Jak pewnie z was zauważyła kristen jest obrażana i związku z tym stańmy w jej obronie.Co z tego ,że ma otwartą buzię poprost tak ma i już. Dla mnie jest przekonywująca i nie za sprawą zmierzchu.Wiem,że każdy może tu krytykować ,ale nie o byle co
Nie przemówisz. Założę się, że w ciągu roku pojawi się jeszcze wiele tematów o buzi Kristen.
ona nawet nie wie że jest obrazana:-) zapewne gdyby czytała te wszystkie pierdoły na swój temat już dawno by się załamała, lub zwariowała:-)a po co kogos przekonywac, stawać w jej obronie, jak zawsze sa osoby które ja lubia, cenia jej gre, a znajda sie i takie które myslą inaczej, ale przeciez wszystkim nie musi się podobać to samo więc nie potrzebne sa tamaty tego typu
otwarte usta to najgorszy argument na świecie. cholera, lara stone ma szpare między zębami i minę jakby miała kogoś zabić, a tego , że jest dobra w tym co robi nikt jej nie odmówi. więc ludzie, wyluzujcie trochę.
Jest wiele lepszych aktorek, starszych, z dłuższym stażem. I miewają depresje, i załamania. To tylko ludzie.
Jak można kogoś nie lubić tylko z powodu tego, że gdy gra, ma otwartą buzie.? To jest chore. I to w tym najgorszym znaczeniu. I przypuszczam, że by się nie załamała... Miałaby to wszystko w D****. Ma miliony fanek na całym świecie i miałaby się przejąć jakąś grupką, która ją nienawidzi.? o.o Wybierając aktorstwo musiała wiedzieć, że jeśli uda jej się coś osiągnąć to znajdą się tacy którzy będą jej zazdrościć i ją obrażać gdzie się tylko da i za co się tylko da. Tak samo każdy inny aktor...
Ładne rzeczy. Nie lubie jej,poniewaz w kazdym filmie gra tak samo,nijak. A Kristen jest bardzo wrazliwa. Widac to po wywiadach i to,ze zle sie czuje na czerwonym dywanie. Przejelaby sie tym,jednak w wywiadzie pewnie by powiedziala: anty-fani odpier****** sie ode mnie. Jak ona ma w zwyczaju przeklinac.
Fanki cenia ja za ten Zmierzch,ale niedlugo to przeminie. :) .
Ale podziw, nie lubisz kogoś tak, a ciągle siedzisz i o niej dyskutujesz. Ja jakbym kogoś nie trawiła, to bym chciała być jak najdalej od jego tematu, a Ty jakby celowo dążysz, do gadaniu o niej. To coś tu jest nie tak...
racja ja bym raz, drugi ,trzeci napisała co mysle o aktorce czy aktorze czy o kims innym i dała bym spokój a ty codziennie nawijasz jak to jej nie lubisz...na początku moze i żle sie czuła na czerwonym dywanie ale teraz jest inaczej, sama przyznała że dzięki Robowi, i Taylorowi czuje sie pewniej , i widac jej zmiane, nie każdy musi brylować, przynajmniej jest sobą , i mozna się domyslic jaka jest naprawde, a nie jak inne gwiazdeczki które zpają, nie wiadomo jakie tragedie przechodza a na czerwonym dywanie udaja jacy to oni szcęśliwi, blask fleszy przeminie i staja się kimś innym, a co przeklinać nie wolno w końcu jest dorosła osobą, i w końcu powinni sie od niej odpieprzyć
Mowilam Ci kiedys ze jestes naiwna? Dziewczyno,nie chce Cie martwic,ale Ty masz obsesje na punkcie Pattinsona i jego dzieFczynki { napisalam przez f specjalnie }. A to sie leczy.
Powiedz mi,czym Ty mozesz sie pochwalic.... tym ze masz zarosnietego Pattinsona na avatarze?
ja juz duzo rzeczy o tobie pisałam i nie mam zamiaru się powtarzac czy ja cie obrażam? nie wiec o co ci chodzi?obsesja tak nie mamco robic tylko godzinami wpatruje sie w ich zdjecia i mysle fajnie by było gdybyśmy byli wszyscy razem(oczywiscie zart)a twój avatar jest wrecz zajebisty OMB!
zazdroszcze. Kupilam sobie nowe botki,a tu tak goraco u mnie. Na razie bd chodzila w balerinach.
hahaha, a ja dziś poszłam w sukience na rozpoczęcie i myślałam, że umrę z zimna.
i dajcie spokój, jeszcze tydzień temu byłam na żwirowni.
ugołałam? nie znam takiego słowa. :P
i u mnie w szkole wyjątkowo ciepło. chyba grzejniki włączyli , ha ha .
Heheh, dlatego zmieniłam, na ciepło ubrałam. Bo to w sumie tak oznacza, ja tak często mówię :D
U mnie też mam nadzieję, że włączą.
plakat z fajnego filmu. :) dziwe? no prosze Cie. Z tamiki tekstami wypadaloby dawno juz skonczyc,Camillo
Dla mnie jest przystojny. : D Podoba mi się też Ed Westwick. W ogóle lubię Angoli. ;)
mój tez nie zreszta w plotkarze żaden facet mi się nie podoba, a Robert moj typ faceta z zarostem itd juz wiel razy pisałam:-)
o, i ian somerhalder jeszcze.
i chcecie mieć aktora jednej miny? - Chace Crawford. A nie Stewart ;)
dziwną twarz ma. tzn. taką brodę wysuniętą do przodu, nie wiem czy to zauważyłaś..
teraz nie na temat co do pogody zmokłam do suchej nitki:-) a do tego przez wiatr parasolka się złamała więc wracałam deszcz kurde czego w taka pogodę trzeba wychodzic eh a co Iana to faktycznie pryzstojniak, a Chace nie ma wogóle skromności co do swojej urody:-) chociaz akurat mi się nie podoba, Orlando Bloom jest seksowny mniam
Współczuję. Ja też właśnie wróciłam z zakupów, ale na szczęście byłam samochodem. Pogoda tragiczna. Wieje, zimno. Normalnie jesień :(
Kazik Staszewski z niej żaden, żeby pieprzyć wszystkich głupich tępych antyfanów
zgadzam sie. nikt sie jeszcze taki nie narodzil co by wszystkim dogodzil. ja tam ja lubie :) szczerze lepiej nie obrazac innych :) bo na pewno sama nie chcialabym byc obrazana ;) a przede wszystkim jak ktos tu pisal, ze po co kogos oceniac jak sie go nie zna?
wiadomo uroda nie jest podstawa sprawa ale ladna jest :) a plotki rozne rzeczy mowia..fajnie sobie czasem cos poczytac ale lepiej nie wierzyc im ;) pozdr