Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** ********************

użytkownik usunięty
squeeze2

'to' czyli co ?

za krótki <br/>
za krótki <br/>

;) Moim zdaniem osoba miała na myśli Kristen Stewart.

czekoladoweserce

Osoba właśnie ją miała na myśli.

użytkownik usunięty
squeeze2

Stewart?

użytkownik usunięty

Też się nie mogę nadziwić. Ach,dziwny jest ten świat :)

użytkownik usunięty

osoba powinna napisac "czemu ONA ma tak wysoka ocene?"
hm moze dlatego ze ludzie tak glosuja ? ; /

użytkownik usunięty

Myślą,że nie wiadomo co.

To było pytanie retoryczne.

squeeze2

dlatego !!!!!!!!!!!!!!!!

dlatego !!!!!!!!!!!!!!!!

KotkaMroku

Hm, czyżby problemy z główką?

squeeze2

haha ;D. Tak,Kotka mroku ma duże problemy z głową.

To prawda.

czekoladoweserce

Masz problemy z glowa

to nie powod do dummy !!!!!!!!!!!!!!

squeeze2

bo nie ma niskiej.............krotko krotko

sonnenEW

Cóż za lakoniczna wypowiedź. Ale nick tłumaczy wszystko.

squeeze2

; ) Cieszę się,że są tu mądrzy ludzie,którzy wiedzą,co to świetna gra aktorska. A nie fanki zakochane w Twilight.

squeeze2

Ale jestem ciekawa ;d.
Co oznacza nick : sonnenEW ?

squeeze2

Też się dziwię. Nie rozumiem, dlaczego niektórzy sugerują, że TO ma
jakikolwiek talent. Chyba po prostu znajomości.

FromUnderworld

Większość osób,która tak uważa,to fanki Twilight ; d.
Tak,to znajomości tatusia.

squeeze2

niby co nick oznacza twoim zdaniem? nawet nie znasz tłumaczenia... ma tatusia który ma znajomosci ale to nie znaczy że wszystko jej załatwia, tak szczerze to większość aktorów ma rodzica lub rodzicow, lub kogoś w rodzinie ze świata filmowego... a Kristen owszem na pewno na poczatku gdy byla dzieckiem pomagal jej ale czy to znaczy ze tylko dzieki niemu jest znana, chociaz zapewne gdyby wiedziala ze bedzie tyle szumu wogol jej osoby to by nie przyjela tej roli zreszta gdzies w wywiadzie cos takiego mowila. Myslicie że kazdy aktor chce być znany niektórzy poprostu chca grać w filmach

sonnenEW

Jak co,nie jestem fanką Twilight,co widać już w moim nicku,ale lubię Kristen za rolę w "Posłańcach","Speak","Azylu"...Pewnie gdyby nie grała w Zmierzchu byłaby inaczej oceniana.Ale ja szanuję wasze zdanie,nie mam nic przeciwko,że jej nie znosicie.

AnnaCleves

A ja się dziwię.W Posłańcach była koszmarna.
Co Ci się w tym filmie może podobać? Oo
Był masakrycznie nudny i nie mogłam doczekać się,aż się skończy.

Jest przeciętna i nikt i nic tego nie zmieni :D

sonnenEW

Ja pier...
jej tata był przy produkcji Zmierzchu. Gdzieś o tym czytałam.Nie na Pudelku!
Pattinson przyszedł na casting,bo wiedział,że tam będzie grała Stewart.

squeeze2

a niby w moim nicku widać że jestem fanką, nawet nie wiecie co oznacza sonnenEW a wymyśłacie głupoty. A tak poza tym to że jestem fanką sagi nie oznacza ze nie jestem obiektywna, wiem że Kristen sporo brakuje do dobrej gry aktorskiej, ale przynajmniej nie oceniam jej wyłacznie po wyglądzie i sławy

sonnenEW

Po Twoim avatarze widać,że jesteś fanką rury i kena Edzia.
Oceniam ją po wyglądzie,grze. Po tym się ocenia aktora.

squeeze2

ale nie po nicku...wiec nie wiem o co wam chodzi a pozatym jaka edzia?

sonnenEW

Edzio=Edward.
Skoro czytałaś Zmierzch,powinnaś wiedzieć,że takiego zdrobnienia użył Jacob w stosunku do Edwarda. I jeszcze: pijawka.

