Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 175 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Od małego lata z jednym wyrazem twarzy(wiecznie otwarte usta i przyćmione oczy, jak naćpana) i gra jak amatorka.
Ojj, Krysiu, Krysiu... Polecam pójść na zabieg wycinania trzeciego migdała i "przypałerować" nieco, bo na zdjęciach "z zaskoczenia" to też nigdy nie widziałam cię uśmiechniętej...
P.S Nie atakujcie mnie od razu, to same fakty...

użytkownik usunięty
sonnenEW

O tak. On również uważa, że w filmach nie liczy się aktorstwo, bo jego ul filmem jest Rambo. Bo siurek trenuje sztuki walki, chodzi na silownie i ma 14cm penisa.

użytkownik usunięty

właśnie. ale wg ciebie sie nie liczy,bo kristen nie umie grac.

użytkownik usunięty

asiek- gdybyś mnie nie obrażała,a nie powiedziałabym prawdy o twoim wyglądzie. piękna nie jesteś,pogódź się z tym.

Przeczytałam kilka komentarzy tego Siurka, i jestem wstrząśnięta... Porażka totalna, ale przyznam wam rację. Para była by z nich udana :)

użytkownik usunięty

Zalazłam ci za skórę i teraz się boisz co?:)

heh no jakie wiadomości posiadasz o nim:-)zapewne chwali się swoją muskulaturą na różnych odbiegających od tematu forach

użytkownik usunięty
sonnenEW

Alez oczywiscie siurek_2 nawet wstawil swoje zdjecie jako avatar by pochwalić się swoimi mięśniami i opalenizną:D

ma czym się chwalić:-) nie ma co obgadywać bo biedaczek bedzie miał czkawkę heh

użytkownik usunięty
sonnenEW

w każdym razie japonka i on jada na jednym koniu;)
wejdz na chwile na czata, musze ci o czyms powiedziec;)

mam pytanko gdzie jest opcja by dodac opis pod avatarem?

użytkownik usunięty

żałosne dziewczynki. :)

użytkownik usunięty

alike!

użytkownik usunięty
Phoebe123

A ja widzialam ja na zdjeciach usmiechnieta !! A z tymi otwartymi ustami..pewnie po prostu tak ma..tego sie nie da "wyleczyc" ... jedyny minus dla niej za to, ze ciagle narzeka na slawe...a tak pozatym to wydaje mi sie, ze dobra z niej aktorka..widzialam ja w fimie z Jodie Foster i jak narazie w dwoch czesciach "Zmierzchu" i nie wypadla tak zle....

ona nie narzeka!!! to, że mówi, że ją męczą paparazzi nie oznacza od razu, że jej przeszkadzają wszystkie konsekwencje bycia sławnym...!

a film Azyl (z Jodie Foster) baardzo lubię ;]