Dzięki Wam dziewczyna ma niezłą promocję na filmwebie :P ponieważ w showbiznesie panuje zasada "nie ważne jak mówią, ważne żeby w ogóle mówili" Kristen powinna być Wam wdzięczna!!!
Na necie jest mnóstwo fot,gdzie Krycha jara. ;D
Boże,jeszcze to imię ma takie brzydkie. ;< geez.
Jestem spostrzegawcza.A na fotach widzę,że on ją kocha. :)
Patrzy w nią zauroczony.
Wzruszyłam się strasznie. Naprawdę kocha???
Ożesz kurde, palę fajki więc jestem ćpunką...to mi pojechałaś strasznie...Stewart pewnie też by się załamała.
Zostań. Uwielbiam twoje (pół)inteligentne odpowiedzi
A ty na pewno wiesz lepiej niż on...pfff.
Oj znowu mnie strasznie uraziłaś, jak mogłaś. Chyba się załamię....
na zdjęciu przecież tak dokładnie eidac jaka jest zawartość fajki? oczywiście. kto normalny jara zioło z drewnianiej fajki. masz pojęcie dziewczyno naprawde!
Operacje to więcej szkód niż fajki? dobre<buahaha> Jak widzę palacza to nawet nie mam ochoty go poznawać, dym działa na mnie jak płachta na byka, nie rozumiem co w tym świństwie jest fajnego, człowiek śmierdzi, oddech mu śmierdzi, ani takiego pocałować ani nic, fee,, zęby żółkną, włost matowieją, serce staje, macie mniejsza wydolność oddechowąc... wymieniać dalej?
Nie musisz...Już to wszystko słyszałam ;] Człowiek nie śmierdzi jak się myje, używa pasty do zębów (wybielającej, żeby nie żółkły), nitki i płynu do płukania ust, chodzi do dentysty. Co do włosów to nie zauważyłam żeby mi matowiały, a kondycję mam dobrą.
Poza tym kogo obchodzi moje palenie ;p
Co do operacji to plastycznych (bo o takich mowa) to usuwanie tłuszczu, żeber, zmniejszanie/ powiększanie nosa/piersi/tyłka, czy nawet takie zabiegi 'kosmetyczne' jak botoks we wszytko co się da... taaak. Bardzo nieinwazyjne zabiegi. Nie ingerujące w organizm i nie wyniszczające go...
Ale po tym się nie umiera. :) Są tyko komplikacje wyglądu.
A po fajkach jest rak.
I tak cera po fajach jest słaba,zęby szarzeją.
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80537,7317985,Miss_Argentyny_zmarla_po_ operacji_plastycznej_posladkow.html
Czyżby?
A rak, to rak Na coś trzeba umrzeć...
no taak, na początku nie, ale jak palisz powiedzmy tak już 5, 10 lat to nic Ci nie pomoże:D
Oj tam,oj tam;] Palę bo lubię (tak mawiają najstarsi Indianie)Nie paliłam 2miesiące, ale...no właśnie;]
Zresztą zostawmy moje palenie w spokoju. Jeszcze mnie stać wiec korzystam...
Narzeczony. Oczywiście panna Camilla3 zawsze się czegoś czepia. :)
Żałosne.
Myślałam,że to jej mąż już,więc się do tego stwierdzenia przyzwyczaiłam.
ja za nią nie przepadam i się z tym nie obnoszę. ani mnie ona nie ziębi ani
nie grzeje. jak sobie jest to niech będzie.
sonnenEW to jedna i ta sama osoba nie bawie się w takie dziecinne zabawy jak ty, i co że pali miliony ludzi pali nałóg i już, co to palacz jest gorszy czy co...a co do Megan to dziwne by jej narzeczony powiedział że jego dziewczyna jest idiotką nie twierdze że jest no ale takie głupoty wypisujesz czekoladko...A Kristen może i kiedyś zrobi operacje, a to że ma mało przyjaciół nie znaczy że jest jakąś głupia osobą czy coś tam... lepiej mieć 1 prawdziwą przyjaciółke niż 10 udających że są nimi a to że miała problemy z rówieśnikami to nie jej wina każdy może zostać ofiarą, a po za tym zagrała u boku gwiazdy więc jej zazdrościli...