Nie wiem.Ktoś powiedział,że po Twoim nicku to widać.

squeeze2

sory nieskojarzyłam:-D no i własnie chcialabym się dowiedzieć z czym sie tak skojarzył... on i ken? eh

sonnenEW

Ken,dlatego,iż w Zmierzchu strasznie plastikowego z niego zrobili.Jeszcze szminka na ustach. O Geez.

squeeze2

ale bez przesady z tym kenem Zac na codziń używa pomadki:-) i jest ok ale coś ta charakteryzacja się im nieudaje tak właściwie jako Edward Rob mi sie nie podoba

sonnenEW

Ale nie aż tyle.
Zacowi to pasuje,ale nie robienie z Roba jakiegoś super-geja.
Przesadzono z charakteryzacją.

squeeze2

ta Pattinson wiedział bo był w niej zabójczo zakochany OMG czytaj daej pudelka... ta a jej ojciec jest zatrudiony przy kazdej produkcji wszedzie gdzie Kristen jak taj jej wszystko załatwia to czemu synowi nic nie załatwi?

sonnenEW

Nie czytam Pudelka,chyba Ty ;).
Nie przy każdej,ale przy Twilight tak.Pogódź się.

squeeze2

z tym się akurat zgodze w kazdej kolejnej czesci sagi wyglada gorzej

squeeze2

eh............................................................................

squeeze2

Ja dałam jej 1 ... Bo na nic więcej nie zasługuje .

blueberry_4

ja dałam 2.

czekoladoweserce

a ja 1 ; D.

amatorka od siedmiu boleści.Nawet udawać ie potrafi. żaaal.

laura88

* nie.

kurde.Coś sie z moją klawiaturą dzieje. ; <

blueberry_4

Ja wcale jej nie oceniłem bo w skali ocen nie ma "0".

squeeze2

szkoda. Tak to by pewnie wiele osób dało jej 0.
Ja z dobroci serca dałam jej 2. ; )

czekoladoweserce

Już pisałaś. :P

-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------

squeeze2

wiem,ale się powtórzę. ^^''

czekoladoweserce

Być może czekoladoweserce powtarza, żeby wbiło się nam to do głowy ;)
Cóż, życie nie jest sprawiedliwe, a ocena Filmwebu tym bardziej... A szkoda ;/

Vivasco

Innym też.

Tak,niestety. ;/

czekoladoweserce

a moim zdaniem nie jest złą aktorką. Jak ma grać depresje i załamanie nerwowe to robi to dobrze, jak ma być obłąkana -jest a jak namiętna- (jestem dziewczyną więc nie mnie to oceniać ale chyba) też jest. Myślę, że obniżanie oceny to zasługa anty-fanów zmierzchu. trafiłam?;p

Peyton_Sawyer_2

aczkolwiek prawdą jest że na wszelkich konferencjach prasowych i spotkaniach z dziennikarzami wygląda jakby właśnie z pola wracała;p no klasy jej troche brakuje, ale takijej styl być wydaje mi się

użytkownik usunięty
Peyton_Sawyer_2

Jej styl nie ma w sobie smaku. Wygląda jak chłopczyca.

użytkownik usunięty
Peyton_Sawyer_2

A moim zdaniem granie skrzywdzonej dziewczyny to żadna sztuka.
Nie wyszło jej to zupełnie.
Sofia Vassilieva na przykład grała w ,,Bez mojej zgody'' dziewczynę chorą na białaczkę- poradziła sobie znakomicie.
A Stewart w ,,Speak'' była taka mała,chuda i brzydka,że odechciewało zobaczyć ten film do końca. Ale jakoś przetrwałam.
Nie jest namiętna. Czy to było seksowne w New moon,gdy powiedziała do Edwarda: pocałuj mnie? Absurd.
Obniżanie oceny? A co ? Może powinna być na 1 miejscu top aktorki,co?
Wyżej niż Meryl Streep i Helena Bonham Carter,ta?
Ja jestem fanką książek Meyer,ale nie filmu,nie.Uważam,że film jest gorszy od gówna.

Bazujesz w tym momencie wyłącznie na jej wizerunku ukazanym w sadze. Ja mówiłam bardziej o Cake Eaters. A jak była młodsza to całkiem szybko ganiała się z psycholami po domu (Panic room). A co do gówna...no nie wiem, nie kosztowałam nie powiem czy jest dobre czy złe.

Peyton_Sawyer_2

Ale fakt, mina gdy mówi " may I ask for something...kiss me...("zmysłowy" szept)" jest śmieszna. W tym momencie miała być chyba podniosła atmosfera a ja się śmiałam- to muszę Ci przyznać;)