Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Tyle się naczytałam na tych wszystkich forach jaka to z Kristen beznadziejna aktorka. Nie rozumiem czemu tyle tej nienawiści i zajadłości w waszych komentarzach, ale dobra.. Kogo chcielibyście zobaczyć w roli Belli zamiast Stewart. Tak z ciekawości.. ;d

elsewhereV

Też uważam, że Nina Dobrev byłaby fajna jako Bella, chociaż Ellen Page może bardziej...

eleena

moim zdaniem Alexis Bledel. Kristen w filmie nawet momentami ją trochę przypomina.

użytkownik usunięty
padme881

Nie lubię Belli, baaaaardzo nie lubię Belli, nie znoszę Belii (Edzia też zresztą), ale jezeli miałabym wybierać, to Alexis Bledel albo Ellen Page.

po obejrzeniu filmu (a przed przeczytaniem książki), ciągle chodziło mi po głowie, że Alexis Bledel bardziej pasowałaby do tej roli. Jak już wcześniej wspomniałam Kristen w tym filmie momentami ją przypomina. A wg mnie Alexis jest ładniejsza. Jednakże po przeczytaniu książki stwierdzam, iż Kristen idealnie pasuje do tej roli. Dokładnie tak jest opisana w książce.. zwyczajna, przeciętna, niewyróżniająca się. Wyglądem więc pasuje idealnie do filmu (nie twierdzę jednak, że jest brzydka, bo wtedy kiedy trzeba wygląda naprawde ładnie) a aktorsko też wydaje mi się, że bardzo dobrze wypadła. I wogóle nie uważam, by swoją rolą (czy faktem, że to ona a nie inna aktorka) psuła ten film. Dobrze dobrana obsada :)

eleena

niektorzy chyba przesadzaja... wypisuja aktorki ktore sa za stare do roli Belli .. np Rose Mcgowan ;/ przeciez ona jestpo 30...

Megan Fox i tyle w tym temacie ;D Ona byłaby the best ^^^

Pewno to dlatego tyle tej zajadłości, bo każda pindyryndka chciałaby się z Edkiem ślinić, a że nie może to wszystko zrzuca na obdarzoną przez los Bellę-Kristen.

dyguslav

Chyba zartujesz, przecież ten cały Pattison jest koszmarnie brzydki i wyglada jakby ktos my w dzieciństwie przywalił ceglą w czoło.
Ja naprawdę nie wiem czym tu się zachwycać .

użytkownik usunięty
Gemma_4

Tak, tak tylko, że nastolatki nie zakochują się w Pattinsonie tylko Edwardzie.

Moim skromnym zdaniem jest idealna:) Nie jest pięknością ale ma w sobie coś takiego,że z miłą chęcią się na nią patrzy...

użytkownik usunięty
mkndm19

z chęcią się na nią patrzy jeśli wcześniej nie widziało się przynajmniej kilku filmów z jej udziałem.. JEśli się widziało to raczej irytuje i to bardzo...

Amber Tamblyn !!! uważam,że świetna aktorka!!! Kristen nie umie zagrać uczuciowej Belli... Amber myślę,że nadawałaby się idealnie:)

paulinapastuszak

emmm.... never ever.!!! w ogóle się Amber Tamblyn nie nadaje do tej roli... ;/

Uważam że Keira Knightley pasowała by do tej roli tak samo jak Stewart.

Ale nad czym tu się rozwodzić skoro film już jest i aktorki do końca tej sagi się nie zmieni .

SiarakWLZ

Kristen the best na Belle jest. Ale to moje zdanie:)

Ja osobiście nie wyobrażam sobie w tej roli nikogo innego.Bardzo lubię grę Kristen.Ale nie z powodu "Zmierzchu",czy "New Moon",lecz za rolę w "Speak" oraz "In the Land of Women ".Jak już to ewentualnie mogłaby pasować Elen Page imo.

A co z Saoirse Ronan?
http://gfx.filmweb.pl/ph/02/09/200209/165289.1.jpg
http://gfx.filmweb.pl/ph/20/96/272096/132964.1.jpg
http://gfx.filmweb.pl/ph/54/74/305474/105431.1.jpg