Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Jak pewnie z was zauważyła kristen jest obrażana i związku z tym stańmy w jej obronie.Co z tego ,że ma otwartą buzię poprost tak ma i już. Dla mnie jest przekonywująca i nie za sprawą zmierzchu.Wiem,że każdy może tu krytykować ,ale nie o byle co

ruda_17

cos dzisiaj gadam jak pokrecona ;) i pisze chaotycznie ;p prosze sie nie naigrawac ;p ;)

ruda_17

Czemu getup usunęła konto??? :o

użytkownik usunięty
Camilla3

Oj,jaka szkoda.

magda03_1993

Na pohybel!

Sindorei

nom szkoda a moze jej usuneli?

sonnenEW

Wątpie, nie usuwają chyba kont, tak bez przyczyny... Może założy nowe. Zobaczymy...

Sindorei

Co t za laseczka w Twoim avatarze stary?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

aktorka.

użytkownik usunięty
magda03_1993

Ja ją lubie i lubie rowniez ogladac filmy z jej udzialem :)
Moze nie jest super, extra, wielka gwiazda filmowa, ale ona jest taka "normlana" i to mi sie w niej podoba, ze nie pakuje sie na sile do tego "wielkiego swiata" , ma swoje zdanie :)

popieram w 100% ja ja lubie przede wszystkim za to ze mimo całego szumu jest"normalna' przynajmniej jak na razie i ma w dupie co myśla o niej inni

użytkownik usunięty
sonnenEW

A ktora aktorka taka nie jest. Gdyby tak nie bylo,powiesilyby sie z rozpaczy. Dajcie spokoj.

np. sonnenEW by się na pewno przejmowała, gdyby ktoś o niej gadał ze ma wadę migdała, nie, sonnenEW?

MilesQuaritch

A Ty nadal swoje...nieposkromiony złośniku w czerwonym kubraczku.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Gdyby ktoś tak gadał to bym gościa odwiedziła i dała wyniki lekarskie. które by wyeliminowały te wszystko jebane przypuszczenia. Ponadto rzuciłabym je w obieg po całym świecie i bym się śmiała śmieciom w twarz. A i tak wypisaliby wszyscy, że jestem niemiła dla fanów i antyfanów. Kuźwa.

;]

keshia21

Cześć jestem Kristen, mam chu...owy talent, migdał mi skrzywił ryja, ale i tak jest zaj...icie bo mój tatuś ma kumpli w akademii i już teraz ustawił mi przyszłą ceremonie Oskarów.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

przestań, bo będę rzygać

Scenaruisze mojej mamy sa do bani, ale i tak dzięki swojemu magicznemu migdałkowi zarobię na czesne w szkole aktorskiej i uau- sprawie mojej starej prostownicę do włosów. Bo on (migdał) jest taki popuuuuuularny.

MilesQuaritch

Przydałaby mi się taka córka co by mi prostownice porządna do włosów sprawiła...

użytkownik usunięty
keshia21

Ceramiczną czy szklaną?;>

asiek zaje.bista fota!

MilesQuaritch

Talent chu..wy to zawsze jakiś talent, Miles ;]

keshia21

"Ch...j nie ch...j byleby był mój".

MilesQuaritch

Nie, Kaśka?:D

MilesQuaritch

orzesz Ty!

keshia21

nudy

MilesQuaritch

Ehe...u mnie też. Kiedy na zmywak?

keshia21

tydzień

MilesQuaritch

Oho! Skończą się nudy, a jeszcze za tym zatęsknisz...Ale grunt to dobra ekipa ;]

keshia21

nie?:P

MilesQuaritch

nie gadam z szydercami ...

keshia21

Ale i tak masz do mnie słabość,bejbe .

MilesQuaritch

Jak Ty mnie dobrze znasz...

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

hahahaha:D.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

tak,masz racje. Oszalałby!

?

użytkownik usunięty
keshia21

Chodzi mi o SonnenEW.
Odpowiedzialam na komentarz MilesQuaritch : np. sonnenEW by się na pewno przejmowała, gdyby ktoś o niej gadał ze ma wadę migdała, nie, sonnenEW?

;)

magda03_1993

Z tego co napisałaś wynika że jesteś fanka Kristen, walczysz w obronie jej talentu wśród osób które ją wyśmiewają. To nieco dziwne jak na osobę piszącą jej imię z małej litery ( to oznaka braku szacunku do danej osoby).
Pewnie teraz usłyszę że się czepiam.

JejPiekielnaWysokosc

czepiasz się...;p

keshia21

No, tak jeszcze tylko niech ktoś powie że mu mnie żal... jak ja kocham to stwierdzenie... najgorsze wyzwisko na filmwebie.

JejPiekielnaWysokosc

Jesteś masochistką, czy tylko szukasz zaczepki? ;]

keshia21

Masochistką... hmmm nie zastanawiałam się nad tym. Czy szukam zaczepki...nie sądze, niby po co?

JejPiekielnaWysokosc

daj spokój,gdybym sie przejmowała to bym wyladowała zamknieta w 4 scianach na 3 pietrze,raz bym wyszła i wszystkim do słuchu powiedziała a zreszta i tak by to nie miało sensu potrafia wszytsko przekrecić .Na szczescie zapewne nigdy nie bede w takiej sytuacji a wracajac do terażniejszosci to mam w d....czy ta osoba mnie lubi, czy obgaduje itd. ale niektorzy znani sobie nie razda więc uciekają np. w alkohol, narkotyki a jak narazie u Kristen spokój.

JejPiekielnaWysokosc

Nie no tak pyta, bo podpowiadasz wszystkim jak mogą Ci dowalić czy coś, więc wiesz...

keshia21

Mam do siebie dystans żebym się przejęła trzeba się bardziej postarać... A gdyby komuś było mnie żal to może chociaż do czyśćca bym się załapała xD

JejPiekielnaWysokosc

Okej zrobię to dla Ciebie... Żal mi Cię... Ale tylko troszkę, żeby nie było!

PS. Ja będziesz w czyśćcu to pamiętaj, że była taka Keshia, która Ci to załatwiła...

keshia21

Dzięki, nigdy Ci tego nie zapomnę.