Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Dzięki Wam dziewczyna ma niezłą promocję na filmwebie :P ponieważ w showbiznesie panuje zasada "nie ważne jak mówią, ważne żeby w ogóle mówili" Kristen powinna być Wam wdzięczna!!!

użytkownik usunięty
iloveit

Dobra. Koniec żartów.

Przyznaj się, że jesteś czekoladoweserce.
Nie będziemy się śmiać. :<
I tak już znamy prawdę.

Nie mam się do czego przyznać.
Ale Ty może tak :)?

użytkownik usunięty
iloveit

Mi wystarczy jedno konto.
Nie potrzebuję improwizować . ;)

elmirka27

A wymyśla dziewczę, kombinuje, 'jak koń pod górę' :) aż jestem ciekawa co wymyśli znowu :D

Camilla3

O,a ja jestem ciekawa co Wy wymyślicie. :D

elmirka27

Widzisz, jak się 'cudownie' uzupełniamy :)

Camilla3

O tak.widzę.; )

elmirka27

No dokładnie, my przyjmiemy to ze spokojem, nie wstydź się :)

Camilla3

niczego nie muszę się wstydzić. ;)

elmirka27

Dlaczego cały świat ma nam współczuć i przejmować się (jak sama napisałaś)naszą tragedią? Ciekawe czy wszystkie nasze "gwiazdy" słały kondolencje do USA po 11 września - tragedii o wiele większej. Zajmij się najpierw własnym podwórkiem. :P

Auley

o,przepraszam bardzo- to było do mnie?

Tylko,że wiele gwiazd złożyło kondolencje,ale niektórych to nawet nie obeszło. Zajęłam się swoim podwórkiem,dziękuję.

iloveit

Za co jestem (lub nawet "jeśmy") wdzięczny. ;)

Auley

A ja nie. :)

O,naprawdę dodałeś 'The runaways' do ulubionych filmów?Ciekawe czy oglądałeś. Tak przy okazji. (;

iloveit

Nie oglądałem. Od dawna jestem fanem zespołu i wszystko z nimi związane uważam za "ulubione". I to chyba tyle w tym temacie. :)

Auley

A skąd wiesz,że będzie dobry?
Dla mnie dziwne jest dodawać film,który może być słaby,tylko dlatego,że jest się fanem zespołu.

iloveit

Nie wiem czy będzie. Nie każdy film, który się lubi jest z miejsca dobry. Inaczej ludzie nie uczęszczaliby na tak przytłaczającą ilość kiepskich filmów do kina. ;)
Dla mnie jest to całkiem normalne. Urodziłem się zbyt późno żeby mieć okazję pójścia na koncert, przeczytania artykułu w gazecie, obejrzenia plakatu lub zrobienia czegokolwiek innego, więc każdą okazję do bliższego poznania "The Runaways" uważam za jedyną w swoim rodzaju. ;)

elmirka27

Nie ważne czy w Polsce, Chinach czy Meksyku (kraje dobrałam zupełnie przypadkowo), ale ważne, że ma dziewczyna promocję, jak się o niej mówi to osoby niezdeklarowane co do sympatii czy antypatii kiedyś tam wybiorą się do kina na film, w którym gra ponieważ coś tam słyszeli... :P
Jej nazwisko pojawia się tak często, że z samej ciekawości ludzie będą chcieli zobaczyć "o co chodzi", a to już promocja i to nie istotne, że tu w Polsce, bo kasa z biletów trafia do producentów, a oni będą ją angażować bo jest z tego zarobek :D

elmirka27

Wybiła się na Twilight.

iloveit

o esu....Batmanowa...tfu...Madein...czekoladowe wróciła ;/

keshia21

Idiotko, nie mam nic wspólnego z love coś tam.
No cóż. Ale dziecko nie zdaje sobie z tego sprawy,że może być inaczej. ;)
Gratuluję.

czekoladoweserce

Gówniaro nie nazywaj mnie idiotką, bo sama nią jesteś.
Pisz sobie co chcesz, mi to koło d**y lata kim lub czym jesteś, ale wypraszam sobie takie epitety! Kumasz??? Czy trzeba ci to narysować?

keshia21

hahahaha. :D

elmirka27

No tak, keshia21, też jestem wstrząśnięta tym widokiem :(

Camilla3

Dzieciaku,fanko Brendy Song,spadaj stąd.

elmirka27

nie ma wątpliwości ile jeszce razy bedziesz zmieniać konta?madeinjapan, czekolada itd. to dziwne godzinami przesiaduje np. madeinjapan, nagle znika pojawia sie czekol, pozniej ona godzinami siedzi na forum i znika o matko przeciez to załosne, taka sama pisownia... naprawde idiotyzm, a Kristen ma normalny nos, normalne usta, normalne nogi,wiec nie wiem o co ci chodzi, a pozatym masz tyle zarzutów do Kristen a ty uwielbiasz min. Megan przeciez ona takie głupoty wygaduje, eszystko by tylko o niej pisali

sonnenEW

O. SonnenEW,a może Ty jesteś Camillą,keshią itp. :(?
Bo macie taki sam styl pisania. :(

Nie. Też uważam,że ma paskudny klukon i nie ma ust.
Megan jest lepsza od Kris. Kobieca,seksowna. Ale niektórzy nie wiedzą co to jest seksapil. :(

elmirka27

No dokładnie, Megan, oprócz ładnej figury, nic sobą nie reprezentuje. Gdyby Kristen poszła pod skalpel, też miała by wielki biust, usta, idealny nos. Ale co z tego, jak byłaby kolejną Barbie, bez wartości.
A co do tych jej kont, to szkoda mi słów...

Camilla3

A gadałaś kiedyś z Megan?
Jej mąż sądzi,że jest mądra,zdolna. Głupiej baby nikt by nie chciał.
To,ze w filmach gra głupie lalki,nie znaczy,że taka naprawdę jest.

czekoladoweserce

A ty 'gadałaś' kiedyś z Megan? No to jest argument, bo przecież ona ma męża, a jak ma męża tzn że jest mądra. Żałosne...

keshia21

Jej mąż mówił podobno,że jest taka młoda,a można z nią porozmawiać jak niezwykle mądrą osobą. ;)
Gwarantuję,że głupiej to on by nie chciał.

elmirka27

fajnie ze nie robi operacji, i mam nadzieje ze pomimo tego co o niej wypisuja nie zmieni sie a co do tych kont to... nie ma co popadać w obsesja:-) jezeli to prawda to widac jaka niedojrzała osoba jest...

sonnenEW

Chyba Ty,dzieciaku. :<

A może zrobi? :( Skąd wiesz jaka będzie za 10 lat?
Na razie też aniołkiem nie jest i ćpa i pali.

czekoladoweserce

O. I robi wielkie halo,bo nie przyzna się,że jest z Pattinsonem. ;(
Przecież to widać,że kręcą za sobą. A ona robi z tego wielką tajemnicę,by był większy rozgłos. :(

elmirka27

Znowu, gniocie jeden wyganiasz wszystkich z forum?

Camilla3

Tak. :)

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

kur** . a ty gadałaś Kiedyś z Kristen że tak doskonale wiesz jaka ona jest? a może gadałaś z Pattinsonem i on powiedział Ci że sa razem tylko, że sie nie ujawniają bo lubią uciekać przed paparazzi i szurniętymi obskakującymi ich fankiami, bo lubią rozgłos wokół siebie! wszechwiedząca nadrzędna istoto! oświeć mnie bo zaraz zdechne!

za dużo przyjaciół to ona nie ma.:< podobno w szkole jej dokuczali,bo była taką miągwą.
A na fotach widać,że czują do siebie miętę.Więc nie przeklinaj i nie wciskaj mi kitu . ;)

elmirka27

W ogóle to ja pierwsze słyszę, że ona ma męża, nigdy o tym nie pisali, może powiesz kim on jest?

Camilla3

właściwie jeszcze narzeczony: Brian Austin Green.
Ale ona ma 24 lata,a on 37,więc jest dużo starszy. ;)

użytkownik usunięty
Camilla3

ale powiedz mi czego to dowodzi że jej mąż (jak sama czekoladoweserce stwierdziła) PRAWDOPODOBNIE powiedział że jego żona jest inteligentna? tak samo moze powiedziec wielki playboy Hugh Hefner o swoich ciziach które żyja za jego pieniadze w zamian za sex. myślisz że one też sa inteligentne? szczerze wątpie!

Megan ma cięty język,a ja tą informację gdzieś czytałam,ale nie wiem czy to prawda.
Poza tym,jest starszy sporo o niej [13 lat] i głupiej ździry by nie wziął. Operacje,playboy itp. traktujecie jak zbrodnię.
Krycha to aniołek,chociaż ćpa i pali fajki.

czekoladoweserce

O. Mąż Megan jest reżyserem i producentem filmowym,czyli głupi nie jest.Jest wykształcony.

czekoladoweserce

*narzeczony. ;)

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

to że jest wykształcony to nic nie oznacza. Tiger Woods tez jest wielkim taktykliem golfa co wymaga inteligencji ale to nie oznacza ze wciaz nie sa facetami. skoro Tiger moze byc seksoholikiem rownie dobrze maz Megan moze byc z nia tylko dlatego ze ma zajebiste ciało. ilu jest takich facetów na swiecie. Miliony!

Na zdjęciach widzę,że oni są w sobie zakochani. Wątpię,że chciałby ją wykorzystać.
Ale fani Kristen zawsze znajdą jakiś pretekst,oczywiście. ^^

czekoladoweserce

I co z tego, ze pali. Może, stać ją, chce to pali. Ja też palę i co? Buuu jestem straszna...Operacje plastyczne wywołują więcej szkód w organizmie niż fajki. Zresztą kogo to obchodzi co robi jakaś Megan, to jest forum Kris, a jak chcesz porozmawiać o tej drugiej to idź na jej forum...
Tak, tak wiem. Nigdzie nie pójdziesz, chcesz tu być i masz prawo itd itp.
A co do starszego faceta, męża, nie męża...to większość pustych ślicznotek leci na kase,a panowie na...no właśnie na ślicznotkę, dobrą w łóżku;p

użytkownik usunięty
keshia21

dlatego ciesze się że dorosłe osoby uczęszczają na forum. wiedzą co powiedziec a nie pieprzyc głupoty!

ciągle te same osoby: kesha,GETUp_,cieszymich,Camilla,SonnenEW albo weramg. :)

keshia21

Papierosy dla mnie to masakra. :<
No i co z tego,że Megan ma operacje? Ona jedna? Phi.

Nie. Bo jeszcze żyjesz po operacjach,a fajki sprawiają,że jest rak.
Bronisz ćpunki Stewart,bo sama to robisz. :) Och,teraz już wszystko rozumiem.
Zostaję.

Facet Megan naprawdę kocha. Ona jego też.Więc odpuść.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

skąd Ty to możesz wiedzieć, że on ją kocha. zastanów się? tak samo nie możesz wiedzieć czy Kristen to ćpunka. naprawde wirzysz w wszystko co napiszą na kozaczku, pudelku czy tam jeszcze innego plotkowego śceirwa?