Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** ********************

Peyton_Sawyer_2

Nie,naprawdę uwierz mi,że nie.
Wcześniej przed sagą Zmierzch oglądałam Speak i w świecie kobiet,a potem inne filmy z nią.

Proszę... to jest nic nadzwyczajnego.
Dakota Fanning gra dużo lepiej.

czekoladoweserce

obejrzałam adventurland jak się nie mylę z nią i film był tak beznadziejny że to jej gra aktorska wg mnie tam świeciła więc chyba nie jest najgorzej:) Ale nie powiem, że jest moją ulubioną aktorką...wg mnie nikt nie pobije "mistrzyni paradoksu" Sandry Bullock- młoda i zdolna oraz zachwycającej Diane Keaton

Peyton_Sawyer_2

Ja bym nawet Sandry Bullock nie porównywała do takiego dzieciaka ;).

czekoladoweserce

Każdy od czegoś zaczyna:) Ale fakt, inna ranga.

czekoladoweserce

Sandra Bullock to głupia kurwa.

squeeze2

:) zależy jak dla kogo ;).
Dla mnie jest utalentowana i piękna.

czekoladoweserce

A to już nie moja wina.

squeeze2

Sandra Bullock jest utalentowana w końcu dostała upragnionego oscara ale to temet o Kristen...

sonnenEW

Ja nie piszę, że nie jest utalentowana, tylko że to głupia kurwa. Zresztą Oscara dostała bo jest ulubioną gwiazdką Amerykanów, a nie za jakieś ponadprzeciętne zdolności.

squeeze2

ulubienica tylko tyle lat czekała na nagrode, a ty wiesz wogóle co oznacza słowo kurwa? eh

sonnenEW

należy jej się :).

Ja ją lubię.

sonnenEW

Ja wiem, ale jeśli ty nie, to spójrz w lustro. :P

squeeze2

Ludzie może trochę kultury? Nie lubisz? luz, ale skąd wiesz że jest "kurwą"? Pokażcie klasę.

Peyton_Sawyer_2

faktycznie,lekka przesada.

squeeze2

squeeze2 lepiej ty ogladnij sie dokładnie w lustrze ale uważaj by nie pękło czy ktos cie wyzywa? moze lepiej zmień forum