Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

...aktorką jest fatalną? FATALNĄ?!?! No do kwadratu! Sześcianu! Potęgi n-tej! Jest tak sztuczna, że aż żal dupę ściska. Przecież ta dziewczyna grać nie umie! Zero talentu aktorskiego! Kto ją wybierał do hitu, którym jest "Zmierzch". Bardzo przepraszam, ale dla mnie naprawdę jest fatalna! Jako aktorka oczywiście, ale ładna jest.

Dziewczynka_bez_zapalek

No widać że tu wypowiadają się dzieci które książki nie czytały. Najpierw przeczytaj książkę a potem się wypowiadaj.

Oddball

a dzieci czytały czytały książeczki ;p

camillamcr

No jak w innym temacie widać. Polacy to strasznie zrzędliwy naród. Czepiacie sie jej bo jej zazdrościcie xd

Oddball

a ty jesteś bardzo nieskomplikowaną istotą, to, że jej nie lubimy to od razu znaczy że jej zazdrościmy tak? zazdrościć to można ładnej, zdolnej aktorce a nie jej

camillamcr

Poprostu obejrzyj z nią inne filmy, i wtedy się wypowiadaj.
Z takim nastawianiem, że 'Kristen grac nie umie' nie wyciągniesz z tego żadnych wniosków, niestety.

camillamcr

Dokładnie, przeczytajcie a potem sie wypowiadajcie ! Bo większosc ludzi obejrzała i sa zachwyceni, och i ach jaki to Zmierzch wspaniały.nie prawda.Ja osobiscie byłam po filmie rozczarowana. Wgl. mni nie podszedł.Na NM nudziłam się, przewidywalny, aczkolwiek książkową sage uwielbiam.Co do sktrostwa Kristen, hmm, ona tylko wizualnie pasuje do Belli.Bo ona sama powiedziął, ze bez urazy dla fanów, ale jej sie saga nie podoba.Nie powinna w tym grać, nie rozumie postaci.Bella nie jest fajtlapowata i nie ma miny cięrpiętnicy i nie boi sie wszystkiego.wg, mnie Bella miała swoje zdanie.Nie dla Kristen jako Belli ! Choc wyglada jak ona..
Widziłamam wszysko za życie, azyl.W Azylu była znośna, w wszystko za zycie.Ona wg. mnie knoci swoje role. Ma jedną mine przec cały film.Nie chcę być wredna tylko tak uwazam.

trelemorele123

dokładnie czytałam i troche się z Tobą nie zgadzam.Bella jest typem
niezdary więc jest fajtłapowata,często myśli nad własciwym zachowaniem nad
ruchem własnie przez tą niezdarność,boi sie być w centrum uwagi i stad
niezadowolona mina.Myśle że tu akurat trafiła z miną cierpiętnicy...i tak
Bella miała swoje zdanie w książce ale i w filmie jest to widoczne.a film
naprawde rozczarowuje bo wiele z książki odjęto ,pozmieniano wiele
wydarzeń.To nie jest wina gry aktorów a zamysłu twórców.

Rudolfik

No wybacz,ale gdyby wiecznie była niezadowolona jak Stewart,Jake by jej nie chciał. ;)

camillamcr

Beznadziejną aktorką jest????????? Niby czemu??? W zmierzchu zagrała super i innych filmach też!!! Nie masz powodu żeby tak twierdzić!!!!!!

Dziewczynka_bez_zapalek

Widzieliście ją w filmie typu "Zmierzch" lub "Księżyc w nowiu" i mówicie, że jest beznadziejną aktorką ? A widzieliście może film "Posłańcy" ?
Wg mnie zagrała tam dobrze.

użytkownik usunięty
Dziewczynka_bez_zapalek

uważam że jeśli chodzi o wygląd to go ma tak samo jak z talent pomyslcie sami czy jak byłaby tak beznadziejną aktorką jak większość mówi to czy grałaby w tylu filmach które tak naprawdę są dobrej jakości? zresztą jest jeszcze młoda i to oczywiste ze się rozwija w aktorstwie, uczy się z każdym filmem czegoś nowego wiec za pewien czas może i bd można powiedzieć ze jest aktorka wybitna. wiec uważam że jeśli chodzi o nią to większość osób krytykuje ją niestety z zazdrości...

może nie do końca z zazdrości, bo ja np. nie trawię Vanessy Hudgens, i nie ma to nic wspólnego z zazdrością :p
faktycznie jest młoda, ale zagrała już w duzej ilości filmów, jak na swój wiek.

Dziewczynka_bez_zapalek

oj zgadzam się. zmierzch jeszcze jakoś dało się oglądać, ale księżyc w nowiu to już porażka totalna. ta dziewczyna nie potrafi grać. jest sztuczna, garbi się a uśmiech ma jakby zaraz miała zemdleć. nawet w jumperze gdzie miała malutki epizod jak ją zobaczyłam zwijałam się ze śmiechu. chwała, że nie położyła tak dobrego filmu jak wszystko za życie bo tego już bym jej nie wybaczyła. ale i tak jako całokształt to fatalnie...