Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 107 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Do wszystkich zazdrosnych lasek wasza zazdrosc was zabija . Moze Kristen nie jest aktorka tak dobra jak Jolie albo Kidman . Radze zobaczyc niemiecki film niemiecy aktorzy sa tragiczni mlodzi szczegolnie . Pozdro i zycze oby tak dalej z wami .

keshia21

kurde. Już Emma Watson lepiej zagrałaby Bellę. Niż to gówno.

Dlatego,iż nie potrafiła oddać charakteru Belli,nie potrafiła sobie poradzić z rolą. Gra jak drewno.

czekoladoweserce

to nie patrz... matko uwzięłaś się na nią... spójrz na Kidman i na jej botoks.. ona może jest dobrą aktorką?

zresztą widać,że nie lubisz sagi, dlaczego? to nie tylko film dla 13.. ale jeżeli uważasz,że miley cyrus i hannah montanna czy jak jej tam jest lepsza i cyrus dała lepszy popis aktorski no to hej super ! :)) nowy jej film.. błagam.. klapa TOTALNA. żałuje,że poszłam do kina. sztuczni obydwoje byli. aczkolwiek do miley nic nie mam. śmieszna jest i każdy wywiad z nią także. ;))

oal

No to naprawdę dowaliłaś :)!
Haha. Kristen jest lepsza od Kidman?! Boże,Ty masz naprawdę problemy ze sobą. Kidman dostała tyle nagród,że się w głowie nie mieści,a Ty ją jeszcze porównujesz.
Mam wrażenie,że rozmawiam z hot 13-tką.

Tak,Cyrus nie ma downa jak Kristen i potrafi się wysłowić.
Ciekawe,ciekawe. :) Bo ''The last song'' jeszcze do kin nie weszła,a Ty już ją w kinie oglądałaś?

KotkaMroku

czekoladoweserce upominasz forumowiczów ze klną a sama wyskakujesz z gównem może lepiej znajdż lepsze porównanie i załóż fan club Emily a nie przypiepszasz się do Kristen

sonnenEW

o,Ty szczególnie mówiłaś jaką Vanessa jest aktorką. :)
W porządku.Ja mówię to samo :

załóż fan club Kristen Stewart,a nie przypiepszasz się do Vanessy Hudgens. :)
Miło Ci ?

czekoladoweserce

` O tak. Szczególnie sonnenEW,zgadzam się. ;P

KotkaMroku

Popieram "wasza zazdrosc was zabija"! Żyjecie tylko nienawiścią.
Twierdzicie, że Kristen jest taka siaka i owaka, a wy jakie jesteście? Same odpowiedzcie sobie na to pytanie.
Jeśli twierdzicie, że gra sztucznie i wszędzie tak samo to obejrzyjcie sobie z nią kilka filmów i porównajcie. A przede wszystkim powinnyście zobaczyć THE CAKE EATERS!

Giselle123

Fanka Belki przed państwem w natarciu!

Hm,teraz jest Giselle 123 :). A niedawno była tutaj gabi123, o ile się nie mylę :). Mmm. Czyżby zmieniła osobowość? Ciekawe,ciekawe...

Nie narzekam na swój wygląd. Może tylko chciałabym być nieco niższa,no ale ;).
Oglądałam filmy ze Stewart.Pogódź się z tym. Jej gra to drewno.

czekoladoweserce

te twoje "domysły" są żenujące:/

za krótki <br/> za krótki <br/>

weramg

To wasze bronienie Stewart jest żenujące :)

czekoladoweserce

czyżby??

my po prostu mówimy o tym, że Kristen jest dobrą aktorką, że ją lubimy i w ogóle. A ty?: "och, ach. Giselle123, a wczesniej była gabi123!!! to takie podobieństwo!!!że to musi być ta sama osoba!!! aaa!!". No błagam! nie kompromituj się!!. Nie wiem dlaczego, ale cały czas słyszę właśnie od antyfanek Kristen, że ciągle sobie zakładamy drugie konta. A może to wy tak robicie, co?? że niby stosujemy takie same taktyki jak wy?? haha. :D

weramg

czekoladoweserce , sonnenEW napisala Ci ze upominasz forumowiczow a sama przeklinasz , dlaczego zmienilas temat i nic na to nie odp ?
to jest takie smieszne musialam to napisac .

weramg

Ja to samo słyszę od fanek Stewart. :)

Żal.

czekoladoweserce

SonnenEW też święta nie jest :). Oj,nie.

czekoladoweserce

upominasz ale sama przeklinasz ?
odpowiedz tak/nie .

Ja staram się być tolerancyjna. :)

czekoladoweserce

ale jednak na to pytanie nie umiesz odpowiedzieć:)

to jeszcze raz: tak/nie??

weramg

Jak ktoś mnie obraża,ja jego też. :)

To jest moja odpowiedź.

czekoladoweserce

dobra już Cie nie będę męczyć bo chyba nie zrozumiesz jak się do ciebie pisze żebyś odp tak/nie .ale to taki szczegół . teraz juz wiemy co myslec o czekoladowymsercu .popatrz najpierw na siebie pozniej mozesz pouczac innych .

Okej : ).
Papa.

czekoladoweserce

fox na poczatku swej kariery upodobniala sie do jolie, teraz tego nie robi bo jest na nia nagonka, ze jest tylko marna podroba angeliny. aktorka jest zadna, ale piekna jest co trzeba jej przyznac [byla?] . Ostatnio chyba przesadzila z chirurgiem plastycznym a szkoda bo wygladala jak cud po prostu :D niemniej reasumujac- aktorka jest marna, ale lubie niektore filmy z nia, gdyz jest niesamowicie seksowna kobieta i czuje do niej sympatie :D
jolie to inna liga, zycze megan zeby kiedys rowniez do niej nalezala