj spokój nie ma w tym nic śmiesznego, chyba że to "nasza" czekolada wypowiedziała się z uronią...

sonnenEW

http://www.eclipsemovie.org/hq-scans-of-kristen-stewart-in-elle-uk/

użytkownik usunięty
czekoIadoweserce

W szpilkach trzeba umieć chodzić.
To raczej czekolada nie jest,bo czekolada [jak czytałam] nie znosi Kristen. Ktoś się za nią podaje bezczelnie. ;>