******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** ********************
osoba powinna napisac "czemu ONA ma tak wysoka ocene?"
hm moze dlatego ze ludzie tak glosuja ? ; /
; ) Cieszę się,że są tu mądrzy ludzie,którzy wiedzą,co to świetna gra aktorska. A nie fanki zakochane w Twilight.
Też się dziwię. Nie rozumiem, dlaczego niektórzy sugerują, że TO ma
jakikolwiek talent. Chyba po prostu znajomości.
niby co nick oznacza twoim zdaniem? nawet nie znasz tłumaczenia... ma tatusia który ma znajomosci ale to nie znaczy że wszystko jej załatwia, tak szczerze to większość aktorów ma rodzica lub rodzicow, lub kogoś w rodzinie ze świata filmowego... a Kristen owszem na pewno na poczatku gdy byla dzieckiem pomagal jej ale czy to znaczy ze tylko dzieki niemu jest znana, chociaz zapewne gdyby wiedziala ze bedzie tyle szumu wogol jej osoby to by nie przyjela tej roli zreszta gdzies w wywiadzie cos takiego mowila. Myslicie że kazdy aktor chce być znany niektórzy poprostu chca grać w filmach
Jak co,nie jestem fanką Twilight,co widać już w moim nicku,ale lubię Kristen za rolę w "Posłańcach","Speak","Azylu"...Pewnie gdyby nie grała w Zmierzchu byłaby inaczej oceniana.Ale ja szanuję wasze zdanie,nie mam nic przeciwko,że jej nie znosicie.
A ja się dziwię.W Posłańcach była koszmarna.
Co Ci się w tym filmie może podobać? Oo
Był masakrycznie nudny i nie mogłam doczekać się,aż się skończy.
Jest przeciętna i nikt i nic tego nie zmieni :D
Ja pier...
jej tata był przy produkcji Zmierzchu. Gdzieś o tym czytałam.Nie na Pudelku!
Pattinson przyszedł na casting,bo wiedział,że tam będzie grała Stewart.
a niby w moim nicku widać że jestem fanką, nawet nie wiecie co oznacza sonnenEW a wymyśłacie głupoty. A tak poza tym to że jestem fanką sagi nie oznacza ze nie jestem obiektywna, wiem że Kristen sporo brakuje do dobrej gry aktorskiej, ale przynajmniej nie oceniam jej wyłacznie po wyglądzie i sławy
Po Twoim avatarze widać,że jesteś fanką rury i kena Edzia.
Oceniam ją po wyglądzie,grze. Po tym się ocenia aktora.
Edzio=Edward.
Skoro czytałaś Zmierzch,powinnaś wiedzieć,że takiego zdrobnienia użył Jacob w stosunku do Edwarda. I jeszcze: pijawka.
Nie wiem.Ktoś powiedział,że po Twoim nicku to widać.
sory nieskojarzyłam:-D no i własnie chcialabym się dowiedzieć z czym sie tak skojarzył... on i ken? eh
Ken,dlatego,iż w Zmierzchu strasznie plastikowego z niego zrobili.Jeszcze szminka na ustach. O Geez.
ale bez przesady z tym kenem Zac na codziń używa pomadki:-) i jest ok ale coś ta charakteryzacja się im nieudaje tak właściwie jako Edward Rob mi sie nie podoba
Ale nie aż tyle.
Zacowi to pasuje,ale nie robienie z Roba jakiegoś super-geja.
Przesadzono z charakteryzacją.
ta Pattinson wiedział bo był w niej zabójczo zakochany OMG czytaj daej pudelka... ta a jej ojciec jest zatrudiony przy kazdej produkcji wszedzie gdzie Kristen jak taj jej wszystko załatwia to czemu synowi nic nie załatwi?
Już pisałaś. :P
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------
Być może czekoladoweserce powtarza, żeby wbiło się nam to do głowy ;)
Cóż, życie nie jest sprawiedliwe, a ocena Filmwebu tym bardziej... A szkoda ;/
a moim zdaniem nie jest złą aktorką. Jak ma grać depresje i załamanie nerwowe to robi to dobrze, jak ma być obłąkana -jest a jak namiętna- (jestem dziewczyną więc nie mnie to oceniać ale chyba) też jest. Myślę, że obniżanie oceny to zasługa anty-fanów zmierzchu. trafiłam?;p
aczkolwiek prawdą jest że na wszelkich konferencjach prasowych i spotkaniach z dziennikarzami wygląda jakby właśnie z pola wracała;p no klasy jej troche brakuje, ale takijej styl być wydaje mi się
A moim zdaniem granie skrzywdzonej dziewczyny to żadna sztuka.
Nie wyszło jej to zupełnie.
Sofia Vassilieva na przykład grała w ,,Bez mojej zgody'' dziewczynę chorą na białaczkę- poradziła sobie znakomicie.
A Stewart w ,,Speak'' była taka mała,chuda i brzydka,że odechciewało zobaczyć ten film do końca. Ale jakoś przetrwałam.
Nie jest namiętna. Czy to było seksowne w New moon,gdy powiedziała do Edwarda: pocałuj mnie? Absurd.
Obniżanie oceny? A co ? Może powinna być na 1 miejscu top aktorki,co?
Wyżej niż Meryl Streep i Helena Bonham Carter,ta?
Ja jestem fanką książek Meyer,ale nie filmu,nie.Uważam,że film jest gorszy od gówna.
Bazujesz w tym momencie wyłącznie na jej wizerunku ukazanym w sadze. Ja mówiłam bardziej o Cake Eaters. A jak była młodsza to całkiem szybko ganiała się z psycholami po domu (Panic room). A co do gówna...no nie wiem, nie kosztowałam nie powiem czy jest dobre czy złe.