Do wszystkich zazdrosnych lasek wasza zazdrosc was zabija . Moze Kristen nie jest aktorka tak dobra jak Jolie albo Kidman . Radze zobaczyc niemiecki film niemiecy aktorzy sa tragiczni mlodzi szczegolnie . Pozdro i zycze oby tak dalej z wami .
Kotko mroku,Ty już się popisałaś w tematach o Kristen.
Nie zwracaj nam uwagi.
Niemieckie filmy? Nie masz racji.
A n. świetny film ,,Dom dusz'' z Meryl Streep? Błagam.Nie ośmieszaj się do reszty.
Nie mamy czego jej zazdrościć.Tylko mówimy,jak fatalną jest aktorką.
Zamiast Jolie wolę Megan Fox-jest piękniejsza.
I podobała mi się jej gra w ,,Zabójczym ciele'' . Sam seks.
nie no juz lepiej nie mogłas wymyslić Megan OMG! i jakiekolwiek aktorstwo, upodabnia sie do Jolie i tyle
Oh,tak :). A Stewart jest taka cudowna i tak wspaniale gra! Nie ma sobie równych.
Puknij się mocno w główkę,nastolatko.
Megan nie upodabnia się do żadnej Jolie! Nie widzę żadnego podobieństwa.Megan odrzuciła propozycję zagrania Lary Croft,dlatego,że porównywano ją do Jolie!
chyba ty jestes nastolatka! może nie jest podobna http://www.judiciaryreport.com/images/megan-fox-angelina-jolie-7-13-09.jpg przynajmniej z wygladu
piszemy że Kristen nie jest dobra aktorka ok zgadzam się z tym no ale żeby dawać za przykład Megan totalnie was porabało
mnie nie :-) jak juz się mówi o dobrym aktiorstwie to jest paru aktorów którzy sietnie graja a tu wyskakuja z Vanessa, Megan
Ależ uwierz mi,tak.
A Kryśka jest świetna? Megan świetnie sobie radzi.
Vanessa nie jest utalentowana jeśli chodzi o grę aktorską,ale filmy z jej udziałem są niezłe.Poprawiła się, w ,,Bandslam'' gra całkiem,całkiem.
nie KRISTEN NIE JEST SWIETNA AKTORKA a Van wczym grała oprócz tego nowego filmu i High...jej nie chcą a w Kristen cos widzą
Nie chcą? Dostaje ciekawe propozycje.
Niedługo zagra w ,,Sucker punch'' z moją Emily Browning! ;d
Na pewno pokaże co potrafi,bo tematyka filmu jest trudna.
"czyzby Batmanowa znów zmieniła nick?" hahaha ;D wydaje mi się, że tak;P
a dla tych, którzy wiecznie powtarzają tę samą nudną gadkę: "otwarta buzia, w ogóle się nie śmieje" mam fajny filmik. To jest wywiad zrobiony w celach promocyjnych filmu "The Runaways". Obejrzyjcie sobie mniej więcej od 2:20. Nie widzę, żeby Kris miała otwartą buzię, ani żeby się nie śmiała...
http://www.youtube.com/watch?v=JBNdWx6Cjd0&feature=player_embedded
a co do Megan Fox. za przeproszeniem: posrało Was????!!! to jest nieudana podróba Angeliny Jolie. Kolejna laska, która załapała się do Hollywood i myśli, że jest niewiadomo kim... nie chodzi tu o podobieństwo w twarzy, ale w stylu. Nie widzicie, że marnie próbuje naśladować Jolie??!
http://ansam518.files.wordpress.com/2009/09/megan-fox-or-angelian-jolie1.jpg
http://www.inmirror.com/files/imagecache/thumbnail/files/images/angelina_jolie-m egan_fox.jpg
http://estilosdemoda.com/wp-content/2009/07/megan-fox-angelina-jolie.jpg
widziałam ją w Transformersach i nie mam do jej gry nic przeciwko, ale strasznie mnie drażni jej osoba. Kristen w przeciwieństwie do niej nikogo nie udaje i jest sobą.
Puste dziewczynki,naprawdę mi Was żal.
W tym wywiadzie Kristen ciągle kręci głową i sapie.
W filmie też tak będzie. Mogę się założyć.
To Ciebie posrało,dziecko.
Ona nie chce,by porównywano ją do Jolie! Ogarnij się.
Mnie drażni Stewart. Nawet nie próbujcie ją porównywać do Fox,bo to jest śmieszne. Fox ma klasę i talent. A Stewart to żałosny babochłop,gwiazdka Twilight i całej tej kupy.
Czemu niektórzy ludzie nie mogą zrozumieć , że krytyka nie zawsze oznacza zazdrość ? Ja niczego jej nie zazdroszczę . Nie mam czego . Już nawet pominę to , że ust nie może zamknąć . Chodzi tutaj o grę aktorską : ona nawet przekonująco krzyknąć nie potrafi ... Proszę Cię ... Już jak oglądałam Zaturę , to się z niej śmiałam , że buzi nie zamyka . xd Sama nie wiem kto jest bardziej przekonujący w swej roli : Miley Cyrus w roli Hanny Montanny , czy Kristen W roli Belli Złom ...
Właśnie też nie wiem czemu.
Ubzdurali coś sobie i dalej żyją w swoim marnym przekonaniu.
Szczerze... nie dziwię się,że powstają parodie Twilight= Belka Słoń i Edward Kurwen. ;D.
Miley Cyrus jest bardziej już przekonywująca.
ja pi.... co wy z ta jej otwarta buzią. No nie czy ty czekoladoweserce potrafisz dawać za przykład dobrego aktorstwa gwiazdki disneya żenada
I jeszcze jaka żenada. ;O!
A Ty to potrafisz wziąć za przykład dobrego aktorstwa i dobrej roli Belkę Słoń .; D.
jasna cholera wparu filmach dała rade ale nie uwazam ze jest przykładem dobrego aktorstwa a ty czepiasz się Kristen a wyskakujesz z disneyem
Co Ty masz cholera do Disneya?
Miley skończyła z ,,Hannah Montaną''. Niedługo ukarze się w polskich kinach film z nią: ,,The last song''.
Raz gadasz,że dobrze gra,a teraz gadasz,że nie jest dobrą aktorką. ;/.
fuck.
Ta Miley ie jej bardzo ambitna rola która został zjechana przez krytyków, Pisze po raz ostatni Kristen jest słaba aktorką jak dla mnie ale w dwóch wyrzej wymienionych prze ze mnie filmach moim skromnym zdaniem zagrała dobrze
Skoro jest słabą aktorką,to WE WSZYSTKICH powinna grać słabo.
Kiedyś mówiłaś,że nie wyobrażałabyś sonie innej Belli.Czytałam.
Poza tym,Twój avatar wiele tłumaczy.
Gdzie to czytałaś o Miley? W Bravo? O ile się nie mylę,tam o tym pisali.I że Miley schudła. Wiem,bo siostra mi dała do poczytania.Jak mi się nudziło . ; )
Zobaczymy jakie opinie będą w Polsce.
bravo to ty czytasz nie pamietam gdzie zaapewne w necie, niekoniecznie w kazdym filmie zły aktor gra zle są lepsze i gorsze kreacje, a co do Belli to pasuje idealnie ale to nie znaczy że zagrała nie wiadomo jak swietnie ta role. Poprostu pasuje do takich ról zagubiont=ych, zbuntowantch, niesmiałych owszem robi takie same miny no ale cóż
Uspokój się.Ja tylko stwierdzam fakt.
Idealnie? Śmieszne. Oczywiście,fanko Kena i Belki.
Bella nie była nienormalna. Była słodka,naucz się w końcu!
Obudź się! Skoro nadal sądzisz,że Bella była trupio-blada,wręcz niezdrowo,to jesteś w wielkim błędzie.
Jacob w Przed świtem mówił:
,,Nadal miała miękką,ciepłą skórę o BRZOSKWINIOWYM [!] odcieniu i oczy barwy czekolady.Jej serce ciągle biło-dziwnie nierytmicznie,ale biło.Pomyślałem,że to chyba tylko piękny sen,z którego przyjdzie mi się zaraz obudzić'' [...]
Bella była ciepłą osobą.
Kristen nie ma tego w sobie,nie potrafi zagrac płaczu,radości.Nic.
Kolejny cytat z Przed świtem;miłość Belli do dziecka:
,,Oczywiście,że jesteś szczęśliwy,mój maleńki-zagruchała,głaskając się po brzuchu i płacząc z radości.-Jakże mogłoby być inaczej?
Przecież wiesz,że jesteś kochany,a w brzuszku u mamusi jest ci tak cieplutko i bezpiecznie.Och,mój mały EJ!Moja gwiazdeczka.Tak bardzo Cię kocham''.
Piękny cytat,aż się wzruszyłam. T.T
aktor powinien umiez zagrać dana role, a z tego co ty piszesz to dla ciebie role Belli powinna zagrać aktorka o takim samym wygladzie , wzroście , charakterze OMG,
Poza tym,wszyscy uważali Bellę za bardzo ładną. Miała coś w sobie.
Tylko ona sam twierdziła,że jest przeciętna.
Ale to było nieprawdą. Ja też sądzę,że nie jestem wybitnie ładna :).
Ale inni sądzą co innego.
A Ciebie zabija Twoja głupota.
Nawiasem mówiąc, przy najszczerszych chęciach nie mogę zrozumieć, dlaczego kiedy dziewczyna krytykuje jakąś aktorkę, od razu jest oskarżana o zazdrość. To już nie można wyrazić własnego zdania? Zlitujcie się i wymyślcie lepszy argument, ten jest już lekko zużyty.
"nie musisz przeklinac, to swiadczu o tobie... bla bla bla "
bez przesady . powtarzam : to tylko film !
jaki niby hit ?
No to widocznie Ty jesteś hot 13,bo jeszcze niedawno broniłaś Stewart.
Nie,nie wyobrażasz sobie nikogo innego w roli Bells.
broniłam Kristen a nie zmierzch to coś innego prawda ?
uważam ze saga zmierzch to jedno wielkie gówno.
dzięki niej te filmy(zmierzch , new moon itp.) da się oglądać, wg mnie .
Dobrze! A ja PISZĘ, że jest najlepszą aktorką w zmierzchu .
Nie wiem dlaczego ludziom przeszkadza to, że ktoś otwiera usta.
Najpierw Kristen teraz Anja Rubik . To jest żałosne